Şimdi Ara

Zengin insanlar bi baksın şuraya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sizle takılan yada sizi sevdiğini söyleyen insanların sizi paranız için sevmediğini nasıl anlıyorsunuz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fakirİnsan -- 23 Mart 2015; 15:54:32 >

• Bunu anlamak kolay değil gerçekten.
  • karşıdakinin de parası var
  • quote:

Orijinalden alıntı: SKRlllEX

karşıdakinin de parası var

paran olmasaydı ve onun parası olsaydı yine seninle olur muydu bunu nasıl anlıyorsun?
  • Bu konuyu acmak icin mi uye oldun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Classico

Bu konuyu acmak icin mi uye oldun

yok be dostum zaten takılıyorum buralarda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fakirİnsan

quote:

Orijinalden alıntı: SKRlllEX

karşıdakinin de parası var

paran olmasaydı ve onun parası olsaydı yine seninle olur muydu bunu nasıl anlıyorsun?

bakmam ki öylesine her davul dengi dengine
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Sizle takılan yada sizi sevdiğini söyleyen insanların sizi paranız için sevmediğini nasıl anlıyorsunuz ?

İlk önce durumum normalmiş gibi davranırım zengin olduğumu belli etmem yani fakir numarası da yapmam ama orta halli gelirim varmış gibi davranırım. Buna rağmen sevgili oluyosa ne mutlu ona (zengin değilim)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barbossa.

quote:

Sizle takılan yada sizi sevdiğini söyleyen insanların sizi paranız için sevmediğini nasıl anlıyorsunuz ?

İlk önce durumum normalmiş gibi davranırım zengin olduğumu belli etmem yani fakir numarası da yapmam ama orta halli gelirim varmış gibi davranırım. Buna rağmen sevgili oluyosa ne mutlu ona (zengin değilim)

en yakın arkadaşımın zengin olduğunu tanışmamızdan 2 yıl kadar sonra evlerine kalmaya gittiğimde anladım.O ana kadar çocuğu fakir biliyordum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.