Şimdi Ara

zihinsel eng, çocuk glş. , hemşirelik hangisi sizce

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • erkek öğrenciyim. açık liseye geçtim . devlette mezun olunca iş sıkıntısı çekmeyecegim bölümlerden birine ygs puanıyla girmek istiyorum. 3 bölümü gözüme kestirdim. ama tereddütlerim var.
    1. 95 boyum var , kalıplı bir yapım var. içine kapanık ve az sosyalim. fiziksel özeliklerim ve yeteneklerimi düşünnce bu mesleklere uyarmı tereddütlüyüm. mesala çoçuk gelişimi şeçmelimiyim bilmiyorum.
    hemşirelik 2014 de 15 bin kişilik öğrenci almış üniversiteye saglık bakanı 50 bin açık var diyor. 2015 de girince mezun olunca yıgılma olurmu bu risk var gibi.
    fiziksel özelliklerim çocuk gelişimine uyarmı bilmiyorum. bunu okuyunca illa okul öncesi olmuyosun aile ve saglık bakanlığında çalışabiliyosun . şuan kpss puanı düşük.
    zihinsel engellilerde iş imkanı çok aile bakanlığı , mebde çalışabiliyon. 1500 öğrenci alınıyor. sadece mebde 10 bin özel eğitimciye ihtiyaç var.

ben erkek olarak zihinsel eng. düşünüyorum. mezun olunca mebe girer çalışırım. biraz zor meslek.

• puanım tutarsa inşallah ziihinsel engelilelere gitmek istiyorum
  • Bence hemsirelik yada zihinsel engelliler ogretmenligi arasinda secim yap ama hemsirelik daha mantikli gibi duruyo.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.