Şimdi Ara

Zidoo Z9S , Z10 , Z1000 ve UHD 2000 HDR Media Player Kullanıcıları ( Realtek 1296 Chipsetli ) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.340
Cevap
34
Favori
185.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bugün Sadays üstadımızın seyrettiği John Wick 2 filmini izledim 4K dolby atmos olarak. Filmin 20. dakikasında video oynatılamıyor diye hata verdi. Tekrar başlatıp oynatınca aynı yerde tekrar hata vermedi. Ripten de kaynaklanabilir Sadays üstada da bu filmi ben kopyalamistim.
    King Arthur 2 4K dolby atmos filminde 30. Dakikaya kadar seste hata vermedi.
    Hafta sonu teste devam edeceğim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atalay15 -- 2 Kasım 2018; 20:51:5 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Papirus P kullanıcısına yanıt
    Hocam,

    Ben zidoo z9s i optik kablo ile sony n9100 5.1 sinema sistemine bağlayacağım. Sinema sistemim dts seslerini çözüyor. Filmin kaynağında olan dts sesi ses sitemi 5.1 olarak kayıpsız olduğu gibi vermesi için zidoo da spdif audio ayar kısmında lpcm 2 channel seçeneğinimi yoksa raw seçeneğinimi seçmem gerekiyor

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Decode edeceginiz için raw ayarı seçmeniz daha uygun olur.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Teşekkür ederim üstad

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Papirus P kullanıcısına yanıt
    anladım. tabi bu dediğiniz görüntünün yağ gibi akması 4K videolarda geçerli değil mi ? 1080p içeriklerde iki cihaz arasında fark yok diye anladım.

    bu arada Frame atlamasını hangi programla test edıyorsunuz acaba ? ekranda droppen frames gibi bir menü falan mı geliyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar lütfen kusuruma bakmayın aklıma takıldı.Bu makine 2gb ram 16 gb dahili hafıza falan yazıyor.Az değil mi bu ? Yada az değilse diğer android TV boxlardan 4/32 olan cihazlardan ne artısı farkı var 2gb ram ile.Ben 2012 de Egreat R6s almıştım artık sadece dizi film için kullanıyorum.Youtube falan desteği kesti zaten yazılımda çıkmıyor artık.



    Egreat R6s Blu-ray 3D iso oynatma kabiliyetine sahip bir makine.Bu makinesi bana ne sunar birisi kaba taslak anlatabilir mi ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rash.87 kullanıcısına yanıt
    Daha iyi bir renk kontrastı, daha iyi siyah, yağ gibi akıcılık, çok iyi altyazı menüsü , Blu-Ray menülü oynatma , kendi afişleme yazılımı ve hepsinden önemlisi firmadan iyi bir yazılım desteği.

    Egreat ile mukayese edilemez.

    Kısacası günümüzün en yeni chipsetli ve en iyi fiyat-performans cihazı...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nc39

    anladım. tabi bu dediğiniz görüntünün yağ gibi akması 4K videolarda geçerli değil mi ? 1080p içeriklerde iki cihaz arasında fark yok diye anladım.

    bu arada Frame atlamasını hangi programla test edıyorsunuz acaba ? ekranda droppen frames gibi bir menü falan mı geliyor.
    Yok yahuu göz bile görüyor ne programı

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün akşam "It 2017 UHD BluRay 2160p TrueHD Atmos 7.1 HEVC REMUX-FraMeSToR" filmini izledim. 2 saat 15 dakikalık filmde frame veya ses atlaması yapmadı.
  • Benimki gümrükten geçmiş, beni arayıp para filan isteyen olmadı, PTT Kargo, teslimde mi tahsil ediyor gümrük vergisini, çıksaydı, beni arayıp alırlar mıydı?
  • Gümrük çıkmışsa teslimatta nakit alırlar. Zaten kargo takip no sorguladığında eğer gümrük vergisi varsa tutarı yazması gerekiyor.
  • Zidoo Z9S , Z10 , Z1000 ve UHD 2000 HDR Media Player Kullanıcıları ( Realtek 1296 Chipsetli )

    Ücret 0 Görünüyor...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: pharmacist

    Benimki gümrükten geçmiş, beni arayıp para filan isteyen olmadı, PTT Kargo, teslimde mi tahsil ediyor gümrük vergisini, çıksaydı, beni arayıp alırlar mıydı?
    Gümrüğe takılırsa dağıtıma çıkmıyor, bedelini öğrenmek için sizden belge istiyorlar, daha sonra gümrük çıkmışsa PTT takipte görüyorsunuz getiren PTT elemanına bedeli ödüyorsunuz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pharmacist kullanıcısına yanıt
    Büyük bir ihtimalle gümrük vergisi çıkmayacak gibi gözüküyor.Ama PTT'ye gidipte arkasını arama , bırak kendiliğinden gelsin...
  • Arkadaşlar ,

    Firmaya gönderdiğim en son mesajda Zidoo Z9S ile ilgili aşağıdaki 4 detaydan bahsetmiştim.Firmadan gelen maildeki detayları adım adım paylaşayım sizinle.

