Şimdi Ara

Zıpkınla Balık Avlama *ANA KONU* PALET - ZIPKIN - GÖZLÜK - ELBİSE - BIÇAK - FENER.# İLANLAR BURAYA # (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
253
Cevap
15
Favori
35.945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar zıpkın avı ile ilgili sormak istediğiniz varsa elimden geldiğince cevaplamaya çalışırım. Herkeze mutlu hafta sonları olsun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: teknoturk

Zıpkın şimdilik bana uzak gibi ama videoları çok keyifli. Bir nefes süresinde dolu dolu gerilim ve aksiyon:)

illa o videolardaki gibi diplere inmenize gerek yok kara kıyı denilen kıyıdan taş altı avları falan yapabilirsiniz gerekli ekipmanlarınızı edinip malzeme konusunda buradan bilgi paylaşımı yaparız
  • En sevdiğim videolardan birini paylaşmak isterim suyun derinliği 1 metre ya var ya yok görüyorsunuz 2 levreği aynı andaa alıyor:
  • quote:

Orijinalden alıntı: asewes

quote:

Zıpkın şimdilik bana uzak gibi ama videoları çok keyifli. Bir nefes süresinde dolu dolu gerilim ve aksiyon:)

illa o videolardaki gibi diplere inmenize gerek yok kara kıyı denilen kıyıdan taş altı avları falan yapabilirsiniz gerekli ekipmanlarınızı edinip malzeme konusunda buradan bilgi paylaşımı yaparız

Teşekkürler ilginiz için. Hakikaten bu ikili levrek videosu çok güzelmiş, o kadar sığı bir yerde iki tane enfes levrek, maaşallah dedim.

İstanbul'dayım ben böyle sığ yerderde denemek isterim mesela Şile tarafları olur mu acep. Snorkelle gezsem bölgeyi bı şekil yeter bana:) Malzeme edinme konusunda da sıkıntım olmaz, çalıştığım firmanın doğa sporları, dalışizıpkın üzerine bir mağazası var.

Bir de şu var, o neopren giyisi bana itici geliyor böyle sığ bir yerde şortla levrek peşine düşülebilir, vurursak vururuz, vuramazsam da keyfi kalır :)

• quote:

quote:

quote:

Teşekkürler ilginiz için. Hakikaten bu ikili levrek videosu çok güzelmiş, o kadar sığı bir yerde iki tane enfes levrek, maaşallah dedim.

İstanbul'dayım ben böyle sığ yerderde denemek isterim mesela Şile tarafları olur mu acep. Snorkelle gezsem bölgeyi bı şekil yeter bana:) Malzeme edinme konusunda da sıkıntım olmaz, çalıştığım firmanın doğa sporları, dalışizıpkın üzerine bir mağazası var.

Bir de şu var, o neopren giyisi bana itici geliyor böyle sığ bir yerde şortla levrek peşine düşülebilir, vurursak vururuz, vuramazsam da keyfi kalır :)

uzun süreli dalışlarda şortluda daldım ama üşüme olabiliyor ya da güneş sırtı yakıyor sadece yazın dalacaksanız apnea hunter shorti daha rahat kullanılabilir hem üşümezsiniz daha rahat giyersiniz zıpkını kurarken göğüs korumasıda korur göğsünüzü:
     Zıpkınla Balık Avlama *ANA KONU* PALET - ZIPKIN - GÖZLÜK - ELBİSE - BIÇAK - FENER.# İLANLAR BURAYA #
    birde eldiven alın pahalı gelirse iş eldiveni alın 2tlye giyin dalışta zıpkını kurarken elinizi korur kaymaz balığın dikeni batmaz Şile taraflarını bilmiyorum ama bir kere zevkini alırsanız brakmazsınız zıpkınınız iyi olmalı Ömer-cressi-pathos pahalı gelir ise biraz daha ucuz ama iyi apnea veya yakaya sub tercih edilebilir

