Şimdi Ara

Zibilyon tane bölüm ve üni...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet genç arkadaşlar bu yıl da dahil olmak üzere bir çok yeni bölüm ve üniv açılacak. Örn, mühendislik fak ları ele alalım. Müh fak olmayan ünv nerdeyse kalmadı. Piyasa kaynıyor, mühendis artık amele gibi bir şey oldu. Bunlar arasından sıyrılıp da adam akıllı yerlere gelecekler tabi ki olacaktır ama bunlar uç örnekler. O nedenle bu tercih dönemlerin de dikkatli olun. Sektörleri iyi araştırın. Üniv okumak bir ayrıcalık değil bunu sakın unutmayın. Amacınız paraysa daha farklı yollara yönelin. Kendinizi ve aile yapınızı ölçüp biçin ona göre davranın. Şu sözüm kulağınıza küpe olsun: Eskiden eğitim şarttı şimdi ise eğitimde kalite şart... Biyerlerde güçlü bi dayınız yoksa bu söz alnınıza cilim çamuru gibi yapışıyor.

dipnot: ben de mühendislik okumaktayım orta sınıf bir ünvde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuzeyli.2891 -- 16 Haziran 2014; 0:05:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cobra 2

Evet genç arkadaşlar bu yıl da dahil olmak üzere bir çok yeni bölüm ve üniv açılacak. Örn, mühendislik fak ları ele alalım. Müh fak olmayan ünv nerdeyse kalmadı. Piyasa kaynıyor, mühendis artık amele gibi bir şey oldu. Bunlar arasından sıyrılıp da adam akıllı yerlere gelecekler tabi ki olacaktır ama bunlar uç örnekler. O nedenle bu tercih dönemlerin de dikkatli olun. Sektörleri iyi araştırın. Üniv okumak bir ayrıcalık değil bunu sakın unutmayın. Amacınız paraysa daha farklı yollara yönelin. Kendinizi ve aile yapınızı ölçüp biçin ona göre davranın. Şu sözüm kulağınıza küpe olsun: Eskiden eğitim şarttı şimdi ise eğitimde kalite şart... Biyerlerde güçlü bi dayınız yoksa bu söz alnınıza cilim çamuru gibi yapışıyor.

Odtü kkk elektrik okuyacağım bayağı araştırdım mezunlarıyla görüştüm çok iyi yerlerdeler fakat içimde yinede şüphe var. Mezunum bu sene gitmem lazım...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Okuldan ziyade kişi ön plana çıkıyor en basitinden iş görüşmesine gittiğimde adamlar hangi üniversitede okuyorsun diye en son sordular,bir mülakatta size daha çok bilginizi ve tecrübenizi ölçecek şeyler soruyorlar ona göre kendinizi yetiştirin üniversiteye güvenmeyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cobra 2

Evet genç arkadaşlar bu yıl da dahil olmak üzere bir çok yeni bölüm ve üniv açılacak. Örn, mühendislik fak ları ele alalım. Müh fak olmayan ünv nerdeyse kalmadı. Piyasa kaynıyor, mühendis artık amele gibi bir şey oldu. Bunlar arasından sıyrılıp da adam akıllı yerlere gelecekler tabi ki olacaktır ama bunlar uç örnekler. O nedenle bu tercih dönemlerin de dikkatli olun. Sektörleri iyi araştırın. Üniv okumak bir ayrıcalık değil bunu sakın unutmayın. Amacınız paraysa daha farklı yollara yönelin. Kendinizi ve aile yapınızı ölçüp biçin ona göre davranın. Şu sözüm kulağınıza küpe olsun: Eskiden eğitim şarttı şimdi ise eğitimde kalite şart... Biyerlerde güçlü bi dayınız yoksa bu söz alnınıza cilim çamuru gibi yapışıyor.

Hangi uni

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.