Şimdi Ara

ZİP UZANTILI DOSYA SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İYİ AKŞAMLAR ARKADASLAR. XPERİA Z2 TELEFONUM VAR VE BİR İCONPACK YÜKLEMEK İSTİYORUM İNTERNETTEN BİRTANE BULDUM AMA ZİP OLARAK İNİYOR TELEFONA ATIYOUM ZİP DOSYASINI AMA ONDAN SONRASI YOK ACIYORUM ICINDE KLASÖR VAR NASIL YÜKELEYECEĞİMİ ANLAMADIM YARDIM EDERSENİZ SEVİNİRİM

• RAR adlı uygulamayı indir hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • YOK KARDESIM RAR LA ALAKASI YOK DOSYAYI İNDİRİP ACABİLİYORUM AMA İÇİNDE YÜKLENECEK Bİ APK DOSYASI YOK İCONPACK NASIL KURACAM YANİ
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdemynl

YOK KARDESIM RAR LA ALAKASI YOK DOSYAYI İNDİRİP ACABİLİYORUM AMA İÇİNDE YÜKLENECEK Bİ APK DOSYASI YOK İCONPACK NASIL KURACAM YANİ

O zipli dosyayi cikar orada apk dosyasi bulunmali onu kur daha sonra kullandigin launcherin ayarlarindan yukledigin iconpack i sec

• quote:

Orijinalden alıntı: Fakirdepocu

quote:

YOK KARDESIM RAR LA ALAKASI YOK DOSYAYI İNDİRİP ACABİLİYORUM AMA İÇİNDE YÜKLENECEK Bİ APK DOSYASI YOK İCONPACK NASIL KURACAM YANİ

O zipli dosyayi cikar orada apk dosyasi bulunmali onu kur daha sonra kullandigin launcherin ayarlarindan yukledigin iconpack i sec

Alıntıları Göster
    dostum sunu belirtiyim telefon orjinal rom yada root yok launcherde kullanmıyorum indirdiğim zip dosyasında da apk yok nasıl olacak bu iş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdemynl -- 5 Haziran 2015; 22:38:32 >

• quote:

dostum sunu belirtiyim telefon orjinal rom yada root yok launcherde kullanmıyorum indirdiğim zip dosyasında da apk yok nasıl olacak bu iş

Launcher kurmadan icon pack kurulmaz diye biliyorum

• ES Dosya Yöneticisi. Güzel uygulama tavsiye ederim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    .Zip Dosyası Şifresi
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • .zip uzantısını .apk yap hocam. Root explorer kullanabilirsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.