Aldım ben bundan, ne kokusu ne tadı vardı, çiçek yağından farkı yoktu. Yorumlara kandım, millet yağ yememiş veya feyk yorum. Buradakiler gibi ikaz edende yoktu, Aydın ilinden yağ almayın diye. Aldık ve çiçek yağı niyetine kullandık. Zeytine dökünce çiçek yağı bile olsa hoş bir koku olur bu makine yağı gibi, al traş makinanı yağla o kadar. |
Naturel Sızma Doğal Zeytinyağı Fırsatları [Sadece Fırsat Paylaşımı ve Önerisi] (649. sayfa)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Paralı feyk yorum. Trendyol da bu dalaverenin içinde. Ben sosyal medya işi yapıyorum,bu yalan yorumdan iyi para kazanabilir ajansım ama kişiliğim bunu yapmamı engelliyor,yalan yorumlardan para kazanmak istemiyorum.
İşleyiş şu şekilde. Etkileşimi iyi olan sosyal medya hesapları TRDyolda hesap açıyor,hesapları bağlıyor. Bu hesaplar ajanslar üzerinden bir araya geliyor,oluyor belki 500 belki 1000 hesap.
Bu hesaplardan firmalar için olumlu yorum yapılıyor hiç ürün almadan. Oysa ürün almadan yorum yapılamıyor ama sponsorlu paralı yorum işinde TRDyol parasını firmadan alıyor,istediği sayıda yorumu sağlıyor. Ajasnslar TRDyol ile çalışıyor ama artık illa ajanslara gerek yok,senin etkili sosyal medya hesabın varsa Trdyola başvuruyorsun,seni ekibe alıyor,her 100 olumlu yorum için ödeme yapıyor da öyle fazla para değil,bu yüzden uğraşmazsın. Bu yüzden ajanslar daha çok kullanılıyor. Ben 200`den fazla etkili twitter ve instagram hesabı kullanıyorum panelden,hesapların hepsi bana ait. Aynı şekilde toplu hesap yöneten başkalatı da ajansa hesap yönetimini veriyor panelden. Ajansın yönetiminde 50bin hesap olabiliyor,zor değil. Sen hesapların yönetimini kısmen ajansa veriyorsun,yorum yapabiliyor,twit atabiliyor ama şifre değişemiyor,kullanıcı adı değişemiyor email değişemiyor vs. vb..
Sürümden kazandırıyor bu iş.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Mut yöresinden şaşmayın
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İlaç kullanımı yok çoğu kıraç Akdeniz sineği muhabbeti yok, aromasi güzel
Merhaba arkadaşlar, zumrutpınarı diye bir marka buldum soğuk sıkım 2 lt 900 TL. hiç anlamam bu zeytinyağı işinden alınır mı bu ürün kalitesi nasıldır çok mu pahalı ? twitter'da denk geldi vedat milor 2-3 markayla birlikte bir videoda övüyor bu markayı da. videoda içlerinden en uygun olanı buydu.
kristal markasını da çok övüyorlar fiyatı biraz daha ucuz, ikisi arasında kaldım açıkçası.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SychoMind -- 9 Aralık 2024; 22:58:21 > -
teşekkürler, buralara ürün almadığı halde olumlu yorum yapıp mal aldıranlar vebale, kul hakkına giriyor. 3 kuruş için değer mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eranyumm -- 9 Aralık 2024; 22:53:13 > -
Basmakalıp ezbere bilgiler bunlar. Bu tip genellemeler hatalı.
Genel başlıklar belli satıcıların satış ve reklam platformuna dönüşürse böyle aslı astarı olmayan önyargılar insanlara empoze edilebiliyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Köprübaşıni bilmiyorum. İzorya sazak tuna vs çok fazla
Kristal,Komili,Tariş,Güven Asa firmalarını tercih edebilirsiniz marketlerden yada e-mağazalarından alacaksanız.
Bu konuya takılnların bir kısmı hatta konunun müdavimlerinin çoğu "TEK BAHÇE" ve "toplandıktan sonra 5 saat içinde soğuk sıkım,9 saat içinde soğuk sıkım" zeytinyağı ürünlerini pahalıya almamak için bu konuyu takip ediyor,okuyor.
Bu yüzden mesela geçenlerde konuda Mazinköy ve Sazak firmalarının ürünleri konuda konuşuldu önerildi,beğenildi.
Son olarak,3-4 gün önce, Komilinin erken hasat zeytinyağı 5 litre olarak Migrosta satıldığı paylaşıldı,bulabilen aldı. Gördüğüm kadarıyla fiyatına göre oldukça iyi zeytintağıydı ve bulabilen 20 litre almalıydı.
Zeytinyağında sahte ve tağşişli ürün satan sahtekar firmaların çoğu adres ve üretim yeri olarak HATAY ve MERSiN MUT`u gösterir. Bu işte Aydın,Manisa,Muğla devede kulak kalır. Yanlış anlaşılmasın,bahsi geçen sahtekar firmalar Mersin Mut`da yada Aydın`da,Manisa`da üretim yapmıyorlar,oralı değiller. Oraların üreticisi değiller. Üretim yeri ve firma yeri olarak oraları gösteriyorlar.
