< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mecnunumm -- 4 Ağustos 2025; 8:54:26 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mecnunumm -- 4 Ağustos 2025; 8:54:26 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
Merhaba , 4 adet 5lt natürel sızma şeklinde alınınca 1250 TL ye kadar düşüyor fiyatlarımız. Mut zeytinyağı gibi Avrupa'da da coğrafi işaret almış bir zeytinyağı için uygun fiyatlardan sattığımızı düşünüyoruz. Yine de son bir indirim yapabilirsek buradan duyuralım ![]() Mut zeytinyağı ve Kırkağaç kavunu AB'den coğrafi işaret tescili aldı https://www.aa.com.tr/tr/ekonomi/mut-zeytinyagi-ve-kirkagac-kavunu-abden-cografi-isaret-tescili-aldi/3641506 |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ben bir teneke aldım.Bu fiyata çok çok iyi.Yudum marka alacağıma Güven Asa daha iyi bir tercih gibi geldi bana. Migros korsan ürün satmaz satamaz.İçiniz rahat olsun.Firmalar bazen markete özel private ürün üretebiliyorlar.Yerel bir süpermarket olsa hadi neyse de koskoca Migros çakma,korsan ürün satamaz o kadar da uzun boylu değil diye düşünüyorum. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bahadirari -- 8 Ağustos 2025; 2:8:3 > |
azteca
|
Tabiki cakma olmaz ondan suphem yok ancak migros icin uretilmis dusuk kalite yag olabilir < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Tariş Güney Ege Sızma Zeytinyağı 1L Cam 250 TL |
|
İyi fiyattan satın aldınız bence.Bu tenekeyi sanırım A101de de görmüştüm birkaç ay evvel (3 veya 5 litredi).Dediğim gibi süper marketler için özel üretim olabilir farklı desende tenekede olmasının nedeni. |
|
Komili Sızma Zeytinyağı Teneke 3 Lt 636 TL (ödeme esnasında) * Sayfadaki kampanyayı uygulayın Litresi 212 TL'ye geliyor |
Zafer, ‘zafer benimdir’ diyebilenin; başarı ‘başarılı olacağım’ diye başlayanın ve ‘başarılı oldum’ diyebilenindir.
M. Kemal Atatürk |
Ben de senin aldığın bu ikisini (erken hasat ve soğuk sıkım) ve güven asanın aynı şekilde olan ürünlerini denemek istiyorum birer adet alıp güven asa ve asiltane aynı üretim tesisinde üretiliyor diye duymuştum. Asiltane nin erken hasat Açıklama kısmında asitlik derecesi sıkım derecesi hakkında da bilgiler var bu sebeple erken hasatı çok merak ediyordum yorumun iyi geldi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Vasat erken hasadı bu şişeye koymazlar diye düşünüyorum. Şuan Migros`da halâ bahsettiğiniz fiyata alınabiliyor mu ki. 4 şişe alayım diyorum. Daha önce aldım kullandım kaliteli üst seviye butik üretici seviyesinde değil di ama bilenler çok diye örnek veriyorum Komili Banmalık`dan 1 tık daha lezzetli yada kişiye göre 1 tık aşağıda olabilir. O aradaki ufak fark kişiden kişiye farklı olabilir. Benim düşüncem Komili Banmalık plastik ambaj,bu cam şişe. Plastik ambalajın olumsuz etkisi camın olumlu etkisi Asiltane`nin lezzetini daha iyi yansıtıyor. Belki Komili Banmalık cam şişeye konarak satılsa daha zevk verirdi. Bu sıcak havanın da etkisiyle plastik ambalajlar kesinlikle aromaya,kokuya olumsuz etki ediyor. Mağazalar her ne kadar serin olsa da sürekli serin olmadığını da biliriz. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Dostlar. Yıllardır başta sıcak fırsatlardaki konularda olmak üzere,tavsiye öneri,bilgi istenen konularda ihtiyacı olanlara yardımcı olmak için emek verdim zaman harcadım. Para ile satılan kodları bedava verdim.Burada 1 kuruş para almadım kimseden.Amacım bütçenize yardımcı olmaktı.Ben burada terbiyesiz,nankör,çirkef insanlara daha fazla sabredemiyorum.Onlara yardımcı olmak istemiyorum.Forumu bırakıyorum.X`de olacağım.Dostlar bizi hatırlasın.
|