Şimdi Ara

Zengin Olma Projem(iz) - (Ali Karabulut - Güldürdün) (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
578
Cevap
25
Favori
15.581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki

Zengin Olma Projem(iz) - (Ali Karabulut - Güldürdün)

(En Son Oy Tarihi: 21.5.2014)
Giriş

Orijinalden alıntı: UçanTekmeAtanFare

2 kişi çıkarıldı.

şunu söylemek istiyorum büyük bir işe başlamadan önce keşke kadronu test etsen...

önce ufak bir konsept hazırlayın çok ufak bir oyun bakalım yapabiliyor musunuz? daha fizibilite yapmadan çok büyük bir işe soyundun gibi geliyor.

Animasyon konusuna gelince animatörler arasında tanıdığım çok yetenekli insanlar var ama kimse maaş almadan o işe kafa patlatmaz. Kendi kısa filmini yapan yetenekli ve hızlı animatör bir arkadaş var

o bile bayıldı artık. Hadı kışın kendi kısa filminin bir bölümünü bitirdi, peki önümüz yaz, kim uğraşacak bu işle şimdi? Geçen gelmiş bazı arkadaşlardan parça animasyon bekliyor o derece yani.

sana kolay gelsin diyorum. Bu saatten sonra hala asıl projeyi bir kenara koyup ufak bir oyun deneyebilirsiniz. Başarılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rindaman

quote:

2 kişi çıkarıldı.

şunu söylemek istiyorum büyük bir işe başlamadan önce keşke kadronu test etsen...

önce ufak bir konsept hazırlayın çok ufak bir oyun bakalım yapabiliyor musunuz? daha fizibilite yapmadan çok büyük bir işe soyundun gibi geliyor.

Animasyon konusuna gelince animatörler arasında tanıdığım çok yetenekli insanlar var ama kimse maaş almadan o işe kafa patlatmaz. Kendi kısa filmini yapan yetenekli ve hızlı animatör bir arkadaş var

o bile bayıldı artık. Hadı kışın kendi kısa filminin bir bölümünü bitirdi, peki önümüz yaz, kim uğraşacak bu işle şimdi? Geçen gelmiş bazı arkadaşlardan parça animasyon bekliyor o derece yani.

sana kolay gelsin diyorum. Bu saatten sonra hala asıl projeyi bir kenara koyup ufak bir oyun deneyebilirsiniz. Başarılar.

Sizinle ozel olarak konusabilir miyiz bir ara? Yine bu proje icin ama sizinle ozel olarak konusmak istiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bir ara biz de kalkıştık bu işe. Ben map ve cisimleri modelliyordum. Fakat sonra birbirimizden koptuk. İnşAllah siz kopmazsınız
    Biz Sketchup kullanıp 3D Studio Max' e import ediyorduk Oradan da UDK ile birleştiriyorduk ortam modellemelerde. Fakat başka birisi insan bedenini modelliyordu.
    Başarılar, benden tam destek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cbook -- 3 Nisan 2013; 19:32:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tuğkan.

Bir ara biz de kalkıştık bu işe. Ben map ve cisimleri modelliyordum. Fakat sonra birbirimizden koptuk. İnşAllah siz kopmazsınız
    Biz Sketchup kullanıp 3D Studio Max' e import ediyorduk Oradan da UDK ile birleştiriyorduk ortam modellemelerde. Fakat başka birisi insan bedenini modelliyordu.

Herhangi bir görev almak isterseniz, ekibimiz açık.

• quote:

quote:

Bir ara biz de kalkıştık bu işe. Ben map ve cisimleri modelliyordum. Fakat sonra birbirimizden koptuk. İnşAllah siz kopmazsınız

Herhangi bir görev almak isterseniz, ekibimiz açık.

Yok hocam, yoğun olmasam katılırdım

• resim atayım beni npc lerden biri yapın ayrıca senaryo yazılacaksa ilgim war 1 günümü vererek birşeyler yazarım beğenirseniz işi her türlü alırım.
    Dostum ben bu işin olacağına senden daha fazla inanıyorum :D

• quote:

Orijinalden alıntı: brspower

resim atayım beni npc lerden biri yapın ayrıca senaryo yazılacaksa ilgim war 1 günümü vererek birşeyler yazarım beğenirseniz işi her türlü alırım.
    Dostum ben bu işin olacağına senden daha fazla inanıyorum :D

Senaryo alımları kapandı maalesef.
  • quote:

...

Sağlık olsun.
  • quote:

ekibimiz açık.

bize açık değil galiba?
  • Tamam

• quote:

Orijinalden alıntı: Perseuser

quote:

ekibimiz açık.

bize açık değil galiba?

Size de acik.

• Hani yeni güncellemeler modeller yok mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: ShaNexxx

Hani yeni güncellemeler modeller yok mu?

Paylasmiyoruz.

• Guncel.

• Hocam senaryoyu atsanda çizilecek şeyler varsa boş zamanım oldukça karalasam bir şeyler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SellYourSoul

Hocam senaryoyu atsanda çizilecek şeyler varsa boş zamanım oldukça karalasam bir şeyler.

Azcık daha sabır. Küçük ayarlamalar kaldı senaryoda.
  • quote:

quote:

Hocam senaryoyu atsanda çizilecek şeyler varsa boş zamanım oldukça karalasam bir şeyler.

Ufak resimler paylaşırsanız iyi olur .
  • quote:

Orijinalden alıntı: KheanJaii

quote:

quote:

Ufak resimler paylaşırsanız iyi olur .

Şimdilik paylaşmıyoruz.

• Önce film mi oyun mu olduğuna karar verin bi. Merak ettim takip ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShaG

Önce film mi oyun mu olduğuna karar verin bi. Merak ettim takip ediyorum.

Oyun.
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.