Şimdi Ara

Ziraat Bankası altınlarınızı bekliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ekonomiden Sorumlu Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, 2017 yılına başlatılan altın tahvili ve altına dayalı kira sertifikası ihracında ikinci etabın başlayacağını açıkladı.

Ekonomiden Sorumlu Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, 2017 yılına başlatılan altın tahvili ve altına dayalı kira sertifikası ihracında ikinci etabın başlayacağını açıkladı.

Bu Yılın İlk Talepleri 4 Etapta Toplanacak
    2017 yılında başlatılan ve ilk etabı gerçekleştirilen altın tahvili ve altına dayalı kira sertifikası ihracının bu yıl da devam edeceğini söyleyen Ekonomiden Sorumlu Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, ikinci ihracın tahini verdi. Yastık altındaki altınların ekonomiye kazandırılmasını amaçlayan uygulamanın 2018 yılındaki bölümünde 26 Mart – 20 Nisan 2018 tarihleri arasında başlayacak olan talep toplama işlemlerinin 4 etapta yapılacağını açıkladı.

320 Ziraat Bankası Şubesi Gelen Talepleri Toplayacak
    Mehmet Şimşek, vatandaşların elinde bulunan altınların ekonomiye kazandırılması için 2017 yılının ekim ayında ilki gerçekleştirilen altın tahvili ve altına dayalı kira sertifikası ihracının 2018 yılında da devam edeceğini, bu konudaki çalışmaların tamamlandığını, ikici altın tahvili ihracının taleplerinin 26 Mart 2018 – 20 Nisan 2018 tarihleri arasında toplanacağını, 4 etap halinde olacağını, Türkiye genelinde 81 ilde bulunan 320 Ziraat Bankası şubesi tarafından vatandaşların taleplerinin alınacağını açıkladı.

Katılımların Yüzde 55’i Kadın
    Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, Türkiye’de vatandaşların yastık altında tuttuğu en az 2.200 ton altın olduğunu, 2017 yılındaki ihraç ile 12.800 kişinin bu altınlarını devlete teslim ettiklerini, devlet güvencesinden faydalanırken bir yandan da ek kazanç elde etme imkanını bulduklarını, ihraca katılan kişilerin yüzde 54’lük bölümünün kira sertifikası talep ettiğini, gerçekleşen ilk ihraç işlemlerine katılanların yüzde 55’inin kadınlardan oluştuğunu, 25 – 44 yaş arasındaki vatandaşların yüzde 51’lik bölümü kapsadığını, toplanan altınların yüzde 41 oranının üç büyük şehirden geldiğini, altın tahvili ve altına dayalı kira sertifikası ihracına devletin katkısının yüzde 2.4 oranında olduğunu söyledi.

https://www.kredimemur.com/ekonomi/vatandaslarin-altinlarini-toplama-uygulamasi-yeniden-basliyor-4298.html/amp

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• konuyu okudum sms geldi ziraat bankasından

Değerli Müşterimiz, Devir, Hazine Müsteşarlığı güvencesiyle evdeki altınların kazanma devri! Altınlarınızı bankamız şubelerine getirin Hazine Müsteşarlığının satışa sunduğu Altın Tahvilli ve Altına Dayalı Kira Sertifikası ile değerine değer katın.

yastık altında duran insanların güvence altınlarıyla ekonomiye katkı sağlamaya çalışmak, güzel kafaymış
  • quote:

Orijinalden alıntı: upsewen

konuyu okudum sms geldi ziraat bankasından

Değerli Müşterimiz, Devir, Hazine Müsteşarlığı güvencesiyle evdeki altınların kazanma devri! Altınlarınızı bankamız şubelerine getirin Hazine Müsteşarlığının satışa sunduğu Altın Tahvilli ve Altına Dayalı Kira Sertifikası ile değerine değer katın.

yastık altında duran insanların güvence altınlarıyla ekonomiye katkı sağlamaya çalışmak, güzel kafaymış

Aynı mesajdan banada geldi.

• Cok beklerler. Cope atsan daha guvende olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeopol -- 23 Mart 2018; 13:53:47 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son durak ingiltere merkez bankasi

• İroniMan kullanıcısına yanıt

• Olsa dükkan sizin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Valla yeni gittim hesaptaki euroyu aldim ( euro olarak nakde cevirdim ) ne olur ne olmaz bankada durmasin para

• Altın yerine başparmağımı sarıya boyayıp takdim etsem?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.