Şimdi Ara

Naturel Sızma Doğal Zeytinyağı Fırsatları [Sadece Fırsat Paylaşımı ve Önerisi] (667. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: donanimcini7 Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü3 Mobil
5 sn
13.349
Cevap
779
Favori
1.053.913
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
56 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 664665666667668
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bizde yağımızı soğuk sıkım yaptırdık. Beğendim. İyiki soğuk sıkım yaptırmışız. İlk başta bulanık oluyor. Dinlenince posası dibe çökerek berraklaşıyor. Yer Aydın merkez. Allah sizlerede aynı yağdan almayı nasip etsin.
    Naturel Sızma Doğal Zeytinyağı Fırsatları [Sadece Fırsat Paylaşımı ve Önerisi]
  • Bu aralar zeytinyağı da borsa gibi aldıkça düşüyor 😅
  • W.Klitschko kullanıcısına yanıt

Geçen gün yakalanan taklit yağlardan olmasın?

Ankaralı değilim, mağaza hakkında bilgim yok.

Fiyatlar iyi, bolluk yılı olduğu için eski ürünleri ucuzdan satıyorlardır muhtemelen ama taklitçi haysiyetsizler yüzünden millet yağ almaya korkar oldu.

Ama asıl anlamadığım, nasıl oluyor da Kristal rivierası sızmasından biraz daha pahalı, ve daha tuhafı nasıl oluyor da tağşiş listesinde sık sık yer bulan bir firmanın yağının litresi daha pahalı?

• W.Klitschko kullanıcısına yanıt
    Zeytin de bolluk var
    Ama dikkatli olmak lazım
  • onat kullanıcısına yanıt

Herkesin yeni yılını kutlarız.

Teneke kutudan açıldığında size bu şekilde mi geldi , size gelen kutu sazak yazılı karton kutu mu yoksa başka sıradan bir kutu muydu , bu yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla kargo yolda zarar görmüş ( kutusu parçalanmış ) ve kargocular size başka kutuya aktarıp göndermiş olabilirler. Bu esnada kutu suya maruz kalırsa bu şekilde küflenir. Biz hiçbir müşterimize bu şekilde kirli paslı bir ürün göndermeyiz, burada bizden ürün satın alan onlarca müşterimiz var , tenekenin yolda ufak tefek eğrilmesi dışında böyle bir sorunla karşılaşmışlar mı ? Bu teneke bu şekilde paketlemeden çıkamaz efendim bu işte başka bir sorun var.. Özel mesajla bize sipariş detaylarını iletirseniz bu kargoyu size teslim eden kuryeye kadar araştırma yapacağız , size gelen bu ürünü de değişim yapalım , yine belirtmekte fayda var bu şekilde bir gönderim kesinlikle yapmayız.

Ürün 11.11.2024 tarihinde doldurulmuş, aslında yeni ürün, acaba depolarken mi bu hale geldi düşüyordum ki üretici cevap vermiş. Bu pas sadece dışındadır muhtemelen ama bana da bu şekilde gelse ben de rahatsız olurdum elbette.

Üretici ürünün arkasında durmuş, tebrik ediyorum. Bildiğim doğruyu gizlememek adına; benim aldığım ürün markanın adını taşıyan bir karton kolide, koli içinde köpük desteğiyle yollanmış ve ağzı sıkıca bantlanmıştı. Üründe ufak tefek darbe izleri vardı ki sanıyorum kargo kaynaklıdır, ve tenekede böyle bir kir, pas yoktu. Yağ yolda donmuş halde geldi.

• Sazak Zeytin Zeytinyağı kullanıcısına yanıt

Hocam siz de ne ara fiyatları artırdınız bu bolluk sezonunda xd

• Merhaba Yudum Egemden Sızma Zeytinyağı alacaktım Migros'tan 5 lt 999 tl'ye satılıyor şu an ama bu firma tağşiş listesinde çıkmıştı gibi hatırladım vazgeçtim.

Alan var mı, güvenemiyorum açıkçası?

Merhaba,

öncelikle dönüşünüz için teşekkür ederim. Tenekenin değişimi konusunda bir talebim yok. Kaldı ki 1 adet açıldı ve yağdan oldukça memnun kaldık.

