Şimdi Ara

Zico ile Sözleşme İmzalanmasın!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
1.365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Zico ile sözleşme imzalanmasın mı ?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Yearning


    quote:

    Orjinalden alıntı: boldshark



    Arda'ya kıl olanlar topici, Baki'ye kıl olanlar topici, Kalli gitsin, Zico gitsin.....

    Bir maçta göklere çıkarıp, başka bir maçta yerin dibine soktuğumuz adamlar!

    Futbolda tabi ki olacak böyle şeyler. Ayrıca her işte bir hayır vardır. Fenerbahçe'mizin en önemli zaafı, her başarı sonrasında rehavete kapılması ve sonrasında kayba uğraması. Önümüzde çok daha önemli maçlar var. Onun için iyi oldu bu yenilgi; soğuk duş etkisi yani...Kendilerini toparlasınlar


    Maça çıkan kadro, bahane değil


    Bence fazla basmakalıp cümlelerle konuşuyorsun.Şu kadronun Sevilla maçıyla alakası yok.
    Zico bana göre doğru kadro çıkardı.Alex olmayınca bu takım çift forvet oynar.
    Nitekim de ilk yarı oyuncuların birbirine alışkın olmamasıyla pozisyona girmekte zorlandık.Ama takım derli toplu bi görüntü çizdi...

    İkinci yarı ise tam oyun oynamaya ve pozisyona girmeye başlamıştık ki.Zico'nun anlamsız değişiklikleri geldi.Gol atmamız gerekirken gitti forvet çıkarıp kanada adam aldı.Takım ileriye gidemedi bursa üstümüze geldi o kadar açıkki bu taktik deha falan olmaya gerek yok bunu görmek için.





    Basmakalıp olan ne?!
    Futbolda mağlubiyet gibi bir gerçeğin olduğumu, bunun normal bir durum olduğumu, Fenerbahçe'nin rehavete kapılan bir takım olduğu mu?

    Eskiden sanki hem Avrupa'da, hem Türkiye'de gürlüyorduk....Fenerbahçe en iyi sezonunu yaşıyor belki de ve bunda her ne kadar beğenmeseniz de Zico'nun katkısı büyük! Tabi ki zaman zaman hatalar yapacak- hemen postalıyalım mı adamı?

    Kadro meselesine gelince; bence iyi yaptı böyle bir kadroyla çıkmakla...Önemli maçlar öncesi asları dinlendirmiş oldu. Bu maçta meydana gelebilecek sakatlıklar, önümüzdeki maçlar için sorun olurdu.
    Yedek kalmaktan, hatta kadroya girememkten yakınanlar da, canla başla oynayıp kazansalardı maçı ve kendilerini gösterselerdi. Demek ki, sadece başarılı bir maç çıkaranlar değil, yedekler de rehavetekapılabiliyormuş




  • Ziconun herhangi bir maç 2.forveti forvetin yerine almadığı maç olmadı ki...
    Ben memnunum bunlarda insan.
  • Bana yaptığı değişikliklerin amacını ve sonuçlarını biri anlatsın lütfen ne düşündü Zico ?

    Bakın ben yedeklerle çıktı diye eleştirmiyorum.Hatta sevindim yedeklerle çıkınca....
  • Sonra bizim taraftara millet laf edince bişey diyemiyoruz işte..


    Zico bir futbol efsanesidir!!Sen tv'den görüyorsun,adam sahada takımın başında bazı şeyleri göremiyor?Sana bu mantıklı geliyor mu?Bir hafta takımla antrenman yapan adam takımı iyi kuramıyor,bilgisayar başında herkes iyi takım kuruyor..Sen maç izlerken şu girsin bu çıksın diyorsun,ama Zico futbolu bilmiyor ya hiç akıl edemiyor..Futbolun F'sinden anlamayan adamın adına futbol okulları var,ama doğru onlarda futbolun F'sinden anlamıyor..Futboldan Türkiyede herkes anlıyor,ama niyeyse Zico anlamıyor!
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Yearning

    Bana yaptığı değişikliklerin amacını ve sonuçlarını biri anlatsın lütfen ne düşündü Zico ?

    Bakın ben yedeklerle çıktı diye eleştirmiyorum.Hatta sevindim yedeklerle çıkınca....


