Şimdi Ara

ziiiro saati nerden ucuz alırım ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
593
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sevgililer günü icin kız arkadasıma almak istiyorum arkadaslar. hb n11 saatturk sitelerinin hepsinde 639 tl. var mı bi sıcak fırsat. ögrenci kardesinizd bi yardımınız olsa biraz uyguna bulsa.

edt: 2. yılımız 14 subattan sonraki hafta ikisini bi arada cıkarmak istiyorum ve ondan dolayı iyi bisey olsun istiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Biplemez -- 7 Şubat 2017; 12:6:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• öğrencisin ekonomi yapma gayretindesin ama kız arkadaşına 639 liralık saat alacaksın, bir mantıksızlık var gibi sevgili genç kardeşim. al q&q bayan saati hem şık, hem ekonomik, hemde ömürlük. yarın bir gün ayrılırsan verdiğin paraya üzülmezsin, olurda inşallah kız arkadaşınla evlenirsen de pahalı hediyelere alıştırmamış olursun, bir ömür kafan rahat olur.

örnek tavsiye ;http://m.n11.com/qq-bayan-kol-saati-rp00j015ysmile-solar-P32016040

buda aynı mağazanın ücretsiz kargo q&q saatleri, 3 tane saat aldım bu arkadaşlardan ertesi gün elime geçti ;http://m.n11.com/saat/kol-saati?srt=PRICE_LOW&m=Q%26Q&s=OfluogluTicaret

not; mağazaya takılma nette zaten bu fiyata satılıyor bu saatler, istediğin satıcıdan alabilirsin. az buçuk saatler ve fiyatları hakkında fikir sahibi olman için koydum.

• newrophat kullanıcısına yanıt
    tesekkürler cevabınız icin. 2. yıl donumumuz ile sevgililer günü arasında 1 hafta var ben ikisi icin hem sık hem saglam bisey olsun diye almak istedim. aslında ziiiro ürününün aynısı tunckol diye bi sitede satılıyor. fakat saglamlıgı konusunda güvenemedim. bi öneriniz olur mu? tunckolda 300 tl whatchofroyal sitesinde garantili ziiiro 555 tl

• Nick ve davranış uyumu. Adam o kadar nasihat etmiş sana ama biplememişsin be kardeşim
  • Lidyana'da saatlerde %20 indirim çıkıyor. Kodu LDY20. 511 TL'ye geliyor. Saati sorarsan bende var. 2 yıl önce 300 TL civarına almıştım. Bence o kadar etmez. Ama karar senin .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vincentvega -- 7 Şubat 2017; 11:11:35 >
  • vincentvega kullanıcısına yanıt
    cok saolun hocam yorum icin. daha uygun bulana kadar bunu düsünecem

• Biplemez kullanıcısına yanıt
    metasaat'e bak. tasarım saat getiriyor onlar.

tacs marka saatleri öneririm. hem şık hem de fiyatı biraz daha uygun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dolar en ucuz nereden alınır?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • trexin T kullanıcısına yanıt
    hocam saolun yorum icin. ziiiro piyasaya göre daha pahalı sitede. tacs markaların fiyati da ziiirolara yakın

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.