Bildirim
Zippo'ya verilen para aptallık mı sizce?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Birtane alman yeterdi ikincisi masraf bence -
Farklılıktır ZİPPO Kullanmak Bende Çakmasını Kullanmaktayım -
quote:
Orijinalden alıntı: Impavide
Birtane alman yeterdi ikincisi masraf bence
İşin ilginç tarafı eski zippo'mu yenisini aldıktan birgün sonra kaybettim -
quote:
Orijinalden alıntı: Yasin Köse
quote:
Orijinalden alıntı: Impavide
Birtane alman yeterdi ikincisi masraf bence
İşin ilginç tarafı eski zippo'mu yenisini aldıktan birgün sonra kaybettim
senin bagde slotlar dolmus -
O Kadar Para Vermem Çakması Hemen Hemen Aynısı Kardeşim Ama Param Olsa Neden Vermim Ayrıcalık Diyorum Ya İşte. -
quote:
Orijinalden alıntı: Pesidelphia
O Kadar Para Vermem Çakması Hemen Hemen Aynısı Kardeşim Ama Param Olsa Neden Vermim Ayrıcalık Diyorum Ya İşte.
Çakmasını kullanmam. Öyle çok zengin bi' adam değilim ama çakmasını alacağıma cricket falan kullanırım. -
senelerdir kullanıyorum gayette memnunum.rüzgarda fırtınada tık demiyor.. -
quote:
Orijinalden alıntı: Alkolog
senelerdir kullanıyorum gayette memnunum.rüzgarda fırtınada tık demiyor..
Bende çok memnunum. Rüzgarda sönmemesi büyük özellik ama ses apayrı birşey ya. -
D&rdan almak aptallık.Bende ilk zippomu oradan almıştım.Meğersem ne aptallık etmişim.İkinci zippomu dün sipariş verdim.Bugun eve gelecek :) İlkinide babama hediye ettim -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Alkolog
senelerdir kullanıyorum gayette memnunum.rüzgarda fırtınada tık demiyor..
Bende çok memnunum. Rüzgarda sönmemesi büyük özellik ama ses apayrı birşey ya.
hoca sana tavsiyem ebaydan al , jagrfanj adlı kullanıcıdan , orjinal ucuz ve 1 haftada elinde oluyor , kargo ücretide ödemiyorsun. d&r dan 1 adet yerine bu adamdan 2-3 adet orjinal zippo alabilirsiniz.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Ve tanrı onu yarattı
D&rdan almak aptallık.Bende ilk zippomu oradan almıştım.Meğersem ne aptallık etmişim.İkinci zippomu dün sipariş verdim.Bugun eve gelecek :) İlkinide babama hediye ettim
Bana ilk'i hediye gelmişti. Sonra birtane taksimden aldım Benetton pasajından. Bu son aldığım da D&R işte. Peki D&R'in kötülüğü nedir ? -
sigara kullanmıyorum ama yinede sorayım, normal çakmaktan ayrı olarak zipponun esprisi nedir ?
rüzgarda sönmemesi mi ? -
Ben her zaman Zippoya para vermeyi aptallık olarak görürdüm ama günlerden birgün elime Zippo alana kadar arkadaş o nasıl bir şeydir öyle yaktığı sigaranın bile tadı farklı geliyor sanki... -
quote:
Orijinalden alıntı: 535d
Ben her zaman Zippoya para vermeyi aptallık olarak görürdüm ama günlerden birgün elime Zippo alana kadar arkadaş o nasıl bir şeydir öyle yaktığı sigaranın bile tadı farklı geliyor sanki...
Sanki bence fazla olmuş kardeşim.Gerçekten büyük fark oluyor.
-
hocam ebaydaki adamdan kargoya takılır mı? -
quote:
Orijinalden alıntı: Coimbra
hocam ebaydaki adamdan kargoya takılır mı?
kesinlikle takılma olmuyor fakat max 3 tane sipariş verin -
kargoyu karşı taraf ödüyor dimi? -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Ve tanrı onu yarattı
D&rdan almak aptallık.Bende ilk zippomu oradan almıştım.Meğersem ne aptallık etmişim.İkinci zippomu dün sipariş verdim.Bugun eve gelecek :) İlkinide babama hediye ettim
Bana ilk'i hediye gelmişti. Sonra birtane taksimden aldım Benetton pasajından. Bu son aldığım da D&R işte. Peki D&R'in kötülüğü nedir ?
Çok pahalı d&r.İlk zippomu aldıktan sonra internette fiyatlara bakayım dedim.Ben o modeli 95 liraya satın alırken gittigidiyorda aynı ürün 70-62 arası oynuyordu hatta forumda bir arkadaş 55 liraya temin ediyordu aynı modeli(konusu vardı ikinci elde).E-bayı hiç hesaba katmıyorum bile ama daha önce alış veriş yapmadım hiç
-
zevk için harcanan para aptallık değil keyiftir
Benzer içerikler
- uykuda kına yakilmasi cübbeli
- activia probiyotik yoğurt zararları
- atarax 25 mg uyutur mu
- ne yiyebilirim
- bakire olmayan biriyle evlenmek hadis
- çay emojisi
- penis nakli
- 5g nedir zararları
- exxen de neler var
- discord açıldı mı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X