Şimdi Ara

Zidoo Z9X Pro,Z20 Pro,Z2000 Pro,Z2600,UHD5000 4K UHD Media Player Kullanıcıları ( Realtek 1619BPD ) (62. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
1.227
Cevap
56
Favori
46.369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
Giriş

Zidoo Z9S'in yazılımı Z30 Pro'dan daha mı yeni ?

Benim problem sebebim aynı. Win 11 24h2 güvenlik güncellemesi. Zidoo'lardan kaynaklanmıyor. Cep telefonundan herhangi bir Dosya yönetici uygulamasından da bilgisayara bağlanmıyor. Bu güncelleme olmadan hiç bir problem yoktu.

Hem ChatGpt'nin hemde Google Gemini'inin windows güvenlik ayarlarındaki benzer çözümleride işe yaramadı.

Sonunda ben Zidoo'nun NFS Server özelliği ile bilgisayarımdaki klasörlere erişmeyi başardım.

Microsoft belki başka bir güncelleme ile bu sorunu çözer..

Z9S eski...

Burada çok iyi anlatılmış, başkalarının da işine yarayabilir, link paylaşmak yasak mı bilmiyorum:

Zidoo Z9X Pro,Z20 Pro,Z2000 Pro,Z2600,UHD5000 4K UHD Media Player Kullanıcıları ( Realtek 1619BPD )Technology Guide 2025youtube
    📌 Facing issues accessing shared folders on Windows 10 or Windows 7 from Windows 11 24H2? Here’s the ultimate step-by-step fix! 🔥 🔹 In this video, you’ll learn: ✅ How to enable SMB 1.0/2.0/3.0 for network access ✅ How to turn on Network Discovery & File Sharing ✅ How to configure permissions & firewall settings ✅ How to map network drives for easy access 🚀 Follow these steps to resolve your issue quickly! 🚀 💬 Type "Fixed!" in the comments if this worked for you! 👍 🔔 Like, Subscribe & Share for more tech fixes! 🔥 Would you like any modifications? 😊
    https://www.youtube.com/watch?v=AlphdT2Bo_s
    Sony KD65X8505 4K TV Dune HD DUO Blu-Ray/HD-DVD/DVD/Divx Oynatıcı... Digiturk Sagemcom 6101 Full Paket, D-Smart HD Full Paket... Synology DS2413 NAS Server, 12x3 Tb WD Red Raid5... Nikon D4S, Nikon 14-24mm f/2.8G, Nikon 24-70mm f/2.8G, Nikon 70-200mm f/2.8G...
  • LG Oled C3 - Denon x2800h - Apple TV 4K

Bu cihazlarla QNAP Nas cihazımdaki filmeri Plex - Infuse ile izliyorum.

Daha yüksek ses - görüntü kalitesi için Zidoo medya oynatıcılarından hangi modeli alabilirim kararsızım.

Şuanda Z30 Pro ve Z3000 Pro modellerini Dubai'den alabiliyorum.

Fiyattan bağımsız olarak hangi ürünü tavsiye edersiniz? Bu modellerden başka medya oynatıcı tavsiyesine de açığım.

Mevcut sisteminize göre kendi düşüncemi paylaşmak isterim;

Denon X1800H Dab kullanıyorum ve 7+1 ses sistemini sürüyorum. Bütçe meselesi ama Zidoo Z9X 8k işinizi fazlasıyla görecektir. Ses ve görüntü kalitesi için fazlasıyla yeterli bir cihaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

CINEMA : Philips bdp8000 + Yamaha rxv781 + Benq w2000
  • yavuzazgin kullanıcısına yanıt

Ayarlar uygulaması başlangıçta başlat olarak seçilmiş olabilir.

Zidoo Z9X Pro,Z20 Pro,Z2000 Pro,Z2600,UHD5000 4K UHD Media Player Kullanıcıları ( Realtek 1619BPD )
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.