Şimdi Ara

Zilean ile plat 5 oldum. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39
Cevap
1
Favori
888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Zilean oynayan bir arkadaşım var. Mavi renkli sup itemiyle 30. Dk gibi toplamda 2k para kasiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hll qnq

• Özellikle leona,thresh,alistar gibi şampiyonlara karşı çok güçlü.Thresh oynarken bir iki kere karşıma geldi hayattan soğumuştum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_DoMiNo

Zilean oynayan bir arkadaşım var. Mavi renkli sup itemiyle 30. Dk gibi toplamda 2k para kasiyor.

kardeş çok doğru. ben öyle 30. dk da falan bakmadım da 1000 i geçiyordur rahat zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alfe28

Özellikle leona,thresh,alistar gibi şampiyonlara karşı çok güçlü.Thresh oynarken bir iki kere karşıma geldi hayattan soğumuştum.

thresh e üstün bencede. ben thresh gördüğüm zaman bilerek çekildğim de çok oldu. çünkü beni çektikleri için ultimi atıp q w q combosunu yapıp öldükten sonra dirilene kadar bir q atma şansım daha oluyor. Aslında geniş bir rehber yapmak isterim zilean hakkında. ama zilean ile plata çıkmak fikri ben zilean oynamadan önce bana inandırıcı gelmiyordu. Arkadaşım bana son olan şampiyona da zilean picklendi deyince sevinmiştim yani. Ama ne kastılar bilmirum. Eğer zilean oynuyorsan önceliğin kesinlikle cooldown + mana olmalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GeyikSebastian

Onu bunu bilmemde zilean malzahara iskence cektiriyor

Malzahar ile karşılıklı oynuyorsan canın azken yaklaşmican. Ulti atamadan ölüyorsun. Fakat malzahar pick ini gördüğüm an ya mid ya da sup olarak zilean muhakkak alırım. çünkü malzahar ultisi boşa gidiyor. zed de aynıı şekilde. zedi çok rahat eziyor zilean. tam bir counter.
  • Deneyesim geldi valla
  • Aldım ama hiç denemedim ultisini adm tam olicekken mi basiyoruz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kullanıyorum zaman zaman ama çok aşırı squishy geldi bana. Rün, Kabiliyet ve örnek bir build verir misin?

Sanırım CD ve mana dediğine göre Donmuş Yürek, Athena'nın Lanetli Kadehi falan kasıyorsun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: buyukaptan

silver 5 ile sezona başladım. genelde zilean oynadım. çok faydasını gördüm . ultisi çok güçlü. çoğu kişi bilmio. gerçekten kaç maçı oyunda bu ultiyle çevirdm. şampiyon ayırt etmem ama en az kullanılan şampiyonlar biri olan zilean gerçekten çok güçlü.
    genelde sup oynadım midde oynadım. midde ultisi sayesinde hiç ezildiğimi haytırlamıyorum. q w q combosu 800 vuruo.
    sup oynarken sup itemleri kasmadım. def de kastım da duruma göre. sadece cooldown kastım maksimum yüzde 40 olduğu için yüzde 40 ı geçemedim. 30 saniyede bir ulti atıodum. bir fight de iki kez attığım oldu.
    ss de koyuyorum.

Zilean ile plat 5 oldum. Zilean ile plat 5 oldum.

Westte 1 kere , Tr de ise hiç benden başka mid zilean görmedim

Ancak midde q skili ile terör estirmeye başlayınca nerf yedi ve supp oldu bir anda

Bilmeyen adam alırsa farmı rezil eder , bilen ellerde oyun çevirir , baron ,dragon çalar
    Dk 15 de karşıdaki katarinayı 38 farm 0-1-0 bırakır

• quote:

Orijinalden alıntı: İlluminatici

Aldım ama hiç denemedim ultisini adm tam olicekken mi basiyoruz

Ultisi 7 saniye sürüyor. Baya uzun. Yani ulti attıktan sonra isterse rakip dalmasın. 7 saniyede işleri bitiyor zaten. Canı azken bas eğer çokken basarsan hayal kırıklığı olabilir. Eğer stun yeme riskin varsa canı yarıdan biraz fazla inince bas ki ulti atamama durumun ortadan kalksın
  • quote:

Orijinalden alıntı: L.J

Kullanıyorum zaman zaman ama çok aşırı squishy geldi bana. Rün, Kabiliyet ve örnek bir build verir misin?

Sanırım CD ve mana dediğine göre Donmuş Yürek, Athena'nın Lanetli Kadehi falan kasıyorsun?

kardes yeni bir konu actim

• helal olsun
  • Bende fid ile cilingir oldum

• artık zilean oynuyorum .
  • Zilean Thresh in counter ı değil, tam tersi. Tabi bota supportum diye gidip cdr ve mana yerine ap kasıp keşiftaşı çıkmazsan başka. Tebrikler

• quote:

Orijinalden alıntı: Shyvana

Zilean Thresh in counter ı değil, tam tersi. Tabi bota supportum diye gidip cdr ve mana yerine ap kasıp keşiftaşı çıkmazsan başka. Tebrikler

zilean ile 260 a yakın maç attım. rakip olarak thresh ile çok karşılaştım. Counterı demek yanlış olur fakat zorlanmadım genel olarak. Lane i kaybettiğimde oldu elbet fakat genel olarak kazandığımı söyleyebilirim
  • quote:

quote:

Zilean Thresh in counter ı değil, tam tersi. Tabi bota supportum diye gidip cdr ve mana yerine ap kasıp keşiftaşı çıkmazsan başka. Tebrikler

zilean ile 260 a yakın maç attım. rakip olarak thresh ile çok karşılaştım. Counterı demek yanlış olur fakat zorlanmadım genel olarak. Lane i kaybettiğimde oldu elbet fakat genel olarak kazandığımı söyleyebilirim

Benim de Thresh ile 400den fazla maçım var, fanboyluk gibi olmasın ama karşıma Zilean gelirse kalkan açıyorum ve onun üstünden gidiyorum. Dürtmesini çok zayıflatıyor. 6 levelden sonra da bot fightlarında adc yerine Zilean a vuruyoruz, çok kırılgan olduğu için ya ultisini kendine harcayıp adc yi koruyamıyor ya da ultisini adc ye atıp ölüyor. Bu arada Zilean gerçekten en zevkli supportlardan biri, severek oynuyorum. Yüzde 40 cdr den sonra mid gamede 30 saniyede bir ulti atabiliyor, yavaşlatma etkisi bitmeden tekrar atabiliyor. Ama dediğim gibi çok kırılgan.

• quote:

quote:

quote:

Benim de Thresh ile 400den fazla maçım var, fanboyluk gibi olmasın ama karşıma Zilean gelirse kalkan açıyorum ve onun üstünden gidiyorum. Dürtmesini çok zayıflatıyor. 6 levelden sonra da bot fightlarında adc yerine Zilean a vuruyoruz, çok kırılgan olduğu için ya ultisini kendine harcayıp adc yi koruyamıyor ya da ultisini adc ye atıp ölüyor. Bu arada Zilean gerçekten en zevkli supportlardan biri, severek oynuyorum. Yüzde 40 cdr den sonra mid gamede 30 saniyede bir ulti atabiliyor, yavaşlatma etkisi bitmeden tekrar atabiliyor. Ama dediğim gibi çok kırılgan.

w sen atıosun coğu kişi atmıo:) ama kırılgan o yüzden asırlık sopa çıkıyorum 1600 can yetio

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.