Şimdi Ara

Zengin Olma Projem(iz) - (Ali Karabulut - Güldürdün) (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
578
Cevap
25
Favori
15.542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki

Zengin Olma Projem(iz) - (Ali Karabulut - Güldürdün)

(En Son Oy Tarihi: 21.5.2014)
Giriş
  • milyon dolarlara gerek yok. oyunların yada filmlerin o kadar milyona ihtiyaç duyması seslendirmeleri ytapan ünlüler, reklam kampanyaları, profesyonel sanatçılar-coderler, yüzünden. yoksa standart bilgisayarınız, ile 3-5 kişi toplanıp animasyon filmi yapabilirsiniz.

alın en güzel öreneklerden. ama bu işten para kazanan görmedim

• quote:

Orijinalden alıntı: whiskeyinthejar

milyon dolarlara gerek yok. oyunların yada filmlerin o kadar milyona ihtiyaç duyması seslendirmeleri ytapan ünlüler, reklam kampanyaları, profesyonel sanatçılar-coderler, yüzünden. yoksa standart bilgisayarınız, ile 3-5 kişi toplanıp animasyon filmi yapabilirsiniz.

Oyun yapacagiz hayirlisiyla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• beni listeden çıkarır mısın ben yokum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rindaman

beni listeden çıkarır mısın ben yokum.

Peki eyvallah, sagol yine de.

• quote:

Orijinalden alıntı: UçanTekmeAtanFare

quote:

milyon dolarlara gerek yok. oyunların yada filmlerin o kadar milyona ihtiyaç duyması seslendirmeleri ytapan ünlüler, reklam kampanyaları, profesyonel sanatçılar-coderler, yüzünden. yoksa standart bilgisayarınız, ile 3-5 kişi toplanıp animasyon filmi yapabilirsiniz.

hele onunla hiç zengin olamazsınız en fazla steamde 5-10 dolardan 2000-300 kopya sonra 2 dolara iner bir 5000 de öyle. acı ama gerçek

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: UçanTekmeAtanFare

quote:

hele onunla hiç zengin olamazsınız en fazla steamde 5-10 dolardan 2000-300 kopya sonra 2 dolara iner bir 5000 de öyle. acı ama gerçek

Dur hele. Belli mi olur? Hayirlisi ne ise o olsun.

• Zengin olma işi sonraki aşama zaten zengin olacam diye bu işe girişirsen olmaz
  • game designer olmadan oyun mu olur amatör kardeşlerim der giderim
  • Japonca çeviri konusunda yardımcı olabilirim, uzakdoğu pazarına da açılmak lazım.

He tabi şu anki seviyem yetmez ama oyun olursa eğer olana kadar hayli hayli hallederim.
  • işin maddi karşılığı nedir peki ? hevesli gençler atlayabilir olaya hemen ama bu işlerde profesyonel kişiler aramak istiyorsanız gönül işiyle hayır işiyle biraz zor. . .
  • Her ne yapacaksan müziği unutma. Oyun olsun animasyon olsun müziklerin senaryo ile uyumlu ve güçlü olmalı. Bence müzikler konusunda da bir takım oluştur. Prodiktor veya geniş repertuara sahip ilgili arkadaşlar çıkabilir.

• yav hehe bu oyun çıksın ne kadarsa sizden 10 oyun alacağım nedenlerine gelirsek
    1.buradaki listede olanlar proje ciddiye binince yapıma başlanınca 1 2 gün sonra ayrılacak okul bahanesiyle
    2.her ne kadar çok kişi olursanız olun oyun en az 2 yılda çıkar üstteki olay olmazsa tabi
    3.zengin olmak demişşin adamlar steam greenlight dan girmek için nasıl oyunalr yapıyor afedersinde senin oyunu kimse almaz

acı ama gerçek zaten 1. dediğim olay olmazsa ben adam değilim.
  • Welcome to the NHK diye bir anime var, oyun yapmaya çalışan 2 kişi. aklıma o geldi:) Başarılar dileyelim...
    Yalnız..
    Eğer paranız varsa komedi filmi çekin, en kötü ihtimal parayı ikiye katlarsınız, bundan eminim. Bende para olsa dakika durmam mesela.
    (tabi kaliteli olacak. yoksa ne dağıtımcı bulunur ne de sponsor)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oylesine birsey -- 29 Mart 2013; 5:01:36 >
  • Senarist olabilirim. Kod da yazabilirim fakat şu sıralar kitap yazıyorum iyi alıştırma olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: MrHxor

Senarist olabilirim. Kod da yazabilirim fakat şu sıralar kitap yazıyorum iyi alıştırma olabilir.

Coder eksigimiz var.

• quote:

Orijinalden alıntı: erdy232

quote:

Orijinalden alıntı: DarkEnergy

Her ne yapacaksan müziği unutma. Oyun olsun animasyon olsun müziklerin senaryo ile uyumlu ve güçlü olmalı. Bence müzikler konusunda da bir takım oluştur. Prodiktor veya geniş repertuara sahip ilgili arkadaşlar çıkabilir.

Müzik işini hallettim sayılır

İyi oldu bu is.

• müzik benim de yapmışlığım var onda da yardımcı olabilirim. Beraber de yapabiliriz veya birkaç şarkı benden birkaç şarkı ondan tarzında da olabilir.

Ayrıca yapamazsınız edemezsiniz diyen arkadaşlara söylüyorum; nasıl olacak peki söyleyin de öğrensin buradakiler? Şu an zaten oyun ya da film yapılınca milyon dolarlar kazanacağız diye bir beklenti yok. Ama bir yerden de başlamak lazım. Eğer sermaye olsa zaten kimsenin burada işi ne? Parası olan gider yaptırır veya reklamını yapar falan filan. Eğer direk ilk işten tonlarca para kazanılacağını düşünen varsa bence ayrılsın şimdiden. Kazanılmaz da demiyorum bakarsın tutar yani insanların hoşuna gider ilk işten para akmaya başlar.

Destek olmayacak arkadaşlar lütfen girmesin konuya.

• Başarılar beyler.

• Hayırlı olsun diyelim.
  • Yorumlar icin tesekkurler. Biz sonra muzik isini yapabilecek olan arkadaslarla iletisim kuracagiz.

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.