Bildirim
Zihinsel Yorgunluğa Ne İyi Gelir ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
arabadan dışarısını seyredeyirum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Klasik müzik dinleyerek uykuya dalmak.
Bana iyi geliyor. -
Haklısınız ama çalışma isteğı bitmiyor. Bir projeyi ortasında birakamiyorim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Uzun sure kodlama yapinca dikkat daginikligindan dolayi yazdigin kod kalitesi bir noktadan sonra oyle dusuyor ki, bu kalitesizligin yol actigi buglari duzeltmek icin daha fazla calisman gerekiyor. Yani bir t noktasindan sonra kod yazmak icin harcayacagin x kadar sure, sana en az x kadar bugfix maliyeti cikariyor. Bu bunyeden bunyeye degisir, ama kendini bilirsin. Bir yerden sonra "ulan sacmaliyorum galiba" hissi gelir : ) iste orada birakmak lazim. Yuruyus yapmak beni dinlendiriyor, sen de deneyebilirsin, 20-25 dakka yuruyus cok iyi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mephalay -- 1 Kasım 2015; 2:58:49 >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Kalkmadan 10 saat nasil kod yaziyorsun ya? Once bi otur dusun ne yapicam nasil yapicam diye; iskeletini cikar. Moduller uzerinden calis; bitince testini yaz (veya onceden yaz testini). 10 saat oturudum kod yazdim diyorsan illaki tekerlegi yeniden icat etmissindir. -
çalışma isteği bir kız arkadaşın olduğu zaman istemesen de biter, niye benimle ilgilenmiyorsun tribini yersin adam olursun öyle dışarı çıkın, sosyalleşin, iki kadeh birşey için, kod yazarak geçmiyor hayat herşeyden önce kafayı sağlam tutmak lazım
-
Şu ana kadar bir elin parmakları kadar kız arkadaşım olmamıştır. Nedeni ise insanların kız arkadaşı olayını tamamen yanlış anlaması. Ciddi bir ilişki olmadığı zaman ben yokum. Soayalliğe gelince de aynı zamanda sosyal bir insanımdır. Öyle eve kapanıp günlerini harcamam. Bir sorun yok yanı
quote:
Orijinalden alıntı: ThisisaNightmare
Kalkmadan 10 saat nasil kod yaziyorsun ya? Once bi otur dusun ne yapicam nasil yapicam diye; iskeletini cikar. Moduller uzerinden calis; bitince testini yaz (veya onceden yaz testini). 10 saat oturudum kod yazdim diyorsan illaki tekerlegi yeniden icat etmissindir.
Dediğim gibi çalışıyorum hocam öğreniyorum daha.
c# bak hocam javacıysan iğrenip yatarsın
- -
Javada bir oturuşta yazdığım spagettiyi c# ile 8 oturuşta yazdım artık spagetti değil.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Aralıksız zaten çalışılmaz o kadar saat. Neskafe yapıyorum arada yemeye birşeyler hazırlıyorum. Onları yerken ara vermiş oluyorum. Onusn dışında sigaraya çıkıyorum 2 saatde bir evden dışarı. Yanı aralıksız demem yanlış olmuş konuda. Ve de zeki olduğum kanısına nerden vardınız onuda merak etmedim değil
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barisdoga -- 3 Kasım 2015; 21:53:21 >
C# da biliyorum hocam. Java kadar fazla olmasada ama Java daha çekici geliyor nedense.
Anladım hocam. Bundan sonra düzenli olmayı deneyeceğim. Ciddi anlamda 4 saatlik bir kodlamayan sonra kalite aşırı düşüyor. Bende fark ettim bunu. Tesekkur ediyorum yorumunu için.
10 saat gözünüze yazık ondan sonra you don't c# -
Şikayet ettiğiniz bu durum bende planlı çalışmadığım zamanlar yada bir sorunu araştırdığım zamanlarda oluyor.
Plansız çalıştığınız için, ne istediğinizi bilmiyorsunuz.Bu da "dur şunu eklesem nasıl olur?,acaba şöyle bir şey yapabilir miyim?" gibi düşüncelere yol açıyor.Tamamen plansız çalışmanın getirdiği istek ve yeni özellikler yazma hevesi.
Öte yandan 10 saat ölümünüze bile yol açabilir dikkat edin belli aralıklarla bir ev turu atın, camdan dışarısını seyredin.Tabi bu 10 saatlik maraton kaçınılmaz bir hal aldıysa önemli.
Asıl ve en önemli olan işleri bölümlendirip, uzun saatler çalışmadan hobi ve zevklerinize de zaman bırakmanız.
Büyük ihtimal ile işin bir noktasında, o işten sıkılacaksınız.Bunun önüne de hemen üst satırda bahsettiğim planlama geçebilir.
İyi forumlar dilerim.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X