Geçen sene 50 TL idi. Yağlık zeytin 7 liraydı. Geçen yıl herkeste zeytin vardı bu sene zeytinin yok senesi bunuda hesaba katin Birde bizim oraya şu an tüccar geldi kooparetiften 1 lira fazlaya nakit alıyor. Alıcaksınız bekletmeyin bu fiyatlar fırlar 1-2 aya benden söylemesi. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hissetme -- 24 Kasım 2022; 15:9:42 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Naturel Sızma Doğal Zeytinyağı Fırsatları [Sadece Fırsat Paylaşımı ve Önerisi] (433. sayfa)

-
-
-
Meyvemsiliği fazla, acılığı ve yakarlığı normal, filtresiz, yeni sezon yağı yok mu?
Bu sene burası çok durgun, geçen sene hem fırsatlar hem tavsiyeler havada uçuşuyordu.
Tadımcı arkadaşlar, şuraya birkaç birşey serpiştirin de bizde nasiplenelim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lrelaxl -- 24 Kasım 2022; 18:37:42 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Zamlar hep var yılında ama üretim bir türlü var olamıyor, hep yok. Sokaklardaki ağaçlardan bile belli oluyor var yılı. Varlık içinde yokluk çekiyoruz, yazık.
Dünya sıralamasında ilk 10'a giren bir Türk markası. Dileyen varsa
novavera
Ayvalık Erken Hasat Naturel Sızma Zeytinyağı 5 lt | Novaverahttps://www.novavera.com.tr/ayval%C4%B1k-erken-hasat-nat%C3%BCrel-s%C4%B1zma-zeytinya%C4%9F%C4%B1-5-lt
-
15 senedir bir üreticinin ağzından bu sene de hasat çok iyi Allah bereket versin duymadım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hiç duyan eden var mı acaba?
www.kiymetlitatlar.com
Zeytinyağı 5 Lt Pet Şişehttps://www.kiymetlitatlar.com/zeytinyagi-5-lt-pet-sise-1545191
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bu sezon hasadın iyi olduğunu, bol olduğunu söylüyor üreticiler. Daha eylül gelmeden söyleniyordu bu sezon çok verimli geçeceği.
Arkadaşın paylaştığı haberde geçen üretim bolluğuna itiraz eden üretici yok gibi.
Sadece tembel üreticiler verim alamadı diye biliyorum. Emek olmadan yemek olmaz,bakmazsan bağ değil dağ olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BilgiNotu -- 24 Kasım 2022; 20:38:14 >
Maalesef bizim esnaf işleri. Güzel üretici, aracı, satıcı ve tüketiciyi aynı cümle ve işleyişte görebilmek ümidiyle.
Duyan olduğunu sanmıyorum hocam. 0,3 asit oranıyla kıymetli görünüyor ama muamma.
Organik üretime önem veren ve organik üreten hiç bir üretici plastik ambalajda zeytinyağı satmaz,bulundurmaz.
Ayrıca,bahsettiğin siteden google hesabı yada facebook hesabı ile giriş yapanın istenirse bu hesapların şifreleri öğrenilebilir. Google iştiraki olmayan platformlar hariç hiç bir siteye yada uygulamaya google veya facebook hesapları üzerinden girmeyiniz. Allah affetsin, 2000'li yıllarda para karşılığı çok msn,hotmail ve o zamanlar çok kullanılan mynet oyun mail hesabı kırmıştım. Bu iişlerin nasıl yapıldığını iyi bilirim,google hesabınız referansıyla google firmaları harici sitelere uygulamalara girilirde şifre görülür.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BilgiNotu -- 24 Kasım 2022; 22:2:49 >
trendyol.com
Emirzade Zeytinyağı 5 Litre Has Ege Yöresi Fiyatı, Yorumları - TRENDYOLhttps://www.trendyol.com/emirzade/zeytinyagi-5-litre-has-ege-yoresi-p-240294905?boutiqueId=61&merchantId=6792872*5 lt=10 lt
- Ürünün Toplamı
- 540 TL
- Kargo Toplam
- 19,99 TL
- 500 TL Üzeri %10 İndirim
- -54 TL
- 75 TL ve Üzeri Kargo Bedava
- -19,99 TL
- Süpermarkette Fenomenlerin Seçimi
- -38,88 TL
TOPLAM
447,12 TL Nays ile 402 tl
Litresi 40 tlye gelir
-
Marmara, Ege ve Akdeniz bölgesinde 2 aydır yağmur yağmadı, kuraklık sebebiyle zeytinler ufacık kaldı. Şu an bile yağmur bekleyip hasata yeni başlayanlar var. Bu istatistikler tahmin kesinlikle çünkü 8 Kasım'da toplanmaya yeni başlandı Marmara bölgesinde. Toplam ağaç sayısından ortalama verim sayısı bulmadilarsa, hiçbir şey bilmiyorum.
Ayrıca benim belirtmek istediğim periyosite olayı, periyosite; bazı meyve ağaçlarında görülen bir sene verim alıp sonra ki sene az verim alınması durumu. Tahminim Ocak ayından sonra litresi 160-180 tl'den düşük olmaz kaliteli yağın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hissetme -- 25 Kasım 2022; 8:38:43 >
Hocam bölgeden bölgeye değişiyor verim. Kuraklık sebebiyle geçen yılın yarısı kadar yağ mahsülü alabildik bölgede su sıkıntısı var.
-
Aydın ve Çanakkale'den konuştuğum iki farklı zeytintağı firması bu yıl ağaçlarda zeytinin bol olduğunu ama mevsim kurak geçtiği için zeytinlerin yağ tutmadığını söylemişti.
Nova Vera yüzde 30 indirim başlattı bazı ürünlerde arkadaşlar.
tat koku ve aromadan geçtim sadece zeytinyağı olsun istesem bu ürün öyle midir sizce?
alacağım yoksa.
düzenleme: bu arada bu ürünü zamanında almıştım tadi hafif kokusu hafif ama en azından zeytinyağı.. bilginize..
trendyol.com
Baştan Yöresel ‘baştan Birlik’ Ayvalık Soğuk Sıkım 0.4 Asit Zeytinyağı 5 Litre Fiyatı, Yorumları - TRENDYOLhttps://www.trendyol.com/bastan-yoresel/bastan-birlik-ayvalik-soguk-sikim-0-4-asit-zeytinyagi-5-litre-p-65276000?boutiqueId=617071&merchantId=252745
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ksk_mehmet -- 25 Kasım 2022; 11:35:23 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
öncelikle Sitesi bile yok.
ambalajı hiç bir şekilde güven vermiyor.Marka alatlarda bırakılarak ayvalık ismine öncelik verilmesi de şüphe çekiyor.Ben güvenip almam şahsen
muhtemelen biryerlerden aldığı yağı tenekeye doldurup satan birisi
-
Her gün daha da ucuzluyor. Bence bu devirde bu fiyat bedava.
Komili Sızma Zeytinyağı, Meyvemsi Natürel Sızma Zeytinyağı 2 Lt Pet Şişe
158,32 TL
www.amazon.com.tr
Amazon.com.trhttps://www.amazon.com.tr/Komili-S%C4%B1zma-Zeytinya%C4%9F%C4%B1-Pet-%C5%9Ei%C5%9Fe/dp/B071S5J1GP -
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X