Şimdi Ara

Naturel Sızma Doğal Zeytinyağı Fırsatları [Sadece Fırsat Paylaşımı ve Önerisi] (94. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: batdunyabat Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 4 Misafir - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11.598
Cevap
722
Favori
888.520
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
49 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bu arada arkadaşlar siyah zeytin tavsiye edecek var mı? Özel mesaj da atabilirsiniz burada kirlilik olmasın sonra silmesinler.

    @theVerge, İncirya güzel, yakıcılık aroma, ben beğendim. Diğerini denemedim. İkisini de dene, tarafını seç :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CSB yazmayan adam -- 9 Nisan 2019; 23:38:47 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • CSB yazmayan adam C kullanıcısına yanıt
    Şu üründen aldım, deneyelim bakalım. Asitlik düşük diyor buda acımsı tadı yok demek sanırım. Yumuşak tadım seviyorum genelde, deneyip göreceğiz.

    İncirya ÖZEL SERİ PREMIUM:https://urun.gittigidiyor.com/supermarket/incirya-ozel-seri-premium-yeni-hasat-soguk-sikim-sizma-zeytinyagi-5-litre-411972372


    Naturel Sızma Doğal Zeytinyağı Fırsatları [Sadece Fırsat Paylaşımı ve Önerisi]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theVerge -- 9 Nisan 2019; 23:50:33 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: CSB yazmayan adam

    Hiç tattınız mı peki İncirya'yı? Ben kristalin sarısını tatmıştım yıllar önce, kötü değil ama düşük kaliteydi yani, tadı öyle çok güzel değildi, zeytinyağından anlayan biri beğenmiyordur eminim. Sonuçta nimet kötü konuşulmaz ama işte. Onun da daha iyi olduğunu sanmıyorum. Markettekiler cidden iyi değil, bir tane kendisi üretenden tadınca anlarsınız. Hem de anlamsızca pahalı. İncirya direk kendi sıktığı ürünü satıyor ama kristal sağdan soldan topladığı yağları satıyor, bir de filtresiz. Filtresiz çok lezzetli oluyor her zaman.
    Dolgun güçlü olanın yanına yaklaşabilecek ürün tatmadım daha. Markettekiler için konuşuyorum. Belki Tariş. Dediğim gibi damak zevki bu, ben yakıcılık ve aroma severim. Yanıltmış olmayayım İncirya ve diğer ürünleri kullanmadım. O yüzden karşılaştırma yapamayacağım maalesef. Ama markette satılan ürünler için konuşabilirim baya.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: theVerge

    Şu üründen aldım, deneyelim bakalım. Asitlik düşük diyor buda acımsı tadı yok demek sanırım. Yumuşak tadım seviyorum genelde, deneyip göreceğiz.

    İncirya ÖZEL SERİ PREMIUM:https://urun.gittigidiyor.com/supermarket/incirya-ozel-seri-premium-yeni-hasat-soguk-sikim-sizma-zeytinyagi-5-litre-411972372


    Hocam 25 TL indirim nereden geldi?




  • Johny Constantine kullanıcısına yanıt
    Forumda çek satis bolumu var oraya bakabilirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: theVerge

    Forumda çek satis bolumu var oraya bakabilirsiniz.
    GG çek dalgası gelmiş demek ki onu merak etmiştim yoksa marka indirim kampanyası mı oldu geçenki gibi diye. Teşekkürler.
  • Migros sanal market üzerinden Kristal dolgun güçlü yağ sipariş ettik. Adamlar başka yağ koyup göndermişler. İade ettik tabi.




    EDİT: Şimdi Kristal firması yetkilisi ile görüştüm. Artık üzerinde DOLGUN GÜÇLÜ yazan ambalajları üretimden kaldırdıklarını, bordo renkli ambalajı olan yağların hepsinin dolgun güçlü kıvamında olduğunu söylediler.

    İade ettiğimiz ürünün yeniden onayını verdik :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onat -- 11 Nisan 2019; 11:14:7 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: onat

    Migros sanal market üzerinden Kristal dolgun güçlü yağ sipariş ettik. Adamlar başka yağ koyup göndermişler. İade ettik tabi.




    EDİT: Şimdi Kristal firması yetkilisi ile görüştüm. Artık üzerinde DOLGUN GÜÇLÜ yazan ambalajları üretimden kaldırdıklarını, bordo renkli ambalajı olan yağların hepsinin dolgun güçlü kıvamında olduğunu söylediler.

    İade ettiğimiz ürünün yeniden onayını verdik :)
    size ne getirmişlerdi
    iyimiymiş yani şuan indirimdeki kristal yağ bende aldım bordo olanından



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali coşkun -- 11 Nisan 2019; 12:50:44 >
  • kristal dolgun güçlü çok kötü. johnny övmüş ama foss. ne koku var ne tat
  • quote:

    Orijinalden alıntı: raul_meireles

    kristal dolgun güçlü çok kötü. johnny övmüş ama foss. ne koku var ne tat
    Ben de, eşim de yağı çok beğendik.

    Yağ berrak sarı renkli ve çimen kokulu. Özellikle boğazda bıraktığı acılık çok güzel.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onat -- 11 Nisan 2019; 21:34:6 >
  • Aynen ben de aldım biraz ama beğenmedim çok tatsız kokusuzdu açıkçası. Niye böyle? İncirya böyle değildi mesela, ağıza alınca 1000 tane farklı tat hissi geliyordu bunda öyle bir şey yok. Bu parti mi kötü acaba?