• Kıyı dalışlarındada yeni aldığım görüş açısının genişliğini mükemmel bulduğum maskemi tavsiye ederim beuchat maxlux:
     Zıpkınla Balık Avlama *ANA KONU* PALET - ZIPKIN - GÖZLÜK - ELBİSE - BIÇAK - FENER.# İLANLAR BURAYA #

diğer jak boeno mantis carbonum ile farkı görülüyor beuchat daha geniş açılı:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asewes -- 29 Nisan 2013; 2:38:08 >

• Ayrıca şnorkeliniz yumuşak katlanabilir sakız gibi olursa daha kullanışlı olur hem kayaya falan sürtmezsiniz hem balıkları ürkütmesin diye kafanızın arkasına doğru takarken kolay şekil alır videosu mevcut:

diğer videolarıda izlenebilir faydalı bilgiler mevcut
  • quote:

Kıyı dalışlarındada yeni aldığım görüş açısının genişliğini mükemmel bulduğum maskemi tavsiye ederim beuchat maxlux:

Doğu abi seni de burada görmek güzel, hoşgeldin.

Not: zıpkıncı.com'da konunu gördüm oradan tanıdım

• quote:

Orijinalden alıntı: Aeroga

quote:

Kıyı dalışlarındada yeni aldığım görüş açısının genişliğini mükemmel bulduğum maskemi tavsiye ederim beuchat maxlux:

Sağol kardeşim çok usta sayılmam ama naçizane paylaşıyorum bildiklerimi işte sene 92ydi ilk yılmaz zıpkınımı babam hediye ettiğinde ama ustalaşamadık videolara bakınca millet 25-30 metrelerden akyalar sinaritler çekiyorlar ama inanırmısın hiç gözüm olmadı eve sağlam dönmek daha ilgimi çekti

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Aeroga

quote:

Sağol kardeşim çok usta sayılmam ama naçizane paylaşıyorum bildiklerimi işte sene 92ydi ilk yılmaz zıpkınımı babam hediye ettiğinde ama ustalaşamadık videolara bakınca millet 25-30 metrelerden akyalar sinaritler çekiyorlar ama inanırmısın hiç gözüm olmadı eve sağlam dönmek daha ilgimi çekti

Kesinlikle öyle, iyi akşamlar

• arkadaşlar ben balığın memleketi gökçeadadan yazıyorum. başlangıç için tavsiyeler bekliyorum. max 5m derinlik bütçe olabildiğince az. şimdiden teşekkürler
  • artık biri imza yapsında ekliyelim profile hatta clup felan kurarsanız dahil olurum
  • quote:

Orijinalden alıntı: mountan955

merhaba abi sen zıpkınla balık tutuyorsun abi bilirsin sen bi ricam olucak
    benim bütçem az bi tane YILMAZ PROFESSİONAL 75 CM Zıpkın buldum 45 tl ye alıcam 50 tl ye de eldiven çorap palet tarzı şeyler alıcam yardım et abi
    YAŞIM 15
    45 KİLOYUM
    1.80 BOYUM WAR
    DENİZDE 1,5DK NEFES TUTUBİLİORUM :D MERAK SARDIM BURANIN DENİZİ YAZLARI ÇOK SICAK OLUYOR DEĞİRMENALTI LEVREK KAYNIOR DEĞİRMENALTI YARDIM EDERSEN SEWİNİRİM

Zıpkın Bu bana yetermi

Öncelikle bana abi demene gerek yok, hemen hemen aynı yaştayız.

Yılmaz tüfek sana yetmez diye düşünüyorum, çünkü levrekler gerçekten çok hareketli balıklar. Ama yetebilir de. Eğer suyun görüş açısı iyi ise 75 sana düşük boy gelecektir. Ben sana araboy olan 82'Lik zıpkınları önerebilirim. Yılmaz tüfekten de bence vazgeç. Üstteki yorumları okuduysan, yılmaz zıpkınlar çok şiş kaçırıyor.

Eğer bütçeni biraz zorlayabiliyorsan sana Apnea zıpkınları veya Yakayasub zıpkınları öneririm. İki markada türk malıdır, kalitelidir. Dediğim gibi ya 82'lik yada 90 lık bir zıpkın al.

