Şimdi Ara

Zidane arkandayım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ZİDANE: MATERAZZİ ANNEME VE KIZ KARDEŞİME KÜFRETTİ
    İşte o kafanın nedeni

18. Dünya Kupası finalinde İtalyan rakibi Marco Materazzi'ye kafa attığı için oyundan atılan Fransız futbolcu Zinedine Zidane, ''İnsanlardan özür dilerim, ama pişman değilim'' dedi.

Canal+ kanalında bu akşam konuşan Zinedine Zidane, maç sırasında kendisine ''çok ağır sözcüklerle'' küfür edildiğini savundu.

''Bu olayı TV'de gören çocuklardan özür dilerim'' diyen Zidane, ''Hareketimin affedilir tarafı yok. Elbette yapılmaması gereken bir hareketti. Bunu açıkça ve yüksek sesle söylüyorum, zira olay 2-3 milyar TV seyircisi ve milyonlarca çocuğun gözleri önünde oldu'' diye konuştu.

Özellikle çocuklardan özür dileyen ünlü futbolcu, ''Bu çocukların eğitimi için çalışan ve onlara nelerin yapılıp nelerin yapılmaması gerektiğini öğreten eğitimciler ve diğer insanlardan özür dilerim'' dedi.

Zidane, kafa attığı Materazzi'nin sözlerine ilişkin soruya ise şu yanıtı verdi: ''Bunlar çok kişisel şeylerdi, annem ve kızkardeşimle ilgili. Çok ağır şeyler söyledi. İlk duyduğunuzda oradan uzaklaşırsınız. Ben de öyle yaptım. Ama 3. kez duyunca...''

Zidane'a, Materazzi'nin hakaretlerinin ırkçı olup olmadığı ise sorulmadı.

Ünlü futbolcu, maçın 110. dakikasında oyundan atılmasına yol açan hareketinden pişman olmadığını da bildirdi. Zidane, ''Hareketimden pişman değilim. Zira pişmanlığım, onun böyle konuşmaya hakkı olduğu anlamına gelir. Bunu yapamam, yapamam. Bunu söyleyemem. Yok, onun o söylediklerini söyleme hakkı olamaz'' diye konuştu.

Materazzi ise, Zidane'a küfür ettiğini itiraf etmiş, ancak sözlerinin, sahalarda hemen her futbolcunun ağzından çıkabilen sözler olduğunu, küfürlerinin Zidane'ın anne ve kızkardeşiyle ilgili olmadığını ileri sürmüştü.

Siz olsanız napardınız o durumda?Ben de Zidane gibi atardım

• İlk kafa atış forumunda herkez konuşucagını konuştu o yüzden fazla bişi kalmadı ama bu açıklamaları için tebrik ediyorum pişman değilim diyorsa hareketinin sonuna kadar arkasındadır..
    senin onun arkanda oldugun gibi bende onun arkasındayım
  • ne oluyo yaws, herkes zidane ın arkasına geçioamma çok seweni warmış...şaka bi yana yaptıı az bile kalmış...bizimkiler olsa direkt surata çalışırlardı...amerikan güreşine dönerdi walla...
  • Bende Hepinizin arkasındayım
  • quote:

Orjinalden alıntı: xdanger

ne oluyo yaws, herkes zidane ın arkasına geçioamma çok seweni warmış...şaka bi yana yaptıı az bile kalmış...bizimkiler olsa direkt surata çalışırlardı...amerikan güreşine dönerdi walla...