    @Onat, hacı abi aynı şeyi mi aldık? Nasıl oluyor yahu? Ben hiç de beğenemedim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CSB yazmayan adam -- 12 Nisan 2019; 23:10:35 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kartal adliyesinde ak-ce diye bir marka yag vardi 96 tl naturel sizma, sicak sikim vardi toprakkale o da 97 lira. Bunlar nasildir ki acaba?

    Ayrica "nif"diye bir marka da gordum bilen var mi nedir ne degildir?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CSB yazmayan adam -- 15 Nisan 2019; 23:54:5 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba ben de sık sık sıcak fırsatlar bölümünde vakit geçiren biri olarak bu başlığı ne zamandır görüyordum ve yazmak istedim.Ailemin Assos civarındaki köylerinde bulunan zeytinliklerinde her sene toplamda 1 tonu aşan zeytin yağları oluyor tabii çıkan yağ kalitesine göre ayrılıyor düşük kalite zeytiyağı yani yüksek asitli olanlar bir süre dinlendirildikten sonra uygun zamanlarda fiyatlar biraz yükselince toptan olarak uygun fiyata aracılara satılıyor kimsenin günahını almayayım fakat oradan fabrikalara gelip nasıl işlemlerden geçiyorsa marka olarak önünüze sunuluyor olabilir bu da üzücü birşey.Bazı kısımlarından elbet sabun v.b değerlendirmeler yapılıyor da olabilir.Bu verdiğimiz yağlar içilemeyecek damağı yakan kalitesiz kısımlardır.Kalan bizim dizemlik dediğimiz 0.5 en fazla 1 asit en saf ve değerli yağlar ve biraz daha üst asitler 1 ile 2 asit arası gibi bu tarz kaliteli yağları da kendimiz eşe dosta sene boyu parça parça satıyoruz bu çıkan yağlar da zaten 300-400 litreyi geçmiyor hatta zeytinin doğası gereği bir sene iyi mahsül ertesi sene daha cerimsiz mahsül oluyor 2 senede bir güzel ürün alınabiliyor yani.Bu tarafların yağını tatmış olanlar bilir zaten aynı zamanda gökçeadada da iyidir ve satan kişiler olduğunu biliyorum.Arkadaşlar burada süreci anlatmak istedim bizim bir şekilde kendimizin satabileceği kadar yağımız olduğu için sene boyu bu yağları satabiliyoruz ve buraya reklam amaçlı yazmıyorum kesinlikle.Demek istediğim çanakkale gibi doğal kalmış bir bölgenin ürünleri varken ve litresi 20 liradan belki 1-2 lira farkediyordur bu fiyatlardan satılıyorken köyden yetiştirip kaliteli yağları ayırıp satan kişiler var bunları bulabilirseniz gönül rahatlığıyla senelerce siparişlerinizi verirsiniz keçi peyniri,bal gibi köyden doğal ürünler edinebilirsiniz tanıdıklar vasıtasıyla bulun deneyip beğenirseniz abone olun ne diyim benim yazacaklarım bu kadar gerçekten bu kadar aracıdan sonra 5 litresi 80e 90a yağ almak ve kaliteli olduğunu düsünmek mantığa sığmıyor gibi karar sizin...




  • Merhaba,
    Orfion Zeytinyağı olarak genel bahar kampanyamıza başladık.
    www.orfion.com.tr üzerinde;
    - Olgun Hasat Naturel Sızma 5Lt ve Özel Seri - Erken Hasat Naturel Sızma 2Lt beraber alırsanız, sepette sürpriz indirim.
    - Olgun Hasat Naturel Sızma 2Lt ve Özel Seri - Erken Hasat Naturel Sızma 2Lt beraber alırsanız, sepette sürpriz indirim.
    - Olgun Hasat Naturel Sızma 1Lt ve Özel Seri - Erken Hasat 1Lt beraber alırsanız, sepette sürpriz indirim.
    - Özel Seri - Erken Hasat Naturel Sızma 5lt indirim kampanyamız devam ediyor.

    Bununla beraber foruma özel indirim kuponunumuz da aktif, bu kampanyalara göre daha avantajlı sizler için. Ona da şuradan ulaşabiliyorsunuz.
    https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/137782942

    İlgilenenler ve denemek isteyenlere duyurulur.

    Muhabbetle.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozguruzden -- 23 Nisan 2019; 7:33:11 >




  • Şu an gg deki incirya yada nily erken hasat için ne diyorsunuz.. 99 tl fiyatı olan..bunlarda mı bozdu..

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fırsat mı bilmiyorum da adalı efe diye bi marka var böyle zeytinyağı yemedim ben hayatımda.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bende konudaki olumlu yazilanlardan dolayi f/p acisindan Incirya 5 litre ozel seri yeni hasat ve yaninda cevizli incir receli siparisi verdim 1 gun sonra elime gecti basarili paketlenmisti en ufak ezik yoktu tenekede..yagin tadi cok hosuma gitti agir degil kasikla icebilecegim turden recelde cok guzel siparis oncesi telefonda her soruma durust ve aciklikla yanit veren Dilara Hanima ayrica tesekkurler ben cok begendim umarim daha cok isleriniz olur
  • Migros ta indirimler var yine malum fiyatlara.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güven Asa kampanyası var banner olarak önüme gelip duruyor, 179TL siyah ve yeşil zeytin ile beraber. Daha önce alan var mı nasıldır zeytini ve yağı
  • İyi bir siyah zeytin tavsiye edebilecek var mi? Kilosu 20-30 kg ye kadar olur.
    Ayrica bu tarisin de asiri yuksek fiyatli yaglari da var, bunlar ne ayak ben anlamiyorum. O kadar kaliteli olduklarini da zannetmiyorum Turkiye de cok daha kaliteli yaglar var. Yani bunlar neyin kafasini yasiyor acaba?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.