Şimdi Ara

Zidoo Z9X Pro,Z20 Pro,Z2000 Pro,Z2600,UHD5000 4K UHD Media Player Kullanıcıları ( Realtek 1619BPD ) (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.206
Cevap
55
Favori
41.894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Bana 3. resimdeki turuncu tuşlu olan geldi. Öğrenme fonksiyonu var, ışık düğme ile açılıyor, bluetooth yok.

@coyote @sadays

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JUNE8O -- 26 Ekim 2023; 10:52:49 >
  • JUNE8O kullanıcısına yanıt

çinde taobaoda en pahalı 3üncü 1480 yuan 1inci 1460 yuan 2inci 1380 yuan

en ucuzu al demiştim demek ki en iyi kumanda ile gelecek garip kuşun yuvasını Allah yapar 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 26 Ekim 2023; 11:24:25 >
  • JUNE8O kullanıcısına yanıt

Evet Z9X Pro'da standart olarak kutudan V11 denilen IR kumanda çıkıyor. V12 denilen BT kumanda ise UHD5000 ve Z2000 modellerinde standart olarak geliyor. Yaklaşık 30 euro bir farkla da, Z9X Pro V11 değil V12 kumanda ile alınabiliyor.

• sadays S kullanıcısına yanıt

İlginç, dediğinize göre fiyat sıralaması tam ters gözüküyor. Ne kumanda geleceğini ben de merak ettim şimdi :)

• coyote kullanıcısına yanıt

saat saat değişiyor herhalde şimdi baktım v12 yeşil renkli en pahalı görünüyor bu çinlilere akıl sır ermez 1480 yuan diyor 202 dolar yapıyor arkadaşlara gelen sarı tuş renkli olan 1380 yuan o da 188 dolar yapıyor bakalım hangisi gelirse benim gözüm alette kumandasında değil

" Sen kışını serin tut, yaz çıkarsa bahtına..."

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Papirus P kullanıcısına yanıt

çok önemli değil gözüm aliexpresste 15 dolar alır geçerim gerekirse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 26 Ekim 2023; 17:28:50 >
  • Turuncu kumanda z9x kumandasından iyi, tuşlardan herhangi birine dokununca ışıklı duruma geçiyor, kullanımı,el içinde rahatsız etmeden tutulabiliyor, fare gereken durumlarda kumandanın faresi yerine gerçek fare kullanıyorum bluetoothlu  en üstteki kumanda fonksiyon tuşları az gibi detay göremedim ama az tuş çok iş yapıyor olabilir

• BILGILI B kullanıcısına yanıt
    o en ucuzu işte bununla gelse de olur o küçük kumandayı beğenmedim aynı fiyat ama satarken alıcı huylanır neticede bir üst model çıkınca bu hastalık bitmez bizde yine değiştireceğiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 26 Ekim 2023; 19:39:5 >
  • şuan test ettim makina kırmızı ışıkta kapalı iken herhangi bir tuşa dokunduğumda ışıklı kuamanda oluyor. birkez basınca kumanda ışıklı konuma geçiyor biraz beklediğinizde ışık sönüyor sonra herhangi bir tuşa tıkladığınızda normal ışık yanıyor. herhangi bir tuşa ışık tuşu dahil değil. kapatmak için birkez ışık tuşuna basınca kapalı duruma gelir ve sadece tuşlara dokunduğunuzda en üst ortada beyaz sensör ışık yanar, sorun yoktur, deneyin

• BILGILI B kullanıcısına yanıt

Evet, sizin mesajınızdan sonra denedim. Aynen dediğiniz gibiymiş. Teşekkürler.

Küçük kumanda ile geleceğini sanmıyorum şahsen.

Ama hatırlarsan zamanın birinde Zidoo'nun en pahalı kumandasından özel olarak 3 tane getirtmiş ve birini de sana vermiştim.

Fakat o en pahalı kumandada bile kullanım açısından çokta birşey farketmemişti bende.Yani aç-kapa-bas-oynat ve kapat modundan öteye geçmemiştim yani...

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Papirus P kullanıcısına yanıt

Fonksiyon olarak bir fark olmadığı ve ergonomik olarak çok büyük kusurlar olmadığı sürece, dediğiniz gibi kumandadan kumandaya pek fark olmuyor. Yanlız, güncel alternatif teknolojiler varken, IR gibi, direkt görüş zorunluluğu, alıcıya güneş vurduğunda çalışmama gibi handikapları olan eski bir teknolojinin, en azından üst düzey elektronik ürünlerde artık terkedilmesi gerektiğini düşünüyorum.

• çok emin konuşma benim nvidia'da bluettoh wifi çipi arızalandı keşke ir olsaydı diye feryat figan ettim bazen en basiti en iyisidir

• Demirden korksak trene binmezdik :)

• arkadaşlar bir modem önerisi olmuştu; sayfayı bulamadım sanırım keneetik. sol abonelik bitiyor, onlardan modem istemeden çözmeye çalışacağım, zidoo z9x pro medya vs. de özgür bir modem olsun istiyorum, kullanan arkadaşlardan öneri beklerim

• Mayers! kullanıcısına yanıt

Her filmin Blu-Ray'i yok maalesef, Blu-Ray'in Remux olmayanları da sorunsuz zaten. Bazı filmlerin de Blu-Ray'leri hâlâ 1080p çıkıyor ama streaming'e 2160p geliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar z9x pro satıyorum. Fiyati 9500 lira. Kumandasi en iyisi olan v12 modeli. Harekete duyarlı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.