Şimdi Ara

Naturel Sızma Doğal Zeytinyağı Fırsatları [Sadece Fırsat Paylaşımı ve Önerisi] (629. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13.334
Cevap
778
Favori
1.052.313
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
56 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 627628629630631
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

nüfus bilgilerimiz çoktaaan çalındıydı zaten, endişe etmenize gerek yok verin gitsin..

izyici bana dönüş yaptı, salı maksimum 300 tl yatıyormuş. 200 tl sazak kampanyadaki firmalar içinde olmadığından verilemezmiş. Gerçi mazinköy de bu listede gözükmüyor, ama ona veriyorlar..

• 1200 tl satılan Sazak nasıldır ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barosgoal -- 12 Kasım 2024; 18:34:47 >
  • pervane848 P kullanıcısına yanıt

Süreci hızlandırmak için elimizden geleni yapıyoruz fakat süre. kağnı hızında ilerliyor.

Kampanyamıza çok yoğun bir ilgi var , tüm müşterilerimize teşekkür ediyoruz. Sizlere en doğal , en f/p zeytinyağınını ulaştırmaya devam edeceğiz  

• Sazak Zeytin Zeytinyağı kullanıcısına yanıt
    Hocam 1500 olan ürünle 1200 tl olan ürün arasındaki fark nedir ?
    Teşekkürler kargoya vermişsiniz. İlk defa aldım sizden inşallah memnun kalırım.
    Herkes gönül rahatlığıyla verebılır ben sımdı aldım 300 Salı kampanyası 200 gıda 150 ılk alısverıs olmak üzere 650 tl ındırım geldi hesabımda şuan yatmış ıyıkı varsın ıyızıco ıyıkı varsın Sazak :)))
  • barosgoal B kullanıcısına yanıt

Erken hasat soğuk sıkım zeytinyağı , tamamen yeşil zeytinlerden elde ediliyor. 26 ,27 derecede soğuk olarak sıkılıyor ve bu nedenle normalde çıkması gereken yağdan daha az bir üretim oluyor. Maliyeti artıran en önemli etken budur. Yüksek polifenol ve yakıcılık elde ediliyor. Bu yağı soğuk olarak tüketmek daha doğru. Yani salatalara,içmek için veya soğuk lezzetlerde tüketmek daha iyi oluyor.

Diğer naturel sızma zeytinyağı ise zeytinler daha olgun olduğunda yani siyahlaştığında üretiliyor. Buradan daha sarı renkli , daha hafif , daha az yakıcılığı olan bir yağ elde ediliyor. Bu yağ tüm genel kullanımlar için daha uygun. Bu ürünümüzü 33-35 derecede üretiyoruz. Bu da yağın değerlerini bozmuyor.

Mut yöresinin mikroklima bir özelliği var ; sürekli rüzgar alan ve torosların eteğinde olan bir ilçe. Bu sayede sahil kesimlerinde yani nemli bölgelerde daha çok görülen akdeniz zararlı sineği bizim burada olmuyor. Dolayısıyla zeyrinlerde ilaçlama da yapılmıyor. Sonuç olarak çok daha kaliteli bir yağ elde ediyoruz.

Tüm taleplerinize yardımcı olmaya devam edeceğiz.  

Teşekkür ediyorum hocam
  • W.Klitschko kullanıcısına yanıt

ne zaman aldınız? benim uygulamada gıda kampanyası gözükmüyor, ama ay başında katılmıştım. neyse 200 yatmasa da sorun değil, 300 de yeterli.

• ilyada İ kullanıcısına yanıt
    Alısverısten yarım saat sonra hepsı yatmış hocam acaba gıda kampanyasına katılmamış olabılırmısınız
  • TatarSüvari kullanıcısına yanıt
    Çoğu sıteden guvenılır hocam dünya genelinde bır uygulama çoğu ünlü fırma bunla çalışıyor
  • TatarSüvari kullanıcısına yanıt
    Mesala dusunınkı 1500 liraya Sazak zeytın yağ bana 850 lıraya geldi :))

İndirimi sıkıp yağını çıkartmışsınız hocam maşallah  

Aynen hocam :)))) önce ıyızıco sonra sızın sayenızde gerçekten efsane ındırım oldu darısı dıger arkadaşların başına
  • evet gerçekten indirimi sıkıp yağını çıkartmış arkadaş:) bu arada benim 200 de yattı.

iyzico ile daha önce nasıl tanışmamışım hayret, kampanyaları çok iyi. Daha önce hep amazon ödemelerinde adını görürdüm iyzico nun, ama bu kampanyalarından hiç haberim yoktu.

İbrahim bey, iyzico yu arkanıza alıp iyi satış yakalayabilirsiniz, tabi DH için özel indirimler de olmalı.. 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilyada -- 12 Kasım 2024; 20:23:52 >

Bence indirim mindirim yapmayın, doğru dürüst katkısız Sadece zeytinyağı olsun, fiyatı da çok abartılı olmasın yeter. 5000 liraya da zeytinyağı gördüm geçenlerde.

Hocam ,

Sazak ile mazinköyü göremedim iyzico sitesinin içindeki dükkanlarda. Bir de paramı yatırıp ödeme yapıyoruz nasıl oluyor XD

• İki adet 5 litre de ben aldım sazak, iyzico 350 TL verdi , güzel nir alışveriş oldu
  • antireis A kullanıcısına yanıt

Ne yapmak lazım hocam şimdi acemiler olarak:)

• donanimcini7 D kullanıcısına yanıt

Bende ilk defa harcama yaptım, üye oldum kampanyalardan ilgili kampanyalara katıl tıkladım, sonra sazak sitesinden ödeme aşamasına gelince iyzico ile ödeyi.sectim açılan ekrana kart bilgilerini girip alışverişi tamamladım hepsi bu

• 
Sayfa: önceki 627628629630631
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.