• quote:

Orjinalden alıntı: Er-N

Bende Hepinizin arkasındayım

ben de senin arkandayım
  • Adam kabadayı kafa atıyo herkeze onun arkasında olursak kimse bize karışamaz o adamda biraz türklük var trablusgarp felan olabilirmi acaba bizede sövseler direk kafa
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cristiano Ronaldo Galatasaray'da !
    12 yıl önce açıldı
    Cristiano Ronaldo köse mi?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ne kafası adamı yerden yere vururdum.nasıl olsa son maçım.adam ne olduğuu şaşırır kendini mezarda bulurdu
  • ooo bizimkilere yapcaklardı onu tekme tokat Allah ne verdiyse dalarlardı. Kenardan yedekler antrenörlerde yardıma gelirdi. Materazzi olurdu Mat-erazzi........Bu ne lan çok fazla fanatik okumuşuz yaw
  • Yani iş 1 kere olunca tahammul edebiliyor insan ama herkez zidane ın psikolojisini yazıyor ya materazzi bence materazzi demiştirki bu adamın jubile maçı ben bunu itin .ötunede soksam bana bişi diyemez ben buna habire küfür edim ee karşındaki adam sadece jubilesi yapıp futbolu bırakacak bi adam degil karşındaki zidane öyle azının gevreğiyle ana bacı sövemezsin kafayı yersin ben işe bu tarafından bakıyorum birazda o küfür ederkenki surattaki küstahlık geliyor gözümün önüne silah çekip vurasım geldi materazzi yi ..
    Bide unutmadan millet habire anlatıyor türkiyede paso futbolcular birbirlerine küfür ediyormuş bana birtane derbide örnek gösterin ya kim kime küfür etmiş hasan ümit emi tuncay hakan a? selçuk şahin ümit karanamı küfür etmiş bizim futbolcularımız bu italyan şerefsizinden daha ahlaklı daha edepli herkezin bahsettigi profosyonellik zidane kafa attı profosyonel degil deniyor peki çıkıp evet küfür ettim diyen italyanın neresi profosyonel ? adam resmen açıklıyor evet ben küfür ettim diyor biz buna kızmayıp zidane ın kafasına kızıyoruz ahhh dünya ahh

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Afterlife -- 12 Temmuz 2006; 22:51:49 >

• Küfür yiip kafa atan onurunu kurtaran zidane mı sizin için daha ahlaklı bırakırdı futbolu
    yoksa küfür edip ters bir durumda kafa yiyen zidane ertesi gün evet materazzi ye küfür ettim bana ondan vurdu diyen zidane mı
    hangisi daha şık oldu zidane için?
    bence şimdiki durum zidane a hiç bir şey kaybettirmez
    Hiç olmazsa televizyonlara çıkıp gazetelere evet ben zidane a küfür ettim dicek kadar şerefsiz bir futbolcu değilmiş..
  • bence çok ii oldu :) bugüne kadarki istatistiklere bakmak lazım futbol kariyerini kafa attıgı için kırmızı kartla noktalayan varmı!? bence bir ilk
  • eğer öyle şeyler söylediyse bence az gelir

biraz da yapması lazımdı.Hatta maçtan sonra ve ardından son vuruş
  • quote:

Orjinalden alıntı: Afterlife

Küfür yiip kafa atan onurunu kurtaran zidane mı sizin için daha ahlaklı bırakırdı futbolu
    yoksa küfür edip ters bir durumda kafa yiyen zidane ertesi gün evet materazzi ye küfür ettim bana ondan vurdu diyen zidane mı
    hangisi daha şık oldu zidane için?
    bence şimdiki durum zidane a hiç bir şey kaybettirmez
    Hiç olmazsa televizyonlara çıkıp gazetelere evet ben zidane a küfür ettim dicek kadar şerefsiz bir futbolcu değilmiş..

Yaw arkadaşım herkes Zidane'ı desteklio zaten sakin olll

• zidane kodumu oturtur .
  • iste kufur ani
    http://www.youtube.com/watch?v=hggE8wKg1LA&search=zidane%20materazzi

buda baska bi aci

http://www.youtube.com/watch?v=STmoZZ6rn_k&search=zidane%20materazzi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gael -- 12 Temmuz 2006; 23:56:44 >

• Arkandanım Zidan arkandanım.
  • şimdi bidaha izledim de güsel kafa atmış bea :) helal olsun
  • Zidane'ı destekliyoruz
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.