Şimdi Ara

ZENIT 122 yi bilen kullanan varmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bugun den itibaren fuji 6500 le başladığım digital fotografa, zenıt 122yle beraber analoglada devam edeceğim.. lensım helios 58mm f:2..

zenıtler hakkıdna bılgısı olan varsa sevınırım

• 12xp kullanmıştım emre belki biliyorsundur. 122 de aynısının rusyada satılan versıyonu.

kaya gibi sağlamdır, başlangıç için birebirdir, filmli slr lerin içinde özel bir yeri vardır, pozometresi genelde iyi çalışir ama sorunluya denk geldiysen çok ağlatır, deklanşörü gariptir :) , en yenisi 20 yıllıktır, çat çut çekerim dersen film, banyo ve kart baskısı için bir sponsor arasan iyi olur :) lens veya makine iyidir, bozulursa Ali usta 5 ytl ye yapar :),

ve özün de özünde, çok iyi bir öğretmendir..

Dijitali bırakma Emre, iki makine ile gez bence. Ben genelde öyle yapıyorum.

edit: hayırlı olsun abi nerden kaça aldın :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vovy -- 25 Haziran 2008; 1:08:10 >
  • abi almadım hediye anlatırım sana buluşunca

valla bi hiç deneme şansım olmadı o yzuden sağlammı bozukmu bılmıyorum aslıdna bir baktırsam iyi olur yaklaşık 10 yıldır 1 poz bile çekilmemiş bi pozometre pili alacam saat piliymiş sanırım bır onu alacam,

ankaraya gel sen bana bir ara şu zenıt hakkıdan teknık bilgi ver, harunla el ele verırsenız analog işini de çözerim ben
    deklaşor de dediğin giibi bir değişik yarım basınca akrarıyor etraf Allah dıyorum gece oldu diyaframı açıyorum birden gündüz oluyor ortam:))

dijitali bırakmayı düşünmüyorum abi dijital büyük rahatlık eylul gibi alacam 40d yi ama 2 makıneyle gezmek çok zor 700 gram Allahsız

edit:imla

quote:

Orjinalden alıntı: sosylst

12xp kullanmıştım emre belki biliyorsundur. 122 de aynısının rusyada satılan versıyonu.

kaya gibi sağlamdır, başlangıç için birebirdir, filmli slr lerin içinde özel bir yeri vardır, pozometresi genelde iyi çalışir ama sorunluya denk geldiysen çok ağlatır, deklanşörü gariptir :) , en yenisi 20 yıllıktır, çat çut çekerim dersen film, banyo ve kart baskısı için bir sponsor arasan iyi olur :) lens veya makine iyidir, bozulursa Ali usta 5 ytl ye yapar :),

ve özün de özünde, çok iyi bir öğretmendir..

Dijitali bırakma Emre, iki makine ile gez bence. Ben genelde öyle yapıyorum.

edit: hayırlı olsun abi nerden kaça aldın :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaptopril -- 25 Haziran 2008; 1:49:53 >

• Emre valla analog işi cok masrafli ve zahmetli. Yani çat çut kafana gore cekemiyorsun ,rahat rahat editliyemiyorsun... Oyle ayri bir tutkun yoksa ,bence pek dalma analoga. Ama tabi tutku varsa ayri. Vosvoscular falan varya hani onun gibi
    2 makina işi zor yahu. 40dyide alirsan ikisi herhalde lenslerle falan 3-4 kilo yapar 40dde yeni meni ama Masallahi var

Bastirmak için dogubankin karsisinda avea dukkanin yanindaki sokakta bir pasaj var.Orada kick-box malzemesi falan satan yerin yaninda bir fotoğrafci var. Fiyatlari piyasaya gore baya uygun.Oraya gidebilirsin cok uzak değilsen.

• DSLR lerin dedesi resmen bu makine

Ben olsam kullanmam analogu İstediğini çekemiyorsun, edit yapamıyorsun ne biliyim resmen kısıtlanıyorsun
  • mahmut oncelıkle anakrada yaşıyorum film çıkartmaya da istanbula gelemke isterdim ne guzel olurdu 15 gudne bir istanbul turu ama maalesef okulumdan dolayı boyle atraksıyonalr ımkansız
    analog çekmeyi hep istemiştim baba yadigari yashica elektro gsn 35 im var ama onun 5.6 voltluk pili hayyam ve doğu bank dahıl hiç bir yer de bulamdığım için kullanamıyordum bu makınenın gelmesı bende yenıden analog sevdasını başalttı.. zenıt ı kullanmaya eylul ayıdna okulum açıldığında başlayacam okudla klubun çok kalıtelı agrandizorlerı var okulda film ve baskı kartı yardımında zaten buılunacak bir nevi kendın çek kendın bas olayı olacak
    zenıt ın sb fotografları mukemmel aslıdna benı o cevzbetti, birde teknığın gelitirmesi oalyı var, mesela şuan fujıyle çekiyorum 300 tane poz bunalrdan hoşuam gıdenı 5 veya 6 tanesı gerısı hoşuam gitmiyor oyle duruyor bılgısayarda, analogta beğeneceğim fotografalrı çekmeye çalışarak dijitaldeki guzel fotogreaf oranımıa rtırmak gibi de istekelrim var hadi hayırlısı

ikisi birden tabi ki taşınmaz şehirle arası gezielrde yanıma almayı dusunuyorum ama manzaralarda veya kurgulu portrelerde zenıtı kesın kullanacam!

@chryin
    zaten fazla edıtlemıyorumki ah bir bilse meditleyecem de temel ayarlar o akdar

quote:

Orjinalden alıntı: mboyaci

Emre valla analog işi cok masrafli ve zahmetli. Yani çat çut kafana gore cekemiyorsun ,rahat rahat editliyemiyorsun... Oyle ayri bir tutkun yoksa ,bence pek dalma analoga. Ama tabi tutku varsa ayri. Vosvoscular falan varya hani onun gibi
    2 makina işi zor yahu. 40dyide alirsan ikisi herhalde lenslerle falan 3-4 kilo yapar 40dde yeni meni ama Masallahi var

Bastirmak için dogubankin karsisinda avea dukkanin yanindaki sokakta bir pasaj var.Orada kick-box malzemesi falan satan yerin yaninda bir fotoğrafci var. Fiyatlari piyasaya gore baya uygun.Oraya gidebilirsin cok uzak değilsen.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    D-SMART NET Kullanan Var Mı ?
    5 yıl önce açıldı
    Fx 15 Kullanan Var mı?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.