Şimdi Ara

Zippo alınır mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar zippo almayi düşünüyorum bu aralar. Zippo kullanan arkadaşlar kullanimi nasıldır benzini falan doldurmak fitilini degistirmek kolay midir bilgili arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alınır
  • Takip,

bende dusunuyorum. Iphone bi alim once .. Vede orjinal gaz ile doldurmalisin diye biliyorum hocam.. Forumda sıfır satanlar var..

• kolaydir

• 150 lirayı bir çakmaya vermek bence anlamsız. clipper 4ever
  • çöp
  • Sigara içmeye zippo ile başladım yaklaşık buda 11 yıl önce idi halada zippo kullanırım en son zippomu 5 sene önce aldım elimde hala o var biraz boyası eskidi bazı yerleri dökülmüş olsada güzeldir benim çakmağım benzin olayına gelicek olursak benzini ayrı bi dert bunun haftasonu gelemden dolduruyorum ben her cuma yani taşıda 1 ayda bir felan bitiyor kullanıma bağlı daha çok zaten mekanizmasının ömür boyu garantisi var bişi olacağınıda sanmıyorum öyle haraket felan filan yapmaya hiç uğraşmadım açıkçası ordanda sağlam kalmış olabilir çok zippo kullanan arakdaşım var 5 ayda bir haşat ediyorlar güzelim aleti yere düşüre düşüre baş kısmının yeri kayıyor haliyle açılması bayağı zor oluyor dışardan bakıncada orjinal değilmiş gibi duruyor benim tavsiyem kullanırım diyosan al öyle millete hava atarım diye alma bi zamandan sonra bağımlı hale geliyosun normal gaz çakmaklardan hiç birşey içemez oldum bide sigara içme mevzusu var normal gaz çakmak kullandıysan hayatın boyunca zippoya geçtiğinde boğazında 1 haftada enfeksiyon başlayabilir dikkat etmek lazım..

(üye olduğum tarih boyunca foruma yazdığım en uzun post değerini bilin.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atilla-R -- 9 Ekim 2013; 15:48:57 >
  • Yorumlar için sağolun arkadaslar bende sigara iciyorum ve zippolari merak ediyorum bakalim alacağım sanirim bu gidişle

• quote:

Orijinalden alıntı: Deis Gorte Ezhcki

Sigara içmeye zippo ile başladım yaklaşık buda 11 yıl önce idi halada zippo kullanırım en son zippomu 5 sene önce aldım elimde hala o var biraz boyası eskidi bazı yerleri dökülmüş olsada güzeldir benim çakmağım benzin olayına gelicek olursak benzini ayrı bi dert bunun haftasonu gelemden dolduruyorum ben her cuma yani taşıda 1 ayda bir felan bitiyor kullanıma bağlı daha çok zaten mekanizmasının ömür boyu garantisi var bişi olacağınıda sanmıyorum öyle haraket felan filan yapmaya hiç uğraşmadım açıkçası ordanda sağlam kalmış olabilir çok zippo kullanan arakdaşım var 5 ayda bir haşat ediyorlar güzelim aleti yere düşüre düşüre baş kısmının yeri kayıyor haliyle açılması bayağı zor oluyor dışardan bakıncada orjinal değilmiş gibi duruyor benim tavsiyem kullanırım diyosan al öyle millete hava atarım diye alma bi zamandan sonra bağımlı hale geliyosun normal gaz çakmaklardan hiç birşey içemez oldum bide sigara içme mevzusu var normal gaz çakmak kullandıysan hayatın boyunca zippoya geçtiğinde boğazında 1 haftada enfeksiyon başlayabilir dikkat etmek lazım..

(üye olduğum tarih boyunca foruma yazdığım en uzun post değerini bilin.)

Eyvallah hocam cok yardimci oldun

Camel soft umu artik zippomla yakayim o zaman

• Yaklasik 6 aydir kullaniyorum alirken yuksek paralar veriyosun kafanda tek soru isareti bu oluyo yoksa niye kullanamayasin ama alicsksan orjinalini al ki degsin.ben kullanimindan bahsedeyim 6 ayda 2 kutu zippo gazi 2 . Yarida 3 yada 4 tane tas harcadim artik boyle pantolon alirken bile cakmak gozu var mi yok mu diye bakar oldum evden cikarken siralamamda 3. Yanima alicaklarimda ancak dikkatsiz bi aniniza gelirde dusurup caldirirsan icin cok acir bide misal sabah ise geldim bi caktin cakmagi gaz yok hayda butun gun cakma iste dur milletten kafana takilan baska bisi olursa sole yardimci olayim

• alınır niye alınmasın
  • Zippo alınır niye alınmasın. Fitil dediğin şey zaten baya uzun süre gidiyor. Ucu eskidiği için(ki baya zaman alır) ucundan fitili çekip kesiyorsun. İçinde baya biti var. Taşını değiştirmesi zaten çocuk oyuncağı. Dikkat etmen gereken 2 şey var bence. 1.si gazı bitmeden doldur yoksa gazsız kalırsın. 2.si ise asla ters tarafa çakma taşı kitlenebilir.

Ayrıca şahsi görüşüm Türkiyeden Zippo falan alınmaz. Bende 2 tane vardı 1'ini 10 dolara aldım marketten diğerini de 18 dolara aldım. Türkiyede gereksiz fahiş fiyatlar isteniyor.
  • 2 yıl oldu kullanalı hiç değişmedim çok memnunum
  • Benzin, taş falan derken biraz uğraştırır. Ama Zippo ayrıcalıktır.
  • ben alma derim. sürekli gazı bitiyor. düzenli kontrol etmen gerekiyor yoksa lazım oldugu anda : " aaa gazı bitmis " deyip kalıyorsun. bence düzgün bir baska cakmak al.
  • zippo candır.

• 85 liraya mat siyah aldım. İç aksamının ömür boyu garantili olması çok iyi bir olay.
  • Cok sagolun beyler adamın dibisiniz

• 80 lira verip almıştım 1-2 sene önce, şimdi bir köşeye attım kullanmıyorum verdiğim 80 liraya acıyorum

• Model ve alınacak site önerin bari tam olsun konu
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.