Şimdi Ara

Zevk amaçlı minibüs modifiye etmek..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Eskiden beri minibüslere hevesim var aile kullanımı amaçlı alıp koltuklarını falan söküp vip tarzı iç modifiye yapmak sizce mantıklı olur mu? Vergisi, yakıt durumu vs. nedir? Mesela şöyle bir araç çok masraf çıkarır mı?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-ticari-araclar-minibus-midibus-bunun-gibisi-yok-kalveniz-kaplama..paslanmaz-174672878/detay

Değerli fikirlerinizi bekliyorum...

• Valla duyduğum kadarıyla uzun yol için yapacaksanız magiruslar yolu size zehir eder. Sadece şehir içi bin-in için yapılmış diye duydum. .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yakıt+ticari araç vergisi+motor için vermen gerekecek vergi v.s. düşüncen güzel ama bizim ülke gibi vergi delisi bir yerde aracın kendi masrafları ve VERGİLERİ belini bükebilir.

+ binek araçlar 2 yılda bir muaye ticari de her sene =(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TITAN291 -- 11 Ağustos 2014; 12:52:31 >
  • magirüs hariç dediğinizin olmaması için bir neden yok. ama neden magirüs.
  • İlandaki araç için koruma kalkanı o tür arabaları bir kenera atın çok büyük daha çok eski kasa transporter'lara bakabilirsiniz hem yolda bırakmaz hem de parça sıkıntısı çekmessiniz bu tür araçlara yönlenmenizi tavsiye ederim

• Magirus hiç bulaşma dostum hiç bir özelliği olmayan saçma bir araba t2 al arkadaşımın vardı reklamlara,kliplere,dizilere kiraladı arabanın parasını iki kez çıkardı böyle bir işe gireceksen mantıklı düşüneceksin
  • Değmez.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    çok amaçlı otomobil ne demek?
    11 yıl önce açıldı
    çok amaçlı otomobil ne demek?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • magirus bence de bu güzel fikrinize pek yakışmamış
    benim tavsiyem eski vw minibusler olur modifiye gerçekten çok yakışıyor
  • Magirus modifiyesini genellikle Apaçi tarzı kişiler yapıyor.

• Benim de aklımda eski Transit'ler (Çiçek Abbas) yatıyor. Ama bunun için güzel bir garaj ve hayli güçlü ekipmanlar lazım..
  • fiyatı güzelmiş, ama bu minibüsler adam olmaz kolay kolay, çiçek abbasla uzun yolda kalıp bütün yolu çekici sırtında gelmek nedir biirim
  • Magirus lar sağlam araçlar gerek motor gerek kaporta olarak.Kolay kolay dökülmezler ve arıza vermezler,10 numara yağıyla meşhurdur.Yalnız konfor namına sıfırdır,yedek parça konusunda sıkıntı yaşatmaz ama gereksiz yatırım olur.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-ticari-araclar-minibus-midibus-bakimli-masrafsiz-14-plus1-kisilik-fiat-ducato-2.5-tdi-174666613/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-ticari-araclar-minibus-midibus-sok-sok-sok-bu-fiyata-baska-bulamazsin-7.750-172651719/detay

• magurusların hava soğutmalı motorları vardır rölantide hararet yapabilirler bu araçlar uzun yolda sizi üzerler kısa mesafede yakıtı içerler konfor namına birşey bulamazsın ön arka süspansiyonları makaslıdır hele boşken çok zorlar sizi sürüşü biraz zorlayabilir bunun yerine transit veya transporter veya starex gibi araçlara yönelin bence.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.