Şimdi Ara

Zengin Olma Projem(iz) - (Ali Karabulut - Güldürdün) (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
578
Cevap
25
Favori
15.573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki

Zengin Olma Projem(iz) - (Ali Karabulut - Güldürdün)

(En Son Oy Tarihi: 21.5.2014)
Giriş

Orijinalden alıntı: NadoTR

E-mail attim ama geri donus olmadi

Maalesef mail gelmemiş.
  • Mesaj bulunsun. 5 sene sobra bakarim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3D MODEL ARTİST ARIYORUZ ARKADAŞLAR
  • quote:

Orijinalden alıntı: boot00

bu konu uçar

Hangi manada ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: UçanTekmeAtanFare

quote:

Orijinalden alıntı: NadoTR

E-mail attim ama geri donus olmadi

Maalesef mail gelmemiş.

Az once tekrardan yolladim
  • quote:

quote:

quote:

bu konu uçar

Hangi manada ?

tabii ki iyi anlamda başarılar

coder olarak girmek isterdim ama okul var beni unutun

• Community Manager olabilirim.İngilizce biliyorum,diksiyonum ve insanlarla ilişkim iyidir.Tabiikide oyunlarlada iyidir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Last Peony -- 29 Mart 2013; 21:05:40 >
  • 1-2 sene sonra bu konudan iyi makara çıkar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JoKeRiZiNaTioN

Burdaki herkes senarist olur diğerlerini bulamassın

Herkes vasıfsız olduğundan dolayı senarist yaz beni diyor. Çoğu 1 sayfa öykü yazamaz. Yaz dersin bilimkurgu deler kılıç var ışınlı lazer var robot var star wars'u anlatır. Fantezi dersin hemen elf melf yüzüklerin efendisi girer.

Bir şekilde özgün hayalgücü olan insanların ayrılması seçilmesi lazım.

Benide yaz senariste madem öyle benide. Bu arada grafikler ne kalitede olacak ?

Ekip olarak buluşmayı başarırsanız bir demo hazırlarsanız sevinirim. Ne kalitede grafikler ortaya çıkabiliyor o motor ile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Little big Metal -- 29 Mart 2013; 18:48:12 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: whiskeyinthejar

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: whiskeyinthejar

milyon dolarlara gerek yok. oyunların yada filmlerin o kadar milyona ihtiyaç duyması seslendirmeleri ytapan ünlüler, reklam kampanyaları, profesyonel sanatçılar-coderler, yüzünden. yoksa standart bilgisayarınız, ile 3-5 kişi toplanıp animasyon filmi yapabilirsiniz.

alın en güzel öreneklerden. ama bu işten para kazanan görmedim

Oyun yapacagiz hayirlisiyla.

hele onunla hiç zengin olamazsınız en fazla steamde 5-10 dolardan 2000-300 kopya sonra 2 dolara iner bir 5000 de öyle. acı ama gerçek

Dur hele. Belli mi olur? Hayirlisi ne ise o olsun.

Ben olsam ios için tasarlarım. Google play her ne kadar büyüsede ios daha iyi gibime geliyor. Bilgisayar için tasarlarsan ne kadar güzel olsa bile kimse orjinal satın almaz. Çok az insan satın alır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Pearl Jam

quote:

Orijinalden alıntı: JoKeRiZiNaTioN

Burdaki herkes senarist olur diğerlerini bulamassın

Herkes vasıfsız olduğundan dolayı senarist yaz beni diyor. Çoğu 1 sayfa öykü yazamaz. Yaz dersin bilimkurgu deler kılıç var ışınlı lazer var robot var star wars'u anlatır. Fantezi dersin hemen elf melf yüzüklerin efendisi girer.

Bir şekilde özgün hayalgücü olan insanların ayrılması seçilmesi lazım.

Benide yaz senariste madem öyle benide. Bu arada grafikler ne kalitede olacak ?

Ekip olarak buluşmayı başarırsanız bir demo hazırlarsanız sevinirim. Ne kalitede grafikler ortaya çıkabiliyor o motor ile.

Senaristler zaten elenecek

• quote:

Orijinalden alıntı: CodeX

1-2 sene sonra bu konudan iyi makara çıkar

• Şimdik uçan tekme atan fare oyun mmo olmayacakmı diğer forumda öyle bişey yazmışssın

Edit:Ayrıca siz niye konu belirliyosunuzki tüm senaristler oyun önerisini yazsın en beğenilen yapılsın senaryo hikaye fasa fiso türk oyuncusu hikaye okumaz bende okumam bana ne hikayeden ben oyunuma bakarım aldığım zevke bakarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ModernLifeTerror -- 29 Mart 2013; 19:29:15 >
  • Senarist adaylarına mesaj gönderildi !!.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mayhemical

Şimdik uçan tekme atan fare oyun mmo olmayacakmı diğer forumda öyle bişey yazmışssın

Edit:Ayrıca siz niye konu belirliyosunuzki tüm senaristler oyun önerisini yazsın en beğenilen yapılsın senaryo hikaye fasa fiso türk oyuncusu hikaye okumaz bende okumam bana ne hikayeden ben oyunuma bakarım aldığım zevke bakarım

MMO olmayacak. Ayrıca çok laubali konuşuyorsunuz.
  • Gençler boş heveslerle zamanınızı boşa harcamayın. Bu sektörde çalışmayı çok istiyorsanız onunla ilgili bir bölüm okuyun. Oradan buradan gönüllü adam toplayarak ancak Super Mario yaparsınız. 100 tane adam toplasan en çok 1 aya hepsi tek tek heveslerini yitirip bahane uyduracaklar ve ayrılacaklar.
  • Mmo olmayacaksa kusura bakmayında ne yapacaksınız çok merak ediyorum nasıl farklı bir bişey ortaya çıkaracaksınız piyasada o kadar kaliteli pc oyunu varken millet amatörlerin oyununu oynamaz haydi yolunuz açık olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Feel Me

Gençler boş heveslerle zamanınızı boşa harcamayın. Bu sektörde çalışmayı çok istiyorsanız onunla ilgili bir bölüm okuyun. Oradan buradan gönüllü adam toplayarak ancak Super Mario yaparsınız. 100 tane adam toplasan en çok 1 aya hepsi tek tek heveslerini yitirip bahane uyduracaklar ve ayrılacaklar.

Teşekkürler öneriniz için.
  • Ben herşeye rağmen destekliyorum. Benimde bu yönde hayallerim var ama şuan kodlama veya grafik tasarım bilmiyorum. UDK falan kullandım bir sürü ama oyun yapacak kadar değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hümiyettin

Ben herşeye rağmen destekliyorum. Benimde bu yönde hayallerim var ama şuan kodlama veya grafik tasarım bilmiyorum. UDK falan kullandım bir sürü ama oyun yapacak kadar değil.

Teşekkürler.

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.