Şimdi Ara

Dergi ismi önerileri??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
9.291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar arkadaşlar.Eğer bir edebiyat dergisi çıkaracak olsanız ismini ne koyardınız? Düşüncelerimizi paylaşalım..

• Yapay Zekanın Yanıtı

Dergi İsmi Önerileri: Akılda Kalıcı ve Etkili Bir İsim Seçme

Bir derginin adı, hedef kitlen üzerinde kalıcı bir iz bırakır ve markanın kimliğini yansıtır. Akılda kalıcı, ilgi çekici ve derginin içeriğini doğru bir şekilde yansıtan bir isim seçmek hayati önem taşır.

Yaratıcı Dergi İsimleri: Yaratıcı dergi isimleri, sınırları zorlar ve okuyucuları merak uyandırır. "Gökyüzünde Yıldızlar", "Hayalperestlerin Kalemi" ve "Gerçeğin Ötesinde" gibi isimler, okuyucuların dikkatini çeker ve derginin benzersiz bakış açısını yansıtır.

Dergi İsimleri Örnekleri: İlham almak için, başarılı dergilerin isimlerine göz atın. "The New Yorker", "The Atlantic" ve "National Geographic" gibi örnekler, hem yaratıcı hem de bilgilendirici isimlerin gücünü göstermektedir.

Edebiyat Dergisi İsim Önerileri: Edebiyat dergileri için isimler genellikle şiirsel ve düşündürücüdür. "Kağıttan Kanatlar", "Kelimelerin Dansı" ve "Anlatının İpliği" gibi isimler, edebiyatın güzelliğini ve gücünü yakalar.

En Güzel Dergi İsimleri: Dergi ismi ararken estetik çekicilik de önemlidir. "Ay Işığı Geceleri", "Rüzgarın Şarkısı" ve "Mor Kelebek" gibi isimler, okuyucuların ilgisini çeker ve derginin görsel cazibesini artırır.

Dergi İsim Önerileri: Derginizin amacını ve hedef kitlenizi göz önünde bulundurarak isim önerileri oluşturun. "Teknoloji Dünyası", "Sağlıklı Yaşam" ve "Seyahat Tutkusu" gibi isimler, derginin içeriğini açıkça ifade eder ve ilgili okuyucuları çeker.

Sonuç: Akılda kalıcı, ilgi çekici ve derginin içeriğini yansıtan bir isim seçmek, başarılı bir derginin ayrılmaz bir parçasıdır. Yaratıcı dergi isimleri, dergi isimleri örnekleri ve edebiyat dergisi isim önerilerinden ilham alarak, okuyucularınız üzerinde kalıcı bir etki bırakacak bir isim bulabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Gülceren

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaratıcı dikkat çekici bir isimler söylersek harika olacak :)
  • Servet-i Fünûn

• osmanlı türkçesiyle yapın üstteki arkadaşın örneği gibi
  • Demacia kullanıcısına yanıt
    öyle güzel olabilir ama osmanlı türkçesiyle daha bilinmeyen duyulmadık bir isim daha güzel olacaktır
  • quote:

Orijinalden alıntı: gulceren

öyle güzel olabilir ama osmanlı türkçesiyle daha bilinmeyen duyulmadık bir isim daha güzel olacaktır

edebiyat dergisi yapacaksanız onu da siz bileceksiniz yok mu osmanlıca bilen aranızda?
  • Oku bakiyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Demacia kullanıcısına yanıt
    Maalesef yok.Sayısal öğrencisiyiz hepimiz. Önerileriniz varsa paylaşırsanız çok mutlu oluruz :)
  • Önerisi olan yok mu arkadaşlar Destek lütfennn!
  • Türk Sözü.

• Yok mu arttıran?
  • uykusuzlar
    durmayanlar
    okuyanlar
    cahiller
    sayısalcılar
    edebiyat bilmeyenler
    dergi basıp isim bulamayanlar
    curalılar
    buralılar oralılar..

işin şakası bir yana...

korku olabilir.
  • jizzy quatily kullanıcısına yanıt
    Edebiyatla bir ilişkisi yok ama
  • http://www.edebiyatogretmeni.org/cumhuriyet-doneminde-edebi-dergiler/

kardeş sen şaka mısın? şurdan dergi isimlerine bak bi...

ağaç , mavi , yaprak bunlar ne alaka o zaman ?
  • jizzy quatily kullanıcısına yanıt
    Ağaç , mavi , yaprak vs. yakın ama ''korku'' edebi bir dergiye pek uymaz bence.
  • quote:

çok biliyorsan bize ne soruyorsun o zaman.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jizzy quatily

quote:

Ben ilginç, bulunmayan bir isim arıyorum çiçek böcek herkesin aklına gelir.Bir nevi istişare ediyorum bilmem anlatabildim mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gulceren -- 20 Mart 2014; 21:07:01 >
  • Off adam çiçek böcek herkesin aklına gelir dedi. Edebi dergiyi rastgele mi çıkartacaksınız abi çiçek böcek herkes bulur dedi adam

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: jizzy quatily

quote:

Ben ilginç, bulunmayan bir isim arıyorum çiçek böcek herkesin aklına gelir.Bir nevi istişare ediyorum bilmem anlatabildim mi?

Alıntıları Göster
    İsim bulabildiniz mi, hocam?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.