Şimdi Ara

Zidoo X9S , Zidoo X8 ve Zidoo X10 Media Player Kullanıcıları ( Realtek 1295 Chipsetli ) (129. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8.634
Cevap
67
Favori
353.792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 127128129130131
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Cevaplarınız için teşekkürler. Şu anda Zidoo X9S, Zidoo X10 ve Himedia Q10 Pro arasında kalmış durumdayım. Himedia Q10 Pro'nun Bluray menülerini falan güzel oynatması, dahili HDD yatağı olması ve tasarımı güzel. Zidoo X9S mantıklı bir seçim fiyat olarak da, ama dahili HDD yatağı olmaması biraz kötü. X10 ise biraz fiyat olarak yüksek, sizce X9S ile kıyaslandığında aradaki diyat farkına değer mi? Çoğunlukla ISO formatında film izlemek için kullanılacak.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: husomuso

    Cevaplarınız için teşekkürler. Şu anda Zidoo X9S, Zidoo X10 ve Himedia Q10 Pro arasında kalmış durumdayım. Himedia Q10 Pro'nun Bluray menülerini falan güzel oynatması, dahili HDD yatağı olması ve tasarımı güzel. Zidoo X9S mantıklı bir seçim fiyat olarak da, ama dahili HDD yatağı olmaması biraz kötü. X10 ise biraz fiyat olarak yüksek, sizce X9S ile kıyaslandığında aradaki diyat farkına değer mi? Çoğunlukla ISO formatında film izlemek için kullanılacak.

    Zidoo x9s le himedia nin görüntüsü nu kıyaslayacağınizi düşünmüyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HattiHitit kullanıcısına yanıt
    Yani sizin öneriniz X9S, değil mi? İki tane çok önemli özellik var benim için. 4K donmadan oynatıyor mu? Şu anda 4K televizyonum yok, ancak yılbaşında almayı düşünüyorum. Ve 3D ve 2D bluray iso dosyalarını menüleriyle birlikte oynatma yetisine sahip mi?
  • husomuso H kullanıcısına yanıt
    4k TV de en az 20 tane 4k remux film izledim. Her bir film 40-150 GB civarında idi. Hiç birinde sorun yok. Yağ gibi akıyor.
  • Selamlar arkadaşlar, Mele F10 Deluxe sonunda elime ulaştı alışmaya çalışıyorum ancak oyunlarda jiroskop çalışmıyor bu cihazın bozuk olduğu anlamına mı geliyor zidoonun desteklemediği anlamına mı? kullanan varmı aranızda, (air mouse olarak çalışıyor bu arada)
  • Iconium_C.T.D I kullanıcısına yanıt
    Zidoo'nun kendi ürünü olan V5 kumandayı kullandım bir ara ve jiroskop özelliği sorunsuzdu.

    www.zidoo.tv
    V5 Best Android TV Box, Stick, 1080p 4K Streaming Media Player for XBMC Kodi
    https://www.zidoo.tv/Product/index/model/V5/target/SLW79pzSxsRKKmVViAFMcQ%3D%3D.html


    Sorun Mele'den kaynaklanıyor olabilir.Çünkü kullandığım dönemde bununla ilgili bir ayar v.s yapmamıştım cihazda...




  • husomuso H kullanıcısına yanıt
    Bazı sitelerdeki bilgiler kişiyi yanlış yönlendirebiliyor , dikkatli olmak lazım.

    Aslında en doğrusu şimdi olduğu gibi kullanıcılardan teyid etmek.Bende 4 TB kapasiteli 2,5" HDD'leri sorunsuz kullanlar olduğunu biliyorum...
  • Sonunda X9S'e kesin karar verdim. Geekbuying'den alayım diyorum, gümrükte falan sorun yaşar mıyım?
  • Merhaba

    Himedia Q10 pro yu Lg pf1500 projektör ve onkyo 626 ile birlikte kullanıyorum. Zidoo X9S in görüntü kalitesini de merak ediyorum. Alsam bu sistemde görüntü kalitesi olarak belirgin bir fark oluşurmu.



    İstanbuldayim arzu eden olursa deneme amaçlı himedia ile zidoo yu karşılıklı olarak kullanmak isteyen olursa memnun olurum.

    Şahsen ben çok merak ediyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • geekbuying den yeni siparis veren varmi?

    Siparis vermeye calisiyorum suan ulkenize gonderemiyoruz diye uyari mesaji veriyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • celalettin53 kullanıcısına yanıt
    Ben daha dün destekle konuştum, sorun olmayacağını söylemişlerdi?
  • husomuso H kullanıcısına yanıt
    Siz siparis verdiniz mi? mesaji dikkate almayayip odeme ekranina mi geceyim?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • celalettin53 kullanıcısına yanıt
    Hayır, daha vermedim. Ama dün konuştuk işte epey, gümrük olayını falan. Türkiye siparişlerinde yaptıklarını falan anlattı. Dilerseniz bir canlı desteğe bağlanıp sorun.
  • husomuso H kullanıcısına yanıt
    Tamamdir hocam teşekkür ederim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • husomuso H kullanıcısına yanıt
    Benim ki şu an gümrükte yarın belli olur

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi yazdım geekbuying desteğine tekrar. Ürünü kontrol etmesini istedim, evet şu anda gönderemiyoruz dedi. Bunun haricinde banggood'da X9S 149 dolar, Aliexpress'teki düzgün satıcılarda 149 dolar ve Gearbest'te 119 dolar. Ama Gearbest fiyat neyse onu yazarız diyor. 25 dolar civarında gümrük vergisi olacak yani garanti. Bir önerisi olan var mı?
  • Uyarı geliyor ama ödeme ekranı geliyor geekbuying de. Devam edebilirsiniz sanırım. Ben 11 gün önce sipariş etmiştim şu an PİM de görünüyor. Sorun olmayacak sanırım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • husomuso H kullanıcısına yanıt
    Ben gearbestten aldım hiç yazışmadım postnl seçtim 30 dolar yazmışlardı.
    Gümrük falan ödemedim. Aramex seçerseniz hızlı gelir ama mutlaka vergi ödersiniz
    orda gerçek fiyatını yazıyorlar.


  • Gearbest'teki kargo seçenekler bunlar. Öncelikle ben vergi parasını gözden çıkardım ama tabii ki önlemimi alırım baştan. Bu bedava olan 3-10'luk DHL çok cazip geldi. DHL'de vergi alınma şansı daha fazla mı olur?
  • husomuso H kullanıcısına yanıt
    Yaklaşık 10 yıldan beri yurtdışından alışveriş yaparım, 3 yıldır gearbestte alışveriş yaptığım yerler arasında
    size önerim DHL seçmeyin mutlaka sorun yaşarsınız. Registered Air Mail altında Netherlands Registered seçin gelsin.
  • 
Sayfa: önceki 127128129130131
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.