    Alex kesinlikle oyuna lazımdı, kalitesini tartışmayacaz heralde. Kemal veya Ali Bilgin çıkacaktı, Kemal'i aldı. Nesinden şikayetçisin anlamadım.
    Kazım'ı maç boyu hiç beğenmedim, ikinci yarının başından beri Deivid bekliyordum daha sonradan aldı, mantıklı bir değişiklikti bence.
    Tek itirazım Uğur değişikliğine ancak Uğur'un hızı ve agresifliği ile oyuna hız katacağını düşünmüş olabilir Zico. Zaten sahada yedek kadro varken daha başka ne değişiklik yapılabilirdi soru işareti. Madem yedeklerle çıktı diye eleştirmiyorsun ne bu tek maçta sildin attın adamı.




  • quote:

    Orjinalden alıntı: cause_of_death


    quote:

    Orjinalden alıntı: Yearning

    Bana yaptığı değişikliklerin amacını ve sonuçlarını biri anlatsın lütfen ne düşündü Zico ?

    Bakın ben yedeklerle çıktı diye eleştirmiyorum.Hatta sevindim yedeklerle çıkınca....


    Alex kesinlikle oyuna lazımdı, kalitesini tartışmayacaz heralde. Kemal veya Ali Bilgin çıkacaktı, Kemal'i aldı. Nesinden şikayetçisin anlamadım.
    Kazım'ı maç boyu hiç beğenmedim, ikinci yarının başından beri Deivid bekliyordum daha sonradan aldı, mantıklı bir değişiklikti bence.
    Tek itirazım Uğur değişikliğine ancak Uğur'un hızı ve agresifliği ile oyuna hız katacağını düşünmüş olabilir Zico. Zaten sahada yedek kadro varken daha başka ne değişiklik yapılabilirdi soru işareti. Madem yedeklerle çıktı diye eleştirmiyorsun ne bu tek maçta sildin attın adamı.

    Alex değişikliğine lafım yok ama çıkması gereken oyuncu kemal değil ali bilgin'di.İkinci olarak 1-0 yeniksin forvet çıkarıyorsan forvet alacaksın.Sen gidip uğur boralı alıyosun.Böyle bi saçmalığın başka örneği var mı?

    kaç maçtır kötü oynayan deividi kurtarıcı diye alıp kezmanla semihi beraber oynatmamasına ise söyleyecek laf bulamıyorum...ben tek maçla silmedim uzun süredir gördüklerimi söylüyorum bu sene sonuna kadar zico ile devam edilsin ama yeni sezonda zico ile olmaz bunu anlatmaya çalışıyorum...




  • YUH ARTIK.



    Ayıp yahu
  • Geldigi gün de söledim hala sölüyorum. Aziz Yıldırımın en kötü hoca secimlerinden biridir. Aksi gibi istikrar istikrar diye tutturdugu zamana geldigi icin takımın basında hala. Eger onun yaptıklarını zamanında mesela Mustafa Denizli yapsa 3 haftada kovarlardı. Allah askına nerde görülmüs bir takımın 10 oyuncusunun birden degistirildigi, onunla kalmayıp taktiginin de degistirilerek maca baslanıldıgı. Bir takımın en önemli mevkilerinden biri olan stoper ikilisini öyle bir ikiliyle kuruyor ki Kasımpasaspor o ikisini aynı anda oynatmaz. Sol kanada Ali Bilgin monte ediliyor ki bu takımın sag kanadında oynaması süpheli adamı sol kanatta oynatıyor. Kendi evimizde maglupken forvet cıkarıp ortasaha alıyor. Deividi heralde Ronaldinho falan sanıyor bu adam Deivid Ziconun yüzüne tükürse cık oyna diyecek. Son haftlarda cok formda oldugu gözlenen Kezman dururken haftalardır hicbir katkıda bulunmayan Deividi alıyor. Sonra birileri cıkıyor neymiş biz anlıyoruz da o mu anlamıyomus? Arkadaslar her iyi futbolcu iyi t.d olamaz. Öyle olsa simdi Real Madridin basında Pele, Barcelonanın basında Maradona olması lazımdı. Zico kesinlikle iyi bir teknik direktör degildir. Avrupada basarılı olmanın tek sebebi oyuncuların o maclara kendilerini iyi konsantre etmeleridir. Lig macları zaten umurlarında degil. Yedek klubesinde gırgır samata. Bu sene sonu sözlesmesinin bitiyor olusu bizim icin büyük bir sanstır. Uzatmak cok büyük hatadır.




