Şimdi Ara

Naturel Sızma Doğal Zeytinyağı Fırsatları [Sadece Fırsat Paylaşımı ve Önerisi] (627. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: churchil Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 3 Misafir - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13.349
Cevap
779
Favori
1.053.952
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
56 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 625626627628629
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 11 kasıma özel indirim yapacak mısınız ? ayrıca yüzde 5 indirim kodu da geçerli olacak mı? @Sazak Zeytin Zeytinyağı

• W.Klitschko kullanıcısına yanıt
    Bende öyle 11.11 de güzel indirim olacak dediği için beklemiştim.
    Kasım5 koduyla zaten bu fiyata alıyorduk.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Sar1Lac1 kullanıcısına yanıt
    Yalan yok bende öyle sandım yanı 11.11 ındırımı bu olmamalıydı yanı mazinkoy palamidas bunlarda aynı hemde fıltrelı

• Erken hasat ve filtresiz olan bu ürün bence fırsat diyebiliriz. Kuzey ege zeytinyağlarını sevenler için güzel bir alternatif bence.

5 Lt Erken Hasat Natürel Sızma Zeytinyağı Soğuk Sıkım Filtresiz 2024/25
    https://app.hb.biz/6YUZe3pWZB8y

• usturublu U kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam kendı sıtesınde 2350 lira aynı yağ ıyı kampanya

• usturublu U kullanıcısına yanıt

Boztepe firması 2020 Kasım'da Damak Sefası isimli bir ürün çıkardı. Sadece 135 şişe (=67 lt). Sonra bunun 5 lt tenekesini de çıkardılar. Aynı yağ olmamasına rağmen aynı isimle sattılar. Sadece 135 şişelik bu ürünü 2021 Kasım'da (1 yıl sonra) halen bitirememişlerdi! Forumdan bir arkadaşımız bu yağı önce kargo ile aldı ve beğenmedi, sonra denk gelince yerlerinde tattı ve bambaşkaydı dedi. Yani neresinden baksanız soru işaretli bir üretici.

• W.Klitschko kullanıcısına yanıt

Evet onu iptal edip asıl indirimi Naturel sızma zeytinyağlarımızda yapabildik. Erken hasat zeytinyağını şuanki fiyatın altına çekemiyoruz çünkü maliyeti çok yüksek bizim için. İyzico ile anlaşmaya çalışıyoruz , talebimizi çözümlendirmelerini bekliyoruz.

Kasım kampanyasından sonra yine avantajlı kampanya yapabiliriz filtreliler için , net bir şey diyemiyoruz. %5 indirim iptal oldu evet çünkü en dip fiyatın üstüne indirim şansımız hiç kalmamıştı. Naturel Sızma Doğal Zeytinyağı Fırsatları [Sadece Fırsat Paylaşımı ve Önerisi] 

• Merhaba arkadaşlar

Sazak mı yoksa mazınköy mü? Hangisini önerirsiniz?

5 adet 5lt olarak olacağım.

• Benim de acil tavsiyeye ihtiyacım var hangi markayı tercih edelim.

Bir de bu filtresiz olanlar yemeklik değil mi? Tortular süzülünce yağ miktarı azalıyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • personofinterest46 kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Mazınköy’ü denemedim ama Sazak son 2 senedir tek tercihim. Başladım ve bırakamadım.

• scuti S kullanıcısına yanıt

Filtresiz erken hasatlar çiğ tüketime uygun, ekmek banıp yemek ya da doğrudan içmek daha sağlıklı oluyor.

Yemekler için natürel birinci, hadi bilemedin natürel sızma kullanmak daha uygun.

• gatila G kullanıcısına yanıt
    Dediğiniz olayı anımsadım şimdi, ben de geçmiş zaman bi sipariş vermiş ve memnun kalmıştım. Açıkcası hilmi yıldırımdan tutun palamidasa kadar her firmada hem iletişim problemi oluyor hem de şeffaflık kayboluyor. Bu da tabiki bizim üreticilere olan güveni zedeliyor.

Şu an fiyatlara bakıldığında orfion, özem, zetay’ı almak makul değil. Şahsi olarak da ege bölgesi haricindeki yağları tercih etmiyorum. Sonuç olarak kötünün iyisini almaya çalışıyoruz hep :)

• gatila G kullanıcısına yanıt

İşte bunları duydukça insan soğuyor firmalardan. Yani üç kuruş fazla kar edeceğim diye niye markanızı tehlikeye atıyorsunuz ki? Ailecek Hilmi Yıldırım alıyorduk mesela üç dört yıldır hep. En son onun da eski zeytinyağı göndermiş olduğunu yazan arkadaştan sonra soğuduk markadan.

Bu Boztepe'ye bir fırsat verelim diyorduk sizin yorumunuzu görünce soru işaretleri oluştu kafamızda.

Yazık yani kısa vadeli kar için uzun vadeli müşterilerini kaybediyorlar. Bu yüzden işte bu kafayla tanker tanker zeytinyağı satarız Yunanistan'a İtalya'ya onlar da bizim tonla sattıklarımızı güzel güzel şişeleyip x100 karla dünyaya pazarlar. Coğrafya kader.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gesture -- 11 Kasım 2024; 14:53:3 >
  • personofinterest46 kullanıcısına yanıt
    Bende ıkısı arasında kalmıştım zamanında :))
    Bu arada ıyızıco kampanyası na bakmanızı tavsıye ederım

• arkadaşlar bu filtresiz yağları alıp kendimiz filtreleyebilir miyiz?

• zafermahmut86 kullanıcısına yanıt

Yaparsınız da gereksiz hocam. Zaten filtresiz yağı meraklısı alır, hızlı tüketir. Ocak'tan sonra filtresiz pek satılmaz. Filtresiz alıp günde bir kere çalkalasanız, ters yüz etseniz şişeyi/tenekeyi yeter.

• zafermahmut86 kullanıcısına yanıt

tabiki. ince ten rengi diz altı kadın çorabı alın. Bu şok marketlerde 27 tl ye satılan diz altı kadın çorapları işinizi görür. üzerinde 15 den yazar. bu inceliğini belirtir. tencerenin veya yağı alacak bir kabın içine koyun. yağı ayağın girdiği kısımdan dökün. tamamen süzülecektir. içinde kalan posayı yine kullanabilirsiniz.Zaten öyle ahım şahım bir posa olmuyor. süzülen yağı yine eski şişesine veya tenekesine koyabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yavuzdeger -- 11 Kasım 2024; 16:2:26 >
  • gesture G kullanıcısına yanıt

haklısınız hocam da bazen dediğiniz gibi olmuyor. ben köyden aldım 20 litre filtresiz. yani merakımdan değil mecburiyetten aldım ve mecburen süzdüm. yağ kaliteliydi ve filtrelisi yoktu.

• yavuzdeger Y kullanıcısına yanıt

Kalan posalı kısmı da sarma dolma pişerken tencereye atmak iyi oluyor. Daha önce teneke dibine çöken kısmı öyle yapmıştım. Annemgil de saç böreklerin de kullanıyor. Filtresiz yağ direkt zeytin suyu diyebiliriz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gesture G kullanıcısına yanıt

ne kadar sürede tüketmeli peki

• 
Sayfa: önceki 625626627628629
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.