Şimdi Ara

Zincirlikuyu'dan İstinye Park'a nasıl giderim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
13.921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

cuma akşamı zincirlikuyu metrobüslerin ordan istinye parka gitmem gerekiyor nasıl gidebilirim? sinemaya fln gidicez gece matinesine yani ben o durakta (metrobüslerin ora) 23.30 gibi falan olurum herhalde o saate de otobüs bulacağımı sanmıyorum başka ne şekilde gidebilirim? Yardımlarınızı bekliyorum.

• Tarabya minibüsüne bineceksin dostum.
  • Beşiktaş - İstinye dolmuşları geçer ona bineceksin... Maslak dolmuşları değil..
  • İstinye' den İETT otobüsü geçiyor diye biliyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: TuVNeRa

İstinye' den İETT otobüsü geçiyor diye biliyorum.

gece olmuyor pek, 23.30'da oradan geçen otobüs neredeyse imkansız..
  • hangisi daha iyidir peki beşikaş-istinye mi? yoksa tarabya minibüsleri mi?

bu arada arkadaşlar kusura bakmayın yabancısıyım istanbulun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sagopa_kaf_kef -- 22 Aralık 2008; 20:24:17 >
  • bu arada bu minibüsler kaç dk aralığıyla geçerler o saate ve kaça kadar çalışıyorlar?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: sagopa_kaf_kef

hangisi daha iyidir peki beşikaş-istinye mi? yoksa tarabya minibüsleri mi?

bu arada arkadaşlar kusura bakmayın yabancısıyım istanbulun

Aynı hat zaten.Beşiktaş-Tarabya minibüsleri İstinye Park'ın önünden geçer.
  • Yürüyerek
  • Minibüslerin camında yazar zaten İstinye Park diye. Olmadı sen sor yinede için rahat etsin :D
  • saolun arkadaşlar bide bu minibüsler çok sık geçiyor mu o saatlerde ve kaça kadar işliyor acaba?
  • İstinye parkın oradan geçen 2 tane minibüs hattı var bir Beşiktaş-Tarabya(istinye parkın hemen önünden geçer) ve Beşiktaş-sarıyer istinye parkın 200-250 m yakınından geçer.Sen metrobüsden inince sarı şapkalı siyah yazılı minibüslere bin gündüzleri beşiktaşdan 3-4 dk bir kalkıyor geceleri bu süre uzar ama gece 1 e kadar bulursun minibüs(bu arada yanına fazla para getir istinye parkın kantini kadar kazık bir yer yok 2 tane ice tea 11ytl)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.