Şimdi Ara

zevk suyu ile hamile kalınır mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar hepinize merhaba kısa bi süre önce kız arkadaşımla bi ilişki yaşadık ben boşalmadım fakat zevk suyu aktı fakat iç çamaşırıma aktı,bundan sonra ise elim penisime değdi daha sonrasında penisime değen elimle parmaklarıma kız arkaaşıma mastürbasyon yaptım acaba elimde çok azcık zevk suyu kalması hamilelik riski başlatır mı? İlk ilişkimiz olduğu için biraz korkuyoruz teşekkürler

• Yapay Zekanın Yanıtı

Zevk Suyu ile Hamile Kalınır mı?

Sperm yutulması halinde hamile kalma riski yoktur. Hamilelik, ancak bir sperm hücresinin bir yumurta hücresini döllemesiyle gerçekleşebilir. Yutulma sırasında spermler mide asidi tarafından öldürülür ve döllenmeye neden olamaz.

Bazı durumlarda, spermin vajinaya veya rahim ağzına ulaşması ve buradan yumurta hücresine ulaşarak döllenmeye yol açması mümkündür. Ancak bu durum oldukça nadirdir.

Yani, sperm yutulduktan sonra hamile kalma riski yoktur. Hamile kalmak için vajinal veya anal seks yoluyla spermin rahim ağzına ulaşması gerekir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Azda olsa ihtimal var. Zevk suyu içerisinde çok az miktarda sperm bulundurur. İmkansız değil ama %100 hamilelik durumu da olmayabilir. Keşke korunmadan ilişkiye girmeseydiniz.

• Modality kullanıcısına yanıt

hocam şöyle diyim aslında herhangi bir ilişki olmadı yani penisim kızın vajinasına bile değmedi kızın bekareti bozulmadı sadece zevk suyum aktı iç çamaşırına ve ben şundan korkuyorum elim iç çamaşırıma değdiyse ordan biraz mezi bulaşmışsa ben parmakla mastürbasyon yapınca içeri gitmişse bişe olur mu diye korkuyorum

• Çok düşük ihtimal.Ama yinede ertesi gün hapı kullanmakta fayda var. O ihtimalleri daha da azaltacaktır. İlk 3 gün içinde 2 defa olmak kaydı ile 12 saat aralıkla kullanılıyor. Onun dışında başka bir yöntem varsa doktor yada herhangi bir eczacıdan bilgi almanız iyi olur.

• sağol hocam bilgilendirdiğin için teşekkürler

• %7 ye girebilecek kadar bahtsızsan tabi ki

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • usta yani aslında benim takıntı hastalığım var şöyle ki ihtimalli şeyler beni çok yoruyoe ki bunun için sakinleştirici kullanıyorum bazı şeyleri çok abartıyorum kendi içimde öyle yani

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.