• Apnea nın en ucuz tüfeğini al hatta 2.elini zıpkıncı sitelerinin forumlarında ya da sahibinden de diğer markalarında var diğer aletler neysede zıpkına biraz para sayın yılmaz senelerce birsürü balık kaçırmama sebep oldu haa yılmaz tüfekçinin iyi zıpkınları da var ama pahalı bu resimdeki iş görmez tel palamut elimi yarıyordu kaç defa levrek zor ayrıca yılmazla bikere önümden 2 tane arka arkaya kıyıya paralel levrek sıkıştırdım salladım yılmazla en arkadakine daha o ağır şiş yarı yoldayken levrek topukladı bile birde geri dönüp alay edermiş gibi bakıyorlar kefallerde yapıyor aynı şeyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asewes -- 14 Mayıs 2013; 22:26:16 >
  • quote:

eyw kardeşim
    babamla istanbula gittim en cazip bu geldi 45 tl ye bende bunu aldım saten 50 lirayla gitmiştim saten iyi bi zıpkın almayı aklımın ucundan bile geçmedi şiş kaçırıor derken neyi kastetdin balıkçılardan bu tüfeği yükseltebilirmiyim şiş filan daha iyisini alsam ne olur yardım et okudum şimdi gitmesin boşuna 45 tl saten bişe deilde 45 tl ucuz geldi toptan balık malzemeleri satan bi yere gittik arkadaş die tek werdi babamda olta filan aldı işte pişman olurmuyum burda okdr çok balık yok lewrek dedim ama ara sıra oltayla görüyoruz yanımızdan geçior o amaçlı saten çok hızlılar iyi bi zıpkınla bile zor vurulur ustalık istior ama sen genede bi anlar şu şiş kaçırma olayını bana balıkçılardan alabilirmiyim filan .....

şimdiden saol kardeşim çok yardımcı oluyorsun bana eyvallah

Orta boy balılar için fena sayılmaz, ama büyük balık görüp atıp vuramazsan canını sıkabilir. Şiş kaçırması da şiş kaçırıyor işte sen atmadan kendi atıyor zıpkını, yaralanabilirsin bence. Apnea competition 75'lik öneriyorum, eğer ikinci el bulursan baya ucuza gelir. Dal sağlıcakla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Breakage -- 15 Mayıs 2013; 17:37:54 >

• anladım şuana kdr hiç hiç şiş kaçırmadı zıpkın çift lastikte bile
    ama balıkta göremedim .d sabır işi gibi bu zıpkınla balık avı ne zmn dalsam boş çıkıorum açılıpta dalıcam diorum bi korku basıor deniz hep kum hiç balık yok kayalıklara gidicem bi de orda dalıcam saolasın
    merak ediorum ilk balığı tutucağım zamanı
    basınca tetiğe vericeği performansı
    bu son sorum olsun kardeş saolasın cevapladığın için
  • quote:

anladım şuana kdr hiç hiç şiş kaçırmadı zıpkın çift lastikte bile
    ama balıkta göremedim .d sabır işi gibi bu zıpkınla balık avı ne zmn dalsam boş çıkıorum açılıpta dalıcam diorum bi korku basıor deniz hep kum hiç balık yok kayalıklara gidicem bi de orda dalıcam saolasın
    merak ediorum ilk balığı tutucağım zamanı
    basınca tetiğe vericeği performansı
    bu son sorum olsun kardeş saolasın cevapladığın için

Bence 75'lik tüfeğe çift lastik kullanma.
  • aradığınız şeyler heralde burda arkadaşlar bi göz atın çok ucuz dalış malzemeleri bende deniz ayakkabısı aldım

• Yok Tek lastiği 2.ci bölgeye kdr çekiorum yeterli bence bu tüfek sıkıntı yaratmaz kime sorduysam sorun yaşamassın dediler suyun altında şiş yavaş gidermi dedim lastikle pek fazla uğraşma gevşetirsen yavaş gitmesi normaldir dedi sadece dalıcağın zamanlar çek yoksa çok lastik harcarsın dedi bende tmm dedim elbise alıcam sonra atlicam denize .d
  • Arkadaslar mutlu avlar dilerim , ya bu lastigi nasil cekicm walla kuvvrtim yetmio ya ilk kademeye kadar bile valla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.