Şimdi Ara

Ziebart Yaptırmalı mı? Kampanya var şu an

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İç dış anti bakteriyel temizlik ve dış boya koruma %20 indirim ile 900 küsür fiyatı var. Sonax Aut wax gibi firmaların iki katı ve nerdeyse 3 katı. Daha önce ziebarta giden varsa tecrübesini aktarabilir mi? Bana pahalı geldi aslında ama indirim olmazsa hiç başvuramam ziebarta.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 900tl oha. Bide indirimli hali ha? 900 liraya arabaya kalici biseyler yapmak daha mantikli olur derim

• Attorney58 A kullanıcısına yanıt
    Mesaja yazık.

• hakanwing H kullanıcısına yanıt
    İşi bilen bir fikrini paylaşsın pahalı olduğunun farkındayım ama gidin bakım ramazan günü zibil gibi araç var ziebartlarda. Ücrete rağmen tercih ediliyor.

• Üstad sonaxa falan mı başvurayım? Aracın içine etmelerini istemiyorum kararsız kaldım

• Fiyata bak...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tek tavsiyem gitmeden önce gideceğiniz yerde aracını yaptırmış birilerine gidin.

Gidince bayi ile konuşun tekrar ne uygulayacaksınız diye.

Birde aracı bırakmadan önce iç dış detaylı fotoğraflarını çekin ki işlemden sonra karşılaştırırsınız nereye nasıl bir kalitede işlem yapmışlar anlarsınız.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 900 tl

• 900 liraya arabayi 2 kere komple boyarlar veya 900 liraya deri döşeme yapılır örnek çok

• Kullandığınız araç nedir acaba? Çok lüks bir araç değilse bence o paraya değmez.
  • yazık günah o işleme 900 tl. madem sokağa atacak 900 tl'niz var gidn fakirleri doyurun.
  • Sonax'ta 350-400'e halledersiniz o fiyat ne öyle
  • 900 tl çok hocam naptınız madem iç dış detaylı bişeyler düşünüyosunuz 300-400 e bu işi çok iyi yapan yerler var sonax mesela 400 tl di en son sorduğumda dahada araştırılıp başka yerlerde bulunabilir
  • 900'ü bana verin, üç kez daha kaliteli malzemelerle yapayım aynı işlemi

• Her ay milyon kazansaydım 1000 tllık iç dış yıkamayı yaptırırdım.
  • 100 bin TL değerinde arabam olsa yaptırırdım. Onun dışında şahsi görüşüm para tuzağından başka birşey değil.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.