Şimdi Ara

Zidoo X9S , Zidoo X8 ve Zidoo X10 Media Player Kullanıcıları ( Realtek 1295 Chipsetli ) (361. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.634
Cevap
67
Favori
351.852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 359360361362363
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İkinci elde bile 750den aşağı bulamazsınız distribütör kampanyası bitmemişse alın bence

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arsey ticaretten 769 tl ye elimde olmasına rağmen yedek olarak 1 ad. daha aldım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mebusa kullanıcısına yanıt
    hocam iso ları menülü nasıl oynatıyorsunuz, ben de de var bluray iso filmler ama menü falan açmadı, normal bdmv dosyasını bilgisayarda açar gibi açıyor, menü için ne kullanmak gerekiyor?
  • cagatay_26 C kullanıcısına yanıt
    1080p iso ları menülü açması lazım. 4k isoları menüyü açmayabilir ama direk filmi oynatır. Klasör olarak göstermez. Siz cihazın kendi oynatıcısını kullanıyorsunuz değil mi?

• CXath1 C kullanıcısına yanıt
    1080p ISO filmleri menülü açmıyor Media Center dan açıyorum videoyu oynatıyor ama menü yok, cihazın kendi oynatıcısı, acaba ISO dosyasını mı yanlış yükledim ya da ISO dosyası nasıl olmalı?

Direk film mi başlıyor yoksa klasörlerlerden film dosyasını mı seçiyorsunuz? Eğer öyleyse kaynağınızda sıkıntı vardır.
    Ben torrentten disc olarak indiriyorum. Sizin kaynağınız nedir.
    Belkide resimdeki en alttaki yeri işaretlemişsinizdir. Sağ taraftan open with seçeneğinden değiştirebilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CXath1 -- 18 Eylül 2019; 23:47:48 >
    Klasörlerden film dosyasını seçip açıyorum, aynı bilgisayardan dosya klasörü açar gibi, resimde gösterdiğiniz öpen width seçeneğini bilmiyordum, akşama deneyeceğim

Ben menüyü açtım ama ben de öpen with aktif değil, bu nasıl aktif olacak?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cagatay_26 -- 19 Eylül 2019; 18:48:54 >

Disci internetten mi indirdiniz. İso olarak elinizde mi mevcuttu ayrıştırıp hdd ye mi kopyaladınız.

Alita ya bakıyorsunuz sanırım. Klasör boyutu kaç gb?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CXath1 -- 19 Eylül 2019; 19:25:49 >
    Bdmw olarak torrentten indirdim, fotolar ile gösterirsen daha anlaşılabilir olur,

Resimde gördüğünüz gibi açılıyor bende menü yok, yani bilgisayarda nasıl açıyorsanız öyle açılıyor, gördüğünüz 4 filmi de torrentten indirdim Blu-ray olarak ,indirdiğim klasörden disk yansımasını çıkarttım,çıkartılan dosya bdmw dosyası idi.

Normalde torrentten indirdiğimizde direk klasör olarak iniyor. İso ya da imaj olarak inmiyor. Belki sizin indirdiğiniz kaynakta sıkıntı olabilir.

• forumun sunucuları çöp olduğu için resim ekleyemiyorum şu an. paylaştığın resimleri bile büyütürken nasıl oluyorsa resimlerin arasında reklam çıkıyor.
  • Tahminimce senin indirdiğin formatta sıkıntı var. ya da medya playerlar için uygun formatta değil. sendeki klasörlerde certificate klasörü yok. ve resimdeki klasörlerin de bdmv klasöründe olması gerekiyor.

normalde torrent olarak indirilen klasörlerin içeği resimdeki gibi olması gerekiyor.

• Merhabalar, x9s te wifi hotspot'u cihaz her açıldığında açık olacak şekilde ayarlamak mümkünmüdür?

• quote:

Orijinalden alıntı: cagatay_26

Resimde gördüğünüz gibi açılıyor bende menü yok, yani bilgisayarda nasıl açıyorsanız öyle açılıyor, gördüğünüz 4 filmi de torrentten indirdim Blu-ray olarak ,indirdiğim klasörden disk yansımasını çıkarttım,çıkartılan dosya bdmw dosyası idi.
    muhtemelen ok tuşuna basıyorsun iso dosyasında ya da en üst klasördeyken play tuşuna basacaksın
  • Dousk kullanıcısına yanıt
    hızlı ayarlardan olmuyor direk android ayarlarından yapılıyor hocam.
  • sadays S kullanıcısına yanıt
    abi normalde torrenten inen disc filmleri yansıma olarak inmiyor. ve klasör üzerindeyken ok tuşuna basınca da seçenekler çıkıyor.

ama dediğiniz gibi yansımalar için play tuşuna basınca menüler çıkabilir.
    Hocam o konuda sıkıntı yok, ben istiyorum ki hotspot varsayılan olarak açık olsun. Cihazı her acıktığımda ben ayarlara girip açmiyim.

Resimde gösterdiğiniz dosyaların yalın hali mevcut, o şekilde hiç düzenlemeden yükleyip deneyeceğim. play tuşunu da kullanarak akşama tekrar bakarım, ben ok tuşunu kullanarak yaptım ama olmadı.
  • 
Sayfa: önceki 359360361362363
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.