Yani Aydın`da,Mersin Mut`da yeri adı bilinen gerçek firmaları işin içine katıp genellemeyelim.
Tağşişli ve sahte zeytinyağı üretiyor satıyor diye ilan edilen firmaların adresi Aydın Manisa Muğla Balıkesir görünse de o adresler göstermelik kullanılıyor. O adreslerde muhtemelen o firmalar yok,kıytı köşe sote bir yerden kirası ucuz ufak bir yer kiralayıp o adresi firma adresi olarak kullanıyorlardır yada orada hiç bir yerleri yoktur. Adresler fakedir. Bu işler böyle dönüyor.
Bir de farklı olarak şöyle bir durum var: Evet Aydın Manisa Mersimn Mut gibi yerlerde kendisi zeytin bahçesi olmayan piyasadan zeytinyağı alıp kendi markasını basıp satan toptancı gibi çalışan yeri bilinen firmalar var.
Bu firmalar,taşeron firmaşardan da yağ alıyor,markasını basıp satıyor. İşte bu aldıkları yağ tağşişli çıkabiliyor. Bu toptancılar bu tağşişli yağları ya bilerek isteyerek alıyor yada bilmeden. Bilerek akdıkları,organizasyonu bizzat yaptklarına inanıyorum.
Bu yüzden,eğer kendi ağaçlarından toplayıp sıkan firma zeytinyağı alacaksanız,kendi zeytin ağaçları olan, binlerce zeytin ağacı olan firmaları bulup alınız.
Mesela ben araştırdığımda,videolarını izlediğimde,web sitelerini,belgelerini incelediğimde VillaTurqan firmasının,GranPa,Green Amour gibi firmaların binlerce kendi zeytin ağaçlarının olduğunu,Tek Bahçe üretimi sıkımı yaptığından emin oldum. Sadece bir örnek.
-
insanları kazıklıyorlar 3 litre 1700 tl 0,2 asit değeri 24 derece sıkım sıcaklığı
https://villaturqan.com
Memecik Naturel Sızma Zeytinyağı Soğuk Sıkım 3000 ml - 2022- 2023 HASATIDIR. Bahçemizden toplanan Memecik cinsi zeytinlehttps://villaturqan.com/yeni-sezon-2024-2025-erken-hasat-memecik-naturel-sizma-zeytinyagi-soguk-sikim---3-litrelitre fiyatı 600 tl ye geliyor yahu ne bu böyle benzin mi petrolü buluyosun çıkarıyosun taşıyosun işliyosun bi daha taşıyosun 43 tl litresi
-
Şuan litre fiyatı 550-600 TL bandında. Önceki sezonlar bu kadar yüksek tutmuyordu fiyatı. 450 TL altına yakalarsam 5 litre alacağım. Trendyolda bazen iyi indirim veya kupon kampanyası oluyor Villa Turqan`da. İndirini Trendyol yapıyormuş.
450 TL altına yakalayamazsam Mazinköy yada Komili Kristal erken hasat alıp geçerim. Boztepe`nin Trendyol ve Hepsiburada`da bazen %30 civarı indirimi oluyor. Boztepe de denenebilir indirim olursa.
cvp için tşk.ler
ben zeytinyağı kalitesinden anlamam merak ettim okudum bilmediğim şeyleri öğrendim
asidik değeri işleme sıcaklığı erken hasat güneş görmemesi gerektiği v.s
beni merak ettiren evdekiler yeni aldı 5 lt. su şişesinde 2000 tl soğuk erken sıkım çanakkaleden
ama onlar asit değerini dereceyi falan bilmezler kimbilir kaçtır
bence tr en kalitesi zeytinyağı seferihisardan alınmalı 800 yıllık ağaçlardan en pahalısı orada satılmış demek ki en iyisi
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilonsahiden -- 10 Aralık 2024; 12:51:4 > -
Akhisar'da yada Balıkesir'de zeytinleri iyi olan bir köye gidin,dip zeytin olmayacak,ezilmiş zeytin olmayacak yağlık iyi zeytinin kilosunu 50 TL'den isterseniz sizi döverler ben onu ne emeklerle elde ediyom biliyonmu derler.
Tamam dip zeytini,rastgele toplanmış zeytini,çok beklemiş zeytini belki bulursunuz kilosu 30-40 TL`ye.
Zeytin ve zeytinyağı fiyatlarını bir hikaye üzerinden genellemeyelim.
Kristal erken hasat, soğuk sıkım bekliyorum. Hâlâ çıkmadı piyasaya
birde buradan bakalım.Fiyatlar ne olacak ve şu anki piyasa fiyatları nedir.
ekonomim
Tariş, zeytinyağı alım fiyatını ne zaman açıklayacak?https://www.ekonomim.com/kose-yazisi/taris-zeytinyagi-alim-fiyatini-ne-zaman-aciklayacak/785384
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
-
bu iş iyice bir saçma hal almaya başladı bu ne ya 1 litre 2 bin tl olur mu
www.hepsiburada.com
Pehlivan Datça Erken Hasat Zeytinyağı 1000 ml Fiyatıhttps://app.hb.biz/SLDkzanKLHea -
Nova Vera , Nermin Hanım, Ole Mea, Hermus, araştırın bir de.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X