Şimdi Ara

Zengin olmadığı için ailesinden nefret eden var mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben ailesinin aylık 10 bin tl harçlık yolladığı il dışında okuyan orta-üst gelirli bir aile çocuğuyum bana sorulsa hiç var olmamayı seçerdim.

%99 ihtimalle milyarder olamayıp ömür boyu sermayesiz aşağılık bir köle olarak çalışmak zorunda kalacağım.

Milyarderlerin çocukları ise ömür boyu eğlenceden eğlenceye koşup zevk sefa sürecek.

Böylesine adaletsiz bir oyuna beni mahkum ettikleri için aileme saygı duyamıyorum.

Dahası 18 yaşımda kendi dini inancıma karar vermemi beklemeyip küçükken zorla sünnet ettirdiler ( ömür boyu onların istediği eksik bedende yaşamak zorundayım ).

Nefret etmekte haklı mıyım ?

• nefret etmiyorum yalnız kızdığım zamanlar oluyor zamanında onlarca arsası olabilecek dedemin parasını saçma sapan yerlere harcamış olması doğal olarak bu tepkimin oluşmasına sebep oluyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ben ailemin fakirliğinin kendi suçları olmasından dolayı öfkeliyim daha çok, zamanında durmadan başkalarına para vermeleri ve ellerindeki parayı değerlendirmemeleri sonucunda ben de çoğu imkanım olmadan büyüdüm, bu hataları yaptıkları için kendim çok uğraşıp ve çalışıp bir şeyler elde etmek zorundayım.

Ayrıca orijinal ismiyle foreskin restoration, türkçe çevirisiyle sünnet derisi restorasyonuna bakabilirsin, bunun dışında Foregen adında işlevselliği tamamen geri getirmeyi amaçlayan bir organizasyon da var.

• Babanın fakir olması senin suçun değil ama kayınpederinin fakir olması senin suçun

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • "Ben ailesinin aylık 10 bin tl harçlık yolladığı" sonrası okumadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lasse-Matberg kullanıcısına yanıt

o dedelerden biride ben olmayı planlıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WTFunny -- 24 Şubat 2023; 21:12:31 >
  • WTFunny W kullanıcısına yanıt
    aman hocam sonra arkanızdan çok söverler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hocam olaya bence farklı Bi açıdan da bakmanız gerekiyor o milyarder çocuğu dediğiniz adamların ataları zamanında bir şekilde o parayı kazanıp zengin olmuşlar ve torunları rahat etmiş sizin atalarınızın böyle bir girişimi olmamış, peki neden siz köle gibi çalışan birisi olmak yerine çan eğrisinin %5'lik kısmında Bi adam olup çocuklarınızı rahat ettirmeyesiniz veya torunlarınızı? hayatta her şey bize bağlı değildir ben size çalışırsanız her şey olur yeahhh demiyorum ama çalışırsanız emek verirseniz istisnasız her zaman daha iyi noktada olursunuz ve belki de varacağınız o nokta gerçekten çocuklarınızı ve torunlarınızı rahat ettirebilecek size minnettar olabilecekleri Bi konum. neden bir şeyleri değiştirmektense, daha iyi konuma gelmektense pes etmeyi tercih ediyorsunuz?

sövsünler hocam ben kimseye anahtar teslim hayat bırakmak zorunda değilim bu konuda Amerikalırı çok taktir ediyorum.

• WTFunny W kullanıcısına yanıt
    saygı duyarım hocam

• sanayiye vaktinde göndermedikleri için bu isyanın

Düzgün bir gelecek bırakamayacak olan çocuk yapmamalı.

• Parrot_OS P kullanıcısına yanıt
    düşüncenize saygı duyuyorum ben tam olarak öyle düşünmesem de fakat üstünde durduğum konu şuandan itibaren değiştirebileceklerinizdi. geçmişe dönüp doğmanızı engelleme gibi Bi imkanımız olmadığı için şuan değiştirebileceklerimiz adına efor sarfetmek bana daha mantıklı gelmiştir her zaman hocam.

• babanızın dedenizin yaptığı hataların kat ve katını şuan sizlerde yapıyorsunuz hiç farkında değilsiniz.

babanızın veya dedenizin ömrü hayatında zengin olma imkanı sadece bir kaç kez ayağına gelmiştir.

ama beyler 21. yüzyılda internet ve yapayzeka çağında zengin olma şansı her gün bizim kapımızı çalıyor. ama biz gözlerimizi ve kulaklarımızı kapatıp bunları görmek dahi istemiyoruz.

mesela sen baban için şuradan arsa alsaydı şöyle zengin olurduk diyorsun. ama sen 2013 yılında bitcoin alsaydın ve satmasaydın şuan tüm sülalenden daha zengin olurdun.

buna benzer binlerce fırsat var.

• ZillaKami kullanıcısına yanıt

Dediğinizi araştırmıştım hocam da henüz tamamlanmış ve kanıtlanmış bir yöntemleri yok hala araştırma safhasında. Tamamlansa bile muhtemelen dolar bazında sağlam bir ücretle yapılır ;(

• O da benim suçum değil çünkü hipergami var zaten zenginlerin kızları daha da zenginlerle evleniyor.

• YaralıPanda kullanıcısına yanıt

1 litre küçük kolanın 20 tl olduğu ülkede para değil.

Benim dediğim herkes zengin olmalı değil ki hocam böyle bir şey zaten mümkün değil. Ben diyorum ki madem zengin değilsin e ne diye çocuk yapıyorsun ?

Bu arada %5 lik kesim değil dünyada 2043 dolar milyarderi var yani milyarder olma ihtimalim

%0.000000252875

• Parrot_OS P kullanıcısına yanıt
    hocam ben %5 derken milyarderlerin içinde olduğu grubu değil ekonomisi iyi olanların oluşturduğu grubu söylemeye çalıştım ayrıca sadece zenginler çocuk yapsa bile bir süre sonra yine bir çan eğrisi oluşur ve fakir tabaka yerini alır bu hayatın bir gerçeğidir ya hayatında sana verilen o şansı değerlendirip üst kademede bir yere gelir hayatınızı kaliteli yaşar ve nispeten çocuklarınıza rahat bir yaşam sunarsınız ya da vasat Bi hayat sürersiniz. ha çalışıp da yine iyi Bi konumda olmayabilirsiniz ama her zaman daha iyi olursunuz amacımız da bu zaten, en azından benimkisi bu şekilde hocam.

• Ailen hiç para yollayamasa çalışmak zorunda kalsan napardın acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.