< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Zidoo Z9X,Z10 Pro Z1000 Pro 4K UHD Media Player Kullanıcıları (Realtek 1619DR Chipsetli) (289. sayfa)
-
-
Z9x cihazımi satmak istiyorum, almak isteyen iletişime geçebilir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhabalar, iş için yurt dışındaydım. Stok bulmak zor oldu. Nvidia Shield pro + Nas kullanıyordum. Plex ve kodi çok memnun değildim. Hafta sonu deneyip görüşlerimi paylaşırım.
-
Hayırlısı olsun, iyi günlerde kullanın.
Zidoo , yeni çıkardığı bu 8K modelinde Amlogic S928X-K chipsetini kullandığı için görüntü performansını henüz bilemiyoruz.Ama kullanıcı yorumlarını bizlerde merak ediyoruz.
Umarım beğendiğiniz bir model olur…
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
arkadaşlar zidoo Z10 için Hdd bakıyordum (pro değil düz z10) 6 veya 8TB alacağım ama destekler mi bilemedim. Siteden baktım bir bilgi bulamadım. Bilgisi olan varmıdır bu durumla ilgili ?
-
Z9X'e USB'den 14TB bağladım gördü.
Sata'dan takınca 14 üstü de görüyor sanırım ama kaça kadar gördüğünü bilmiyorum.
Hey gidi, ben 2023'te 5000₺'ye almıştım.
amazonWD Elements 14 TB Masaüstü Harici Sabit Sürücü, Usb 3.0 Ve Usb 2.0 İle Uyumlu, Yüksek Aktarım Hızları, Darbeye Dayanıklı, Sağlam Gövde (Siyah)https://www.amazon.com.tr/dp/B07Y3KDVZH?ref=cm_sw_r_apan_dp_MKBV3R3RG82S1ECDJ4KE&ref_=cm_sw_r_apan_dp_MKBV3R3RG82S1ECDJ4KE&social_share=cm_sw_r_apan_dp_MKBV3R3RG82S1ECDJ4KE&starsLeft=1&skipTwisterOG=1
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Electro-Man -- 19 Ağustos 2024; 1:8:14 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
16 tb destekler
bu zidoo ile alakalı değil ardroid'in maksimum endeksleyebildiği sektörle alakalı yani senin 6-8 haydi haydi destekler
-
Windows veya MacOs'ta HDD'yi ikiye bölme yöntemi varmış; atıyorum 20TB HDD var, siz belirli işlemleri yaparak 10+10 olarak HDD'yi ikiye bölüyorsunuz, o zaman HDD'yi bağladığınız cihaz yekpare 20TB yerine iki tane 10TB HDD bağlıymış gibi görüyor. Ben test etmedim ama belki bu yönetmle o sorun aşılabilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Seagate BarraCuda 8TB 3.5'' aldım, o zaman sorun yok teşekkür ediyorum.
-
@Papirus Ağabey merhaba nasılsın umarım iyisindir.
Zidoo 8K Z9X Tr de stoklara girmiş. 18 bin lira istiyorlar. Yurtdışı satış fiyatı 264 euro yaklaşık 10 bin lira
-
vermeyin bu paraları aynı cihaz aynı görüntü eki kökü amlogic chipset yahu nokia 8010 geçen amazonda 3200 tl idi kardeşim
-
Cem selam ,
Evet , Türkiye’de satışa sunulduğunu bende dün gördüm.Ama cihaz nedir-ne değildir şu an benim için kapalı kutu.Yani görüp kullanmadığım bir cihaz için hiçbir zaman ( ucuzda olsa ) alın yada cihaz değiştirin diyemem.
Dolayısıyla bu konuda bence beklemekte ve Zidoo’nun önceki modellerini kullanan birilerinin görüntüde geçmeye değecek fark olup olmadığı konusunda görüşlerini okumakta fayda var.
Yoksa Sadays Üstad’ın dediği gibi Amlogic chipsetli modeli nasıldır diye bir dünya para vermeden önce iyi düşünmek lazım.Çünkü belki aynı görüntüyü dediği gibi Nokia’nın ( yada X bir markanın ) aynı chipsetli bir medya oynatıcısı da verebiliyordur.
Ama bir konuda Zidoo’nun hakkını vermem lazım.Zidoo’nun medya oynatıcılarındaki görüntü kalitesinde kendisine ait medya oynatıcı uygulamasının payı büyük.Yani o uygulamanın görüntüye gerçekten olumlu katkısı var.Çünkü aynı cihazda KODI yada X bir marka bir uygulama kullandığımızda aynı görüntü kalitesine ulaşamamıştık geçmişte.
Özetle Zidoo 8K’nın görüntüsünü gerçek anlamda görüp test etmeden eldeki cihazları değiştirmeye gerek yok diye düşünüyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Papirus -- 23 Ağustos 2024; 14:42:42 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Z9x 8k ya bu para verene kadar, sarı sitede Dune Hd Solo 8K vardı, o daha mantıklı. Ses , görüntü ve akıcılık olarak mükemmel cihaz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bitsede gitsek mi -- 23 Ağustos 2024; 18:33:31 >
Sende zidoo z9x de vardi, sence farki var mi gercekden.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi virtue28 -- 23 Ağustos 2024; 18:35:17 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Z9x ile en buyuk farkı ses, dune özel ses kristali kullandıgı icin zidoodan daha iyi sed veriyor. Görüntü ve akıcılık da z9x den çok üstün.
Benimle beraber 3 arkadaş daha aldı. İkisinde Z9x pro vardı, hepimiz aynı fikirdeyiz. Zidooları satısa koyduk hepimiz. Apple Tv 4K da kullaniyordum, infuse ile arada, görüntü ondan da iyi.
20 tb a kadar 3.5 hdd de takılıyor icine, fanı ve fan ayarida var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bitsede gitsek mi -- 23 Ağustos 2024; 18:45:56 >
Birisi de benim , Zidoo gideli 3 hafta oldu. Cihaz açık ara iyi...
-
20.000 Tl ne ya😩quote:
Orijinalden alıntı: bitsede gitsek miZ9x 8k ya bu para verene kadar, sarı sitede Dune Hd Solo 8K vardı, o daha mantıklı. Ses , görüntü ve akıcılık olarak mükemmel cihaz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Normal fiyatı 500 euro yurtdısında, biz 13000 e aldık. İyi bir ses sistemi ve paneli olan için tavsiye ederim.
Dunenin üstündeki cihaz da Nokia 8010
Denemek için aldım, iyi cıktı, Autoframe yapiyor. Kodiden 90-100 gb filmleri hic takılmadan oynatiyor. Bütün ses formatlarını destekliyor. Sesi de fena degil. Ortalama bir kullanıcıyı memnun eder. Play Storedan yuklenen Disneyden Atmos vermiyordu, Harici yukledim simdi disney atmos veriyor.
Eksiksiz All in one cihazı olmus. Nokia 8010 kumandasıda çok şık.
ikisinin görüntü kalitesini 4k isolarda kıyaslayabilir misin? yani o aradaki 4 kata değecek bir fark var mı?
-
Birkaç tane 4k iso var elimde. Nokia kodiden aciyor ama goruntu kalitesi dune ile kiıyaslanamaz. Nokia da standart mali g31 ekran karti var. Dune de mali g57 . Z9x de bile g52 var.
G57 kart g52 den bile çok ustun kart.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X