Şimdi Ara

ZİBRO FUJİTSU İNVERTER KLİMALAR KLASİK KLİMALARA GÖRE %80 AZMI TÜKETİR. COP DEĞERİNE GÖRE FARK NEDİR (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
1
Favori
7.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • yaw kardeşim sen orada kendine eziyet etme,dağın başı yer orası,yalıtım filanda hikaye,klimayı unut,kıy azıcık paraya
    yak kombini ve paşa paşa otur,sen hala klima deyip duruyorsun Maltepenin en tepesinde

ayrıca romatizma var demişsin,geçmiş olsun ama klima ile bu iş olmaz kardeşim!
    bırak ince hesapları,yak kombini

hani Antalya gibi bir yerde olsan amenna,o zaman klima OK dir+

Ayrıca Antalya ya D.gaz geldi,şimdilik Oteller Bölgesi(Lara-KUNDU bögesi)ile şehrin ilk giriş noktası ile bazı semtlere döşemeye
    başladılar ve burada insanlar şimdi gazı bekliyor,klimadan kurtulmak için sen hala İstanbul da klima kullanmaktan bahsediyorsun,
    burada soğuk olmadığı için kombi kullanmak hem çok daha rahat hemde evin her yerini mis gibi ısıtacağın için çok daha rantlb ve konforlu olacaktır!
    100-200 kağıt arası bir gaz kullanımı ancak olur ama evi çok daha uzun süre vede her tarafını ısıtacaksın!

Bak bizim 2 komşu daireye geçen hafta elektrik faturaları geldi birisi 286 diğeride sanırım 255 kağıt idi!!! bunlarda Mitsu.Elec.Invert.vardır!!
    burada gaz yaksan nu kadar fatura gelmez kesinlikle!

• ya yok üstad klimaya paydos dedim zaten.. ancak aşırı zam gelirse ozaman düşünürüm dedim:)) bu arada bu mitsubishi klimalar iyi yakmış harbiden:))

quote:

Orijinalden alıntı: albani

yaw kardeşim sen orada kendine eziyet etme,dağın başı yer orası,yalıtım filanda hikaye,klimayı unut,kıy azıcık paraya
    yak kombini ve paşa paşa otur,sen hala klima deyip duruyorsun Maltepenin en tepesinde

ayrıca romatizma var demişsin,geçmiş olsun ama klima ile bu iş olmaz kardeşim!
    bırak ince hesapları,yak kombini

hani Antalya gibi bir yerde olsan amenna,o zaman klima OK dir+

Ayrıca Antalya ya D.gaz geldi,şimdilik Oteller Bölgesi(Lara-KUNDU bögesi)ile şehrin ilk giriş noktası ile bazı semtlere döşemeye
    başladılar ve burada insanlar şimdi gazı bekliyor,klimadan kurtulmak için sen hala İstanbul da klima kullanmaktan bahsediyorsun,
    burada soğuk olmadığı için kombi kullanmak hem çok daha rahat hemde evin her yerini mis gibi ısıtacağın için çok daha rantlb ve konforlu olacaktır!
    100-200 kağıt arası bir gaz kullanımı ancak olur ama evi çok daha uzun süre vede her tarafını ısıtacaksın!

Bak bizim 2 komşu daireye geçen hafta elektrik faturaları geldi birisi 286 diğeride sanırım 255 kağıt idi!!! bunlarda Mitsu.Elec.Invert.vardır!!
    burada gaz yaksan nu kadar fatura gelmez kesinlikle!

• eurovent de hikaye olduğu anlaşıldığına göre (klima tavsiye bölümünde anlattığım için burada tekrarlamayım) geriye kullanıcı yorumları kaldı

ama onlarda kendi klimalarını göklere çıkarma derdinde olduğu için

geriye bilindik kendini yıllardır ispatlamış iyi bilinen klimaları seçmekten başka şansımız kalmadı

şu cop şu kadar az harcar gibi sözler de bu şartlarda fos oluyor ,daha etiketlerinde yazanların doğruluğunu bile bilmedikten sonra ne desek boş

ben artık iklimlendirme kalitesini ve ödediğim faturanın beni tatmin edip etmediği yönüne bakıyorum

artık klima yarıştıracağımıza memnunsak sebepleri değilsek sebeplerini anlatalım ki klima alacak arkadaşlara bir faydamız olsun