  • Sesin niye daha önce çıkmadı o zaman ? Kaybedince fırladın bir anda ?
    Bence maçın genelinde Ali Bilgin Kemal'den daha çok sahadaydı. O öyle görmüş, çok farkedecekti sanki Kemal kalsa.
    2. olarak İlhan hiçbir varlık gösteremedi nerdeyse, çıkması şarttı. Kezman'ı alsa orta saha zaten kendinde değildi besleyecek adam yoktu. Baktı yeniliyoruz arayışından vazgeçti ve klasik oyun anlayışımıza yani tek forvete döndü. Deivid'i sağa, Uğur'u sola, Alex'i ortaya ileriye de Semih'i koydu beklerde ileriye çıktı ama işte olmadı.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: @pi

    Geldigi gün de söledim hala sölüyorum. Aziz Yıldırımın en kötü hoca secimlerinden biridir. Aksi gibi istikrar istikrar diye tutturdugu zamana geldigi icin takımın basında hala. Eger onun yaptıklarını zamanında mesela Mustafa Denizli yapsa 3 haftada kovarlardı. Allah askına nerde görülmüs bir takımın 10 oyuncusunun birden degistirildigi, onunla kalmayıp taktiginin de degistirilerek maca baslanıldıgı. Bir takımın en önemli mevkilerinden biri olan stoper ikilisini öyle bir ikiliyle kuruyor ki Kasımpasaspor o ikisini aynı anda oynatmaz. Sol kanada Ali Bilgin monte ediliyor ki bu takımın sag kanadında oynaması süpheli adamı sol kanatta oynatıyor. Kendi evimizde maglupken forvet cıkarıp ortasaha alıyor. Deividi heralde Ronaldinho falan sanıyor bu adam Deivid Ziconun yüzüne tükürse cık oyna diyecek. Son haftlarda cok formda oldugu gözlenen Kezman dururken haftalardır hicbir katkıda bulunmayan Deividi alıyor. Sonra birileri cıkıyor neymiş biz anlıyoruz da o mu anlamıyomus? Arkadaslar her iyi futbolcu iyi t.d olamaz. Öyle olsa simdi Real Madridin basında Pele, Barcelonanın basında Maradona olması lazımdı. Zico kesinlikle iyi bir teknik direktör degildir. Avrupada basarılı olmanın tek sebebi oyuncuların o maclara kendilerini iyi konsantre etmeleridir. Lig macları zaten umurlarında degil. Yedek klubesinde gırgır samata. Bu sene sonu sözlesmesinin bitiyor olusu bizim icin büyük bir sanstır. Uzatmak cok büyük hatadır.


    İmzamı atıyorum

    Hedefleri büyüten bir kulübün teknik direktörü çok daha iyi biri olmalı...




  • Ben tarihimizin en iyi avrupa Fenerbahçe'sini Zico ile gördüm. Geçen sene şampiyon olduk 100. yılımızda bu sene 3 kulvarda da devam ediyoruz ve şuanda avrupanın en formda takımlarından biriyiz. Gerisi yalan.
  • Yıllarca gereksiz transferler yapıp hocalar göndermedik mi? Heyecan yapmayalım.
  • 7gün 24 saat oyuncularla birlikte olan,bana göre futbolcuyla bir saat idman yapsa ne olduğunu anlayabilcek bir hoca oyuncu değişimi yapmayı bilmiyor,haftada bir maç izleyen sizler biliyorsunuz..Ben Zico iyi oyuncuydu diye iyi hocadır demiyorum ki,futbolu çok iyi bildiğini iddaa ediyorum..Büyük maçlarda yaptığı konuşmalar,kendinden emin duruşu bile yetiyor zaten sahadakilere..Yerli hocayla bence başarı gelmez,Low'üde böyle eleştirdiniz zamanında Daumuda,artık yapmayın ya,Fenerbahçe tarihinde ki en büyük başarılar Zico'yla geliyor ama illa eleştirilcek ya;yok iyi konsantre oluyorlar yok Zico futbolu bilmiyor..Zicoda idmanlarda su taşıyor sanki futbolculara onları bu hale getiren Zico'dur ve tahminimce yıllar Fenerbahçenin başında kalacaktır!
  • Sığ düşünen bir futbol sever ancak bu şekilde zico yu eleştrir. Hatta kaç tane vardır böyle futbol sever bilmiyorum. Öyle bir konu ki sırf tartışma olsun başlık reyting yapsın diye açılmış bile olabilir o derece yani.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: hEnrY_rDL

