Şimdi Ara

ZİP dosyasının şifresini nasıl kırcam..[SS]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kıramazsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: wesker7

kıramazsın

neden ?
  • RAR password cr.cker var olabilecek bütün kombinasyonları deniyor program Ama inanılmaz uzun sürüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: AyilmazDİK

http://resim.donanimhaber.com/m_64166665/tm.htm

Eğer 4-5 en fazla 7-8 haneliyse zar zor kırılabilir. Ayrıca internetteki programların çoğuna güvenme, rar şifresi kıracağım diye virüslü program indirtiyorlar.

Zip dosyasının adını internete yaz. Belki bazı yerlerde, zip dosyasının şifresinin paylaşıldığını görürsün.
  • quote:

http://resim.donanimhaber.com/m_64166665/tm.htm

İnternetten indirmiş olduğunuz rarlı dosyanın adını Googlede aratın girmiş oldduğunuz sitelerinden birinde şifresi vardır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saiph -- 5 Ağustos 2012; 22:13:49 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • çok uzun sürer ama office dosyaları şifresini kırmak isterseniz yardımcı olurum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: wesker7

kıramazsın

neden ?

Çünkü bu işlemin sonucunu görmeye ömür yetmez :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: AhmetSelimB

çok uzun sürer ama office dosyaları şifresini kırmak isterseniz yardımcı olurum.

Aslında indirdiğim dosyanın içinde password adllı bir .html dosyası var..açıyorum sayfayı 70 sn beklettikten sonra show password diyorum bir şifre görüntüleniyor ama şifreyi grdiğimde kabul etmiyo..
  • ben şöyle bulmuştum eskiden. bu full oyun dan mı yoksa oyuncehenneminden mi indirdim bilemedim oyunu. şöyle yaptım senin yapacağını yazayım

darkensanc diye bir yer var ya klasörünün içinde onun tamamını googleye yaz. gelen şeylerden bak. olmadı sitenin adını gir.
    sadece bir şans olur mu bilmem ama denemekte fayda var :)
  • olmuyooooo....
  • dostum bu indirdiğin oyun mu oyunsa bir dewww.fulloyun.com yadawww.oyuncehennemi.com u da girebilirsin bu da son şans yok sa açmak zor dostum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.