• dun kipa da fijutsu klima satan kisi ayda 25 lira fatura odenecegini soyledi 9000btu icin.. dokumanda gosterdi 2.4 kw degeri oldugunu, tabii bunun saatlik mi gunluk mu oldugunu anlayamadim. ben gecen ay siemens klima almistim hata mi ettim acaba? fiyati 2050 liraydi k.kartina 9 ay olacakmis liste fiyati 2600 civariydi... sizce dogrumu bu?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: baudelaire

dun kipa da fijutsu klima satan kisi ayda 25 lira fatura odenecegini soyledi 9000btu icin.. dokumanda gosterdi 2.4 kw degeri oldugunu, tabii bunun saatlik mi gunluk mu oldugunu anlayamadim. ben gecen ay siemens klima almistim hata mi ettim acaba? fiyati 2050 liraydi k.kartina 9 ay olacakmis liste fiyati 2600 civariydi... sizce dogrumu bu?

Siemens kimmmm klima kim.
    Her sene başka yere fason klima ürettiren bir marka, klima ile alakası olmayan fasoncu firma.

• quote:

Orijinalden alıntı: B.H.R.17

quote:

dun kipa da fijutsu klima satan kisi ayda 25 lira fatura odenecegini soyledi 9000btu icin.. dokumanda gosterdi 2.4 kw degeri oldugunu, tabii bunun saatlik mi gunluk mu oldugunu anlayamadim. ben gecen ay siemens klima almistim hata mi ettim acaba? fiyati 2050 liraydi k.kartina 9 ay olacakmis liste fiyati 2600 civariydi... sizce dogrumu bu?

Her sene başka yere fason klima ürettiren bir marka, klima ile alakası olmayan fasoncu firma.

yani fujitsu klima almaliydim 2050 liraya 9000 btu icin. 2,4 kw enerji tuketimi fazla degilmi eger saatlik ise. sizin kullandiginiz hangi marka enerji tuketimi nedir?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: B.H.R.17

quote:

yani fujitsu klima almaliydim 2050 liraya 9000 btu icin. 2,4 kw enerji tuketimi fazla degilmi eger saatlik ise. sizin kullandiginiz hangi marka enerji tuketimi nedir?

Çamaşır makinesi, buzdolabı, süpürge, ütü alacaksanız siemens - bosch - profilo bsh üçlüsü.
    Ama iş klima ise daıkın, panasonic, hitcahi, haier, ME, MH, toshiba gibi markaların özel modelleri.

Fujitsunun hangi modeli o bilemeyeceğim ama ölüsü siemensi oyar.:)))

2.4 en yüksek derece ve ilk açılmada bir saat en yüksek btuda çalışırsa çekeceği enerji, doğru ınverter alındı ise hiçbir klima o enerjiyi çekmez.

A - E bakmayın iyi marka ve iyi modelde A- E uçurum sarfiyat farkı yok ama şu var arçelik A+++ alacağına Haier Nebula - Daıkın Shira E al daha iyi.

• Almilakawa A kullanıcısına yanıt
    dün mitsubishi klima az yakan model baktım 12000btu 4000 lira fiyatı var kaç senede kurtaracağını hesaplayamadım

siz fiat albea alan kişilerin en iyi otomobil markasının fiat oldugunu inandıklarını düşünmüyorsunuzdur umarım...

siteden uzaklaştırıldıgınız için de nasıl cvp yazacaksınız merak ediyorum, cvp yazmasanızda olur aslında 2.4 kw enerji yazıyor broşürde fujitsu satıcısı 1 günde tükettiğini söylüyor ama ben broşürlerde günlük tüketim yazan firma oldugunu sanmıyorum ben siemenstede max. o kadar harcama yapıyorum soğutma için harcanan miktar 820 watt mitsubishi 4000 liralık klimada 500 watt olsa gerek
  • B.H.R.17 B kullanıcısına yanıt
    size göre samsung sony ericsson da telefon değildir iphone den başka telefon telefon sayılmaz

konuyla alakasız şeyler yazdığınızdan dolayı siteden bloklanmışsınız sanırım yeni üyeliğinizde beğendiğiniz klimanın fiyatını soğutma ve ısıtma için harcadığı enerjiyi cop değerini yazın sadece
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.