    7gün 24 saat oyuncularla birlikte olan,bana göre futbolcuyla bir saat idman yapsa ne olduğunu anlayabilcek bir hoca oyuncu değişimi yapmayı bilmiyor,haftada bir maç izleyen sizler biliyorsunuz..Ben Zico iyi oyuncuydu diye iyi hocadır demiyorum ki,futbolu çok iyi bildiğini iddaa ediyorum..Büyük maçlarda yaptığı konuşmalar,kendinden emin duruşu bile yetiyor zaten sahadakilere..Yerli hocayla bence başarı gelmez,Low'üde böyle eleştirdiniz zamanında Daumuda,artık yapmayın ya,Fenerbahçe tarihinde ki en büyük başarılar Zico'yla geliyor ama illa eleştirilcek ya;yok iyi konsantre oluyorlar yok Zico futbolu bilmiyor..Zicoda idmanlarda su taşıyor sanki futbolculara onları bu hale getiren Zico'dur ve tahminimce yıllar Fenerbahçenin başında kalacaktır!


    Hep aynı laflar zaten. Yok onlarla antrenman yapıyor da yok bilmem ne de... Sen benim yukarıda yazdıklarıma mantıklı bir cevap versene. Ben sana her mac 10 tane böyle sacmalık bulurum. Bu kadar cok hata yapan hoca da iyi hoca degildir. Bana yine yok antrenmanı beraber yapıyolar falan diyeceksen zaten hic yazma bosuna bugun gördü herseyi sahada. Madem cok büyük hoca bu Önderler, Kazımlar, Wedersonların bu hale gelmesine neden izin verdi bunu acıklayın bari. Zicoya gösterdigimiz sabrı Löwe göstersek simdiye coktan Avrupada kupamız vardı belki de.




  • Fenerbahçe en iyi çağını Zico ile yaşıyor bence.Tamam bugün yenildiniz ama yedeklerle yenildiniz.Zico ile devam etmek Fb için en iyisi olacaktır bence.
  • Vedersonlar,Kazımlar bu hale geldi ama bitti denilen Kezman yeniden doğdu,Semih gol krallığına gidiyor,Gökhan Gönül,Uğur Boral inanılmaz seviyedeler..Bunlar neden görülmüyor?Neyse son sözüm Zico çok iyi bir hocadır,Aziz Yıldırımda benim gibi düşündüğü sürece sorun yok
  • Zico Türkiyeye Gelen en iyi yabancı hocalardandır.İş o fırsatı bulupta o formanın hakkını vermeyen futbolcularda.
    Zannetmeyin tekrarı olacak.O formayı unutsunlar 1 yıl kadar.
  • Ya arkadaş yedekler ne diye var bu kadroda ? Zico yönetime ne diye onları aldırdı süs diye mi ? Böyle günlerde oynasınlar aslarını aratmasınlar diye alındılar bugünde oynamayacaklarsa takımda işleri ne kardeşim? Ben bu yedeklerin bir sezonun 2.haftasındaki Gaziantep maçlarını hatırlıyorum birde bu geceki Bursa maçına bakıyorum ve diyorum ki bu adamlar geldikleri günden beri yatmışlar...Hadi kendini geliştirmedin adam pas vermeyide mi unutur.İnan açık konuşuyorum ben ömrümde böyle maç izlemedim Önder,Can,Ali,Kemal,Kazım top süremediler 3 metre yanındaki adamlara pas veremediler adamlar kazmaysa Zico ne yapsın...
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.