    1- Yazdığım ilk detay ; cihazın kendi medya oynatıcısında herhangi bir film yada dizi için Download bölümünden Türkce altyazı indirmeye kalktığımızda ekrana " Türkish " seçeneğinin değilde " Arabic " seçeneğinin gelmesiydi.Ama bu gariplik zaman zaman kendiliğinden çözülüyordu ve biz de doğal olarak bu sıkıntının altyazının indirildiği serverdan kaynaklı olabileceğini düşünüyorduk.
    İşte firma yazdığım bu sorunu maalesef anlayamamış ( ki buna şaşırmadım , çünkü derdimizi anlatmak gerçekten çok zor oluyor bunlara ).Demişler ki : " Biz Türkiye'ye yabancıyız ve Türkçe altyazıya da çok hakim değiliz.Ama altyazı ile yaşadığınız sıkıntıyı bize fotoğraflar çekerek detaylı bildirirseniz adım adım tamir ederiz." Oysa altyazıda karakter v.s sorunu yok ki.Bizim derdimiz ülke seçeneklerinde Türkçe seçeneğinin yerine Arapça seçeneğinin gelmemesi.Büyük bir ihtimalle onlar bu sorunla hiç karşılaşmamışlar bile.Neyse bir fotoğraf çekip tekrar göndereceğim bu detayı , başka çaresi yok.

    2- Zidoo Z9S'in reklam tanıtımlardaki gibi neden Music 3.0 versiyonu ile değilde Music 2.0 versiyonu ile geldiğini sormuştum.Onlarda bu konuda üzgün olduklarını ve yeni çıkartacakları yazılıma Music 3.0 yazılımını ekleyeceklerini belirtmişler.Ama " Yeni yazılımla gelene dek Music 3.0'ı aşağıdaki linkten yükleyebilirsiniz " demişler.
    http://apidl.zidoo.tv/music/zidoo_music_3.1.8.apk

    3- Zidoo Z9S'e ait çözünürlüğün en fazla 3840x2160p'ya kadar yükseltilebildiğini ama bunun Zidoo X9S'teki ayarlarda 4096x2160p'ye kadar mevcut olduğunu yazmıştım.Ayrıca bazı videolarda , ekrana gelen " Could not play video " hatası ile kopmalar yaşandığını iletmiştim.Bu sıkıntıları da ilgili mühendislere ileteceklerini belirtmiş firma yetkilisi.

    4- Son olarak gönderdikleri ürünleri büyük kutu ile göndermelerinden dolayı gümrükte dikkat çektiğini , bu yüzden ürünleri büyük pakete koymamalarını ve özellikle de Türkiye'ye gönderilerde kargo bedeli almamalarını rica etmiştim.

    Bu konuda gelen cevap aynen şöyle : Firma kendilerine müşterilerden gelen feedback'lerden dolayı köpüklü ambalajda ( yani büyük kutuda ) gönderiyormuş ürünleri.Kısacası alıcılar öyle gönderilmesini istiyormuş.Ama ürünler gümrüğe takılmasın diye de ürün bedelini 25$ gösteriyorlarmış.Yine de kutulama konusunda müşterilerden " Ürünü köpüksüz yani küçük ambalajda gönderin " diye bir talep olursa da onu da dikkate alırız demişler.

    Yukarıda da yazdığım gibi ; Music uygulamasının 3.0 versiyonunu merak eden ama cihaza gelecek yazılımı beklemek istemeyen arkadaşlar yukarıda verdiğim linkten Music 3.0 uygulamasının 3.1.8 apk versiyonunu cihazlarına yükleyebilirler.Zaten bahsedilen uygulama da 14.3 MB'lık küçük bir dosya...

    Bilginize...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Papirus -- 8 Kasım 2018; 0:7:47 >




  • pharmacist kullanıcısına yanıt
    Öncelikle hayırlı olsun.
    Cihaz Ukim'e yeni geçmiş. Ukim paketi açık inceleyecek ve Türkiye'ye girişi yasaklı ürün olup olmadığına ve gümrüğe tabi olup olmadığına bakacak. Bu işlemler sonucunda bir sorun olmazsa 5,10 TL kontrol ücreti alacaklar. Eğer gümrüğe tabi derlerse bu ücrete gümrük vergisi ilave edilecek.
    Umarım herşey gönlünüzce olur ve gümrüksüz ve hızlı bir şekilde cihazınıza kavuşursunuz.
  • Aynen, şimdi baktım, 50 TL Gümrük vergisi çıkmış, toplamda 55.1 TL ücret görünüyor, bu parayı teslimde mi isteyecekler?
  • pharmacist kullanıcısına yanıt
    Evet ,
    Kargo tesliminde ödeyeceksin bu ücreti ve ürününü alacaksın...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Papirus

    Evet ,
    Kargo tesliminde ödeyeceksin bu ücreti ve ürününü alacaksın...
    Teşekkür ederim, ne zaman teslim edecekler bakalım... Bekliyorum...
  • zidoo yine 11.11'de 1 usd indirim yapıp 15.-usd kargo ücretini çakmaya başladı şu firmanın hakkından gelecek şöyle sağlam bir ürün çıkmadı,sahtekar bunlar..
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.