Ambalaj size ait olmayan derme çatma , yamalı saçma sapan bir şeydi. Keşke fotosunu alsaydım. Tanımladığınız gibi uygunsuz bir süreçten geçmiş olabilir.

Şu saat için yapabileceğimiz bir şey yok. İleriki süreçlerde daha dikkatli olunması ricamızdır.

Selamlar*Saygılar

Merhaba , dediğimiz gibi kesinlikle öyle bir ürün göndermeyiz efendim biz. Kargocular kendilerinin zarar verdiği kargoyu sırf teslimat düşmek için böyle işlere giriyorlar , bizim bilgimiz dahilinde olsa kesinlikle teslimat yaptırmayız. Siz yine de bize isminizi iletirseniz biz bu kargonun akibetini araştırmak istiyoruz  

• Firmalar hic gecikmeden hemen zamlari yapistirmislar . Daha maaslari zamli almadik biz bu acele ne
  • cnkakb kullanıcısına yanıt

Hocam doğru tagşiş listesinde çıkmıştı AYRICA BU DEDİĞİN ÜRÜN SICAK SIKIM SOGUK SIKIM DEĞİL

Özel mesaj olarak bilgi verildi.

• cnkakb kullanıcısına yanıt

o listeden çıkma diye bir şey yok ki

sanki bazıları kalıyor bazılaır çıkıyor gibi anlamışsınız

------

Bir kere girer sonra bir daha girebilir ya da hiç girmeyebilir.----

kısacası bir kere yapan bir kez daha yapabilir

önemli olan hiç girmemesi

• Kristal Natürel Sızma Zeytinyağı Yumuşak Doğal 5 L Teneke

₺1.639,90

+₺85,00 Kargo

Toplam: ₺1.724,90

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eunusymre -- 3 Ocak 2025; 2:18:4 >

Önce özet: Sizden yaptığımız alışverişten memnun kaldım.

Sonra şikayet ve öneri:

Yeşil zeytinler kutuları yağ içinde geldi.

Yeşil zeytin ambalajınız bence kesinlikle sorunlu.

En basitinden kapalı kutu gönderebilirsiniz. Ağzı yapıştırılabiliyor aonuçta. Sadece kapakla olmuyor belli ki. Tüm yeşilleri farklı kutulara aktardık akmış ve bulaşmış yağlı suyu nedeniyle.

Ürünler ise güzel. Tekrar da alırız. Kutusundan şikayet etttiğim yeşil zeytini çok beğendim.

Erken hasat soğuk sıkım zeytinyağı da fiyatına göre gayet iyi.

İyi günler iyi çalışmalar

Sazak ile alakasız olarak da

Green Amour 3 asit bana fazla sıvı geldi.

Bakalım 2 asiti bekliyorum yine. Pek de memnun kalmadım o fiyata.

• ilonsahiden kullanıcısına yanıt

Yok öyle anlamadım listede çıktı derken yayınlandı demek istedim siz yanlış anlamışsınız.

Evet işte bir kere yapan bir kere daha yapar engel yok o da şüpheye düşürüyor maalesef.

Fiyatı uygun olsa da almamaya karar verdim bir sürü dürüst satıcı var bu adamlara para kazandırmayacağım. Teşekkürler.

Ben de Sazaktan beş litre erken hasat zeytinyağı ve birer kilogram yesil ve siyah zeytin satın aldım. Paketlemede herhangi bir sıkıntı yoktu. Zeytinlerde güzelce paketlenmiş, akma vs yok. Henüz açıp tadına bakma şansımız olmadı,

• Bende sazaktan 2 tane 5 litrelik zeytinyağı sipariş ettim. Kutunun her tarafına strafor yerleştirilip güzelce paketlenmişti. Ona rağmen her iki tenekede de kargo kaynaklı ezikler vardı. Akma filan olmamıştı. Tenekesinde pas ta yok. Henüz tadına bakmadım. Açınca yazarım

• ANKARA CİTY GROSS

ANKARA NEV GROS

• 
Sayfa: önceki 664665666667668
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.