Şimdi Ara

Zengin Olsaydınız Hemde çok Zengin !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İlk yapmak istediğiniz 5 şey nedir ???

• ilk cevap benden

1 - Sokak köpeklerine ve yardıma muhtaç bu cins hayvanlara barınak yaptırmak
    2 - Çevremde ve yardıma muhtaç bütün insanlara yardım etmek.
    3 - Doğuda yada batıda okul ve cami gereken yerlere bunu temin etmek
    4 - Son model bir BMW
    5 - Aileme ve ilerde evlenir eşim çocuğum oluırsa güzel ama şımarık olmayan bir yaşam vermek

Aslında sadece isteklerim değil bunlar dileklerim dualarımın içinde geçen her sözcükte ama kısmet olmuyor bir türlü

• ilk olarak seyahate çıkarım.
    dolu dolu ev alırım alabildiğim her yerden ev alırım oturacaklarım dışında hepsini kiraya veririm
    sonra bi spor araba alırım herhalde
    tekrar seyahate çıkarım.

ilk yapacaklarım bunlar olur..ama genele bakarsan çok zengin olursam yardımlarımı tabii ki esirgemem,ama önce kendim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Empyrium -- 21 Ağustos 2006; 22:52:07 >
  • 1-Eğitim sistemini dershaneye gitmeye mecbur kılanlardan kurtulup bunu tam tersine çevirirdim yani dershaneye gitme den de kazanabilmesini isterdim ÖSS ci lerin.
    2-Projelerimi daha iyi çizip daha iyi yapabilmek için çook iyi bir bilgisayar
    2-Fakirlere yardım
    4-İş kurardım işime yatırırdım
    6-ÖSS sınavına giripte o sınavı kazanamayıp pişman olup daha önceden dershaneye gidememiş ve şuanda girmek isteyen ve anne ve babası tarafından bu olanak sağlanmayıp o çocuğu işe verip para kazanıp kendi dersanesini ödeyip öyle üniversiteyi kazanmasını söyleyen anne ve babaların bu eziyeti yaptığı o mağdur evlatlara yardım en azında dershaneye yazdırırdım. (kendi hayatımı anlattım resmen(buradaki mağdur benim))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MESUT52_34 -- 21 Ağustos 2006; 22:57:52 >

• quote:

Orjinalden alıntı: omega03

ilk cevap benden

1 - Sokak köpeklerine ve yardıma muhtaç bu cins hayvanlara barınak yaptırmak
    2 - Çevremde ve yardıma muhtaç bütün insanlara yardım etmek.
    3 - Doğuda yada batıda okul ve cami gereken yerlere bunu temin etmek
    4 - Son model bir BMW
    5 - Aileme ve ilerde evlenir eşim çocuğum oluırsa güzel ama şımarık olmayan bir yaşam vermek

Aslında sadece isteklerim değil bunlar dileklerim dualarımın içinde geçen her sözcükte ama kısmet olmuyor bir türlü

sıralaman pek hoş değil.

• yardıma muhtaçlara yardım
    ailemi rahat ettrmek
    geleceğimi garantiye almak
    çok uzun süreli bir dünya turu
    en son teknolojiye sahip olmaya çalışmak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RaYNoX -- 21 Ağustos 2006; 23:24:05 >
  • Bir astsubay oğlu olarak öncelikle TSK'ya bağışta bulunurdum daha sonra yardıma muhtaç olan yerlere yardım ettikten sonra keyfime bakardım işe Dünya turuyla başlardım herhalde ama emin değilim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1.devletin başındaki bazı hortumcular,kaçakçılar,kan emicilere gidip
    ''kaç para istiyon bu vatanı bırakmak için'' deyip istediğini verirdim
    2.Aselsan,otokar,roketsan,tai v.b. ye gidip yerli tank,uçak,zırhlı araçlar,modernizasyon için gerekli sermayeyi verirdim
    3.komando eğitimi almış askerlerin orduda daha fazla kalması için birşeyler yapmaya çalışırdım(maaş alacak mesela ayda 2000 ytl)
    4.şehit ve gazi ailelerine yardım
    5.kullanamadığımız miktarı bilinmeyen petrolümüzü ve bor minerallerini çıkartmaya çalışırdım
    BUNA PARAMI YETER
    edit:birde para artarsa yıllardır hayalini kurduğum nissan 350Z yi alırdım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolfork -- 21 Ağustos 2006; 23:34:18 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.