Şimdi Ara

ZİNCİRİ NE İLE YAĞLAYIM?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

pahalı olmayan yağ lazım makine yağı sürsem nasıl olur yada şu ağaç kesme makinaları için satılan zincir yağı kullansam ne olur?

ucuz yollu bir çözüm arıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Takım_Tamam

ZİNCİRİ NE İLE YAĞLAYIM?

pahalı olmayan yağ lazım makine yağı sürsem nasıl olur yada şu ağaç kesme makinaları için satılan zincir yağı kullansam ne olur?

ucuz yollu bir çözüm arıyorum.

Makine yağı olur sıvı olan makine yağları olucak ama. Silah yağıda olur

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araçlardan çıkma motor yağını da kullanabilirsin.
  • en ucuz çözüm nalburcularda 1tl ya satılan dikiş makinası yağı, 6 ay yeter ama çok ince bir yağ ve yağladıktan sonra baya silmen gerek. çok çabuk toz kapıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Toz tutmayan bir yağ modeli yokmu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeeD

Toz tutmayan bir yağ modeli yokmu?

Ben ayçiçek yağı sürüyorum, hem pası önlüyor, hem toz tutmuyor ama az sürün bezle.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim etraftan duyduğum kadarıyla yağlamadaki püf nokta şu, zincirin üzerindeki dönen bağlantı kısımlarındaki halkalar var ya, onların iç kısmına yağ işlemeli. sonra dış kısmı sil gitsin.

ben bisikletin zincir-dişli aksamlarını yıkadıktan sonra ilk önce kurumasını bekliyorum, sonra zinciri bir güzel çevire çevire yağlıyorum. bol yağlıyorum ki aralara yağ işlesin. yağlı olarak çeviriyorum baya. sonra başlıyorum silmeye, sil babam sil. sildikçe aradan yağ çıkıyor, onları da siliyorum. sonuçta zincirin gözle görülen kısmını silebildiğim kadar silmiş oluyorum ki toz tutup tekrar kirlenmesin. ama tabiki kullanınca aralardan tekrar yağ geliyo. genelde ilk kullanımımdan sonra bir kez daha silerim. böyle yapınca hemen kirlenmiyo.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu ne hortumu?
    5 yıl önce açıldı
    Kar zinciri ile ilgili soru
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: selamivural

quote:

Orijinalden alıntı: DeeD

Toz tutmayan bir yağ modeli yokmu?

Ben ayçiçek yağı sürüyorum, hem pası önlüyor, hem toz tutmuyor ama az sürün bezle.

Bisikletin ilk alındığı halde ki yağlı hali çok güzel oluyor acaba orda ki yağ ne ki ?

• Beyler bisikleti 2 haftada bir denedim bu yağ olayını inanın hiç bir şey değişmiyor Tabi gres yağıyla yağlarsanız değişir
    Benim gibi sıradan bir kullanıcıysanız değişmiyor ama en iyisi o kücük şişelerdeki dikiş yağı demiş ya arkadaş o işte
    Wd 40la önce bi içerideki yağı kiri temizleyin sonra basın yağı ^^ sonrada silin
  • DeeD kullanıcısına yanıt
    http://www.chainreactioncycles.com/tr/en/shimano-ptfe-lube/rp-prod27242

Shimano zincirlerde bu yağ var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Call of Cthulhu

http://www.chainreactioncycles.com/tr/en/shimano-ptfe-lube/rp-prod27242

Shimano zincirlerde bu yağ var.

Güzel bunu Türkiye bulsak güzel olur

• DeeD kullanıcısına yanıt
    Türkiyede de var çeşitli sitelerden bulabilirsiniz biraz araştırmak gerekiyor. Bir de zefal in yağları var kullanıyorum çok memnunum kesinlikle tavsiye ederim.
  • 404 sivi gres tavsiye ederim
    Ama once eski yagi temizlemen lazim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.