Şimdi Ara

zenginler çok güzel abi ya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • cidden beyler öyle ilkokul arkadaşımı yanına koleje gittim olamaz böyle bişey ya herkes manken gibi insan garip olduyo kendi gariban anadolu lisemden gidince çocuklar lise ye bmw yle mercedes le geliyo kızlar desen nefis ötesi minileri taytları kırmızı rujları nefis ötesi ortamda testestoron östrojen oranı hat safhada

• Bu dünya imtihan yeri, belkide onlar paralarına aldanıp inkarcılık edecekler ve böylece cehennemi boylayacaklar...
  • Beklenen mesaj gelmiş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: akıllıçoççuk

Bu dünya imtihan yeri, belkide onlar paralarına aldanıp inkarcılık edecekler ve böylece cehennemi boylayacaklar...

boş yapma onlar kadar zengin olsaydın görürdüm seni her konuya böyle saçma sapan mesajlar atıyorsun ne alakası var şimdi konuyla
  • quote:

Bu dünya imtihan yeri, belkide onlar paralarına aldanıp inkarcılık edecekler ve böylece cehennemi boylayacaklar...

her zengini dinsiz her fakiri de dine bağlı yapmayın ya. hem zengin olup hem dine bağlı insanlar da var. mesela ben hem fakirim hem dinsizim
  • Önemli olan parayı çalışarak elde etmek dostum.

• önemli olan felan yok kardeşim,paran varsa vardır nasıl elde ettiğim önemli değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Para buyuk meseleydi cozemedik moruk

• Ne kızlar gördüm yüzünde makyaj yok, ne makyajlar gördüm içinde kız yok.

• Hala gerçekleri görmek istemiyorsunuz. Zenginlerin çoğu helale harama dikkat etmeyen kişilerdir. Ha içlerinde 100 tane varsa belki 10 tanesi emeği ile helal yoldan zengin olmuştur. Şu 50-60 yıllık bir dünya hayatı için ebedi hayatlarını batırıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: XT9

önemli olan felan yok kardeşim,paran varsa vardır nasıl elde ettiğim önemli değil

Bana ters bir düşünce. Baba parası biryere kadar yeter. Sonrası için çalışmalısın.

• Bende bir defa koleje gittim parti yapmışlardı canlı müzik falan .Bir saat boyunca sadece bu ne la böyle demiştim içim bi şekil olmuştu

• benim için de öyle ama şu devirde bi önemi kalmamış gibi bilmiyorum

• Beyler ortahalli bir lise son sınıf çocuğuyum derslerim iyi çalısiyorum odtu ee gibi hedefim var bu kendime ait bir cevrem şukreden bir insanım arkadasimda orda burslu okuyo ama o ortamı gorunce insan orda ozgurler aklina eseni yapabiliyolar kizlar cok cekici gelecek kaygilari yok ordaki cocuklarin cogu koc ta bilkent emek vermeden okuyup torpille iyi yerlere gelicek bu insana koyuyo acikcasi

• Bende zengin olsam manken gibi hatun alırdım sonuç olarak çocukta güzel olur.

• Genetik.
    Çirkinsen büyük ihtimal fakir doğmuşsundur.
    Baban zenginse, ister istemez güzel kadın seçmiştir kendisine. Baba ne kadar çirkin olursa olsun, anne güzel olduğu için çocuk güzel/yakışıklı olur büyük ihtimal.
    Dede zenginse torunu kesin güzel/yakışıklı olur.
    Siz hiç anne babası zengin, çirkin çocuk gördünüz mü? Sonradan parayı bulanları demiyorum.

Edit:Çirkin ve fakir kardeşlerim kızmasınlar bana. Bilmem kaç kuşaktır fakir ve çirkiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ajan Poğaça -- 11 Mart 2016; 11:53:15 >
  • Devlette seviye çok düşük onların manken olduğu felan yok.

• O kadar parayı kendi bakımına harcarsan sen bile güzel kız olursun

• quote:

Hala gerçekleri görmek istemiyorsunuz. Zenginlerin çoğu helale harama dikkat etmeyen kişilerdir. Ha içlerinde 100 tane varsa belki 10 tanesi emeği ile helal yoldan zengin olmuştur. Şu 50-60 yıllık bir dünya hayatı için ebedi hayatlarını batırıyorlar.

fakirler de yokluktan hırsızlık yapıp helal mı kazanıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AyakkabiBagi

O kadar parayı kendi bakımına harcarsan sen bile güzel kız olursun

Tabii ya, giydir sokak kıyafeti, dağıt saçı başı bakar mısın yüzüne...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.