Şimdi Ara

***ZİPPO KULÜBÜ*** (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.374
Cevap
124
Favori
302.237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: dephyr

quote:

Orjinalden alıntı: ccaparli

üye listesi ve imza geldi(zaten vardıda)

listeye foto koyanları ve bende var diyenleri ekledim, adı olmayanlar söylesin genede

teşekkürler

rica ederim hatırlatmazsan daha kalırdı öyle
  • bosuna dememısler ''yanında yoksa zıppon toplardan olursun pınpon'' die
  • bilinen en eski zipo kaç tarihinde üretilmiş bilen varmı mümkünse fotoda koyarsanız iyi olur.
  • Beni de ekleyebilirsin. Onceki mesajimda beni de ekle demeyi unutmusum.
  • Babamda da var birkaç tane, birini bana verdi altın sarısı. Bide trick biliyorum; parmak şıklatma 1; kapak açılır, parmak şıklatma 2; zippo yanar, parmak şıklatma 3; kapak kapanır yada kapanmaz rezil olunur, kapansın diye çiftetelli yapılır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tauris

bilinen en eski zipo kaç tarihinde üretilmiş bilen varmı mümkünse fotoda koyarsanız iyi olur.

firma 1932 de kurulmuş, ilk zippoyu 1933 te üretmiş.

/>

kaynak:http://zippocollectors.com/zippo1.html
  • Bu da benimki, Galatasaraylı mısın diye sormayın saçma olur

***ZİPPO KULÜBÜ***

***ZİPPO KULÜBÜ***

***ZİPPO KULÜBÜ***

***ZİPPO KULÜBÜ***

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi triclaw -- 13 Nisan 2008; 19:51:53 >
  • güzel zippoymuş
  • hocalar zikko almak için sigara içmek şartmı?
  • Bence değil. Ben zippo'nun çakmaktan farklı birşey olduğunu düşünüyorum,bi stil,bi tarz ne biliyim işte..Şu ara durumum olmadığı için alamıyorum ( yukarıda resmini gönderdiğim hediye) fakat durumum olduğunda bi kaç tane daha alıp ufak bi koleksiyon olayına girmeye niyetliyim,inşallah olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi triclaw -- 14 Nisan 2008; 17:21:28 >
  • Arkadaşlar benimkini menteşesei çok cıvığı oynamakdan artık sağa sola yamuluo resmen nası yaptırcaz onu?
  • ekle benide benimde var merakımda vardır benimkinde çARşı yazıyor ama cekıcek tel yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ayarsız Enerji -- 15 Nisan 2008; 20:52:18 >
  • arkadaşlar weblebideki zippolar orjinal mi? ya biri çok canımı sıktı çakmakla beraber garanti belgesi fln gelmedi bana. Biri bişey desin.
  •  ***ZİPPO KULÜBÜ***

***ZİPPO KULÜBÜ***
  • Yasal Uyarı Bu Bir Reklam Degildir

Beyler Ve Bayanlar Zippo severler
    Sİzde Bildiginiz Gibi Zippo bun En büyük Fan clun Sitesi zippo-fan.netmi ne tan hatırlamıyom ama zipponun en büyük fan sitesi ve yabancı
    Sizde Destek Veriseniz Zippo nun Türkçe ve Türkiye Kullanıcıları için Bir Site Açmak İştiyom Site Yapılıyor Suanda Sizden Desteklerinizi Bekliyom Ayrıntılı Bilgi işteyenler Bana pm mesaj yoluyla mail yoluyla yada Bu konuya cevap yazarak dile getire bilirsiniz

Not: Admin Ve yönetici arkadaşlar lütfen Mesajımı silmeyiniz

Zippo Kisiligi Belirler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madahmet -- 17 Nisan 2008; 13:03:38 >
  • adres nedir?
  • www.zippotr.com Da yapım aşamasında :D tasarımını yapıyom
  • güzel olcak gibi görünüyo

peki bu sitenin herhangi bir resmiyeti varmı yoksa kullanıcı sitesimi
  • Su anda her hangi bir resmiyesi yok kullanıcı sitesi ama çok yakında gerekilenler yapılacak ve zipponun türkiye fan club resmi sitesi olcak isllah

ama ilgilenicek zippo sever bulamıyom
  • ilgilenecek derken?
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.