Şimdi Ara

Naturel Sızma Doğal Zeytinyağı Fırsatları [Sadece Fırsat Paylaşımı ve Önerisi] (660. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Hanbars Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 8 Misafir (2 Mobil) - 6 Masaüstü3 Mobil
5 sn
13.212
Cevap
768
Favori
1.040.418
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 657658659660661
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

tağşişi alışkanlık haline getiren sahtekar,farklı şehirli olup orada firma açmayı düşünmeyecek mi

birini kapatıp birini açıyor nasıl olsa

• Alfredo kullanıcısına yanıt

Bu fiyata bu yag deger mi acaba kullanan var mi hem de eski yagdir buyuk ihtimal. 2 tl daha verip erken hhasat soguk sizma alinabilir

• Arkadaşlar bu kapakları açmanın bir yolu var mı? Şişedeki yağ bitti ama plastik şişelerde aldığım yağları doldurup kullanmak istiyorum. Çöpe atmak istemiyorum yazık güzelim şişe.

Naturel Sızma Doğal Zeytinyağı Fırsatları [Sadece Fırsat Paylaşımı ve Önerisi]
  • Naturel Sızma Doğal Zeytinyağı Fırsatları [Sadece Fırsat Paylaşımı ve Önerisi]

Migros

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ntman -- 21 Aralık 2024; 13:4:14 >
  • Bugün Ankara nevgrosta given asa erken hasat soğuk sıkım zeytinyağı 5 litre 1590 TL, 500 gram şişede 209.9TL

• Birkanbey kullanıcısına yanıt
    daha önce kulağıma çalınmış ki foruma bi bakaym dedim migrosta bugün 999tl 5lt sızması paylaşımınızi görünce vazgeçtim fazla verir taris fln alırız daha iyi
  • KoRrGeNeRaL kullanıcısına yanıt

Bu sonuçlar 2022 sonucu. 2024 listesinde isimleri yok. O yüzden emin olarak maalesef konuşamayız. Ama yapmadıkları anlamına da gelmez. Şuan indirimde olanlar yeni üretim ürünler. Maalesef hiçbir markadan %100 emin olamıyoruz.

• baggio2 B kullanıcısına yanıt

1283 TL'ye erken hasat dediğiniz hangi marka link vermemişsiniz. Ayrıca bu bir fırsat, Tariş'in sahibi değilim, fırsat paylaşımı eleştirmek nedir.

• Komili Ayvalık Erken Hasat Soğuk Sıkım Zeytinyağı 5 L yemeksepetinden 1490 a aldık. Mükemmel bir zeytinyağı gerçekten

• KaptanMemo1234 K kullanıcısına yanıt
    Huni kullan hocam
    Açmaya hiç çalışma
  • Sazak Zeytin Zeytinyağı kullanıcısına yanıt
    Sizde iyzico inat bize 200 TL lik kupon verin
  • ntman N kullanıcısına yanıt

Bu şiseleri tekrar kullanmak biraz zahmetli. Youtube da video vardi tekrar doldurma teknigini gösteren. Bakın isterseniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tearz

Bu sonuçlar 2022 sonucu. 2024 listesinde isimleri yok. O yüzden emin olarak maalesef konuşamayız. Ama yapmadıkları anlamına da gelmez. Şuan indirimde olanlar yeni üretim ürünler. Maalesef hiçbir markadan %100 emin olamıyoruz.

1 kez çıksa hadi hata oldu, başka yıllardaki liste de var ayrıca sırma adıyla sattığı çeşit de 2020 de girmiş listeye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 21 Aralık 2024; 16:9:24 >

• mavikıs M kullanıcısına yanıt

Bunu alacağınıza Tariş Naturel 2L 500tl şuan migros'ta en iyi fırsat o.

• MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    Soğuk Sıkım mı acaba Migrostaki Tariş?
  • muskes1903 M kullanıcısına yanıt

tarişte soğuk sıkım ayrımı yok gibi kendi sitesinde rivier dışı hemen hepsi naturel sızma

yine de bonus money vs ile alınırsa iyi fiyat migrostaki

https://www.tariszeytin.com.tr/zeytinyaglari?multi=2-6

• Alfredo kullanıcısına yanıt

200 fazla verip yazmak istemistim 1500 civari hocam sazak var bildigim . Birde mazinköy vardi bu fiyat bandinda. Taris erken hasat veya soguk sizma olsa aliirdim o ayri

• Yıllarca Tariş zeytinyağı çeşitlerini kullanmış biri olarak Tarişin güney ege memecik cinsi zeytinyağını tavsiye ederim. Kuzey ege ve 1915 çeşidi yağını zor tükettik, sıcak yemeklerde kullandık ama yemeğin tadını ağırlaştırıp durmuştu.
  • biz daha önce aldık cok leziz zeytinyagı sezonluk muhtemel ay sonuna kadar biter stokları cok az

Naturel Sızma Doğal Zeytinyağı Fırsatları [Sadece Fırsat Paylaşımı ve Önerisi]www.burbelzeytin.com
    5 Lt Filtre Edilmemiş Zeytinyağı
    https://www.burbelzeytin.com/urun/filtre-edilmemis-zeytinyagi-5-lt
  • Code140 kullanıcısına yanıt
    Geçen senenin yağı degilmi bunlar
  • 
Sayfa: önceki 657658659660661
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.