Şimdi Ara

Zenfone 6 garantinden değişim talebi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkeze iyi Akşamlar. Bundan 3 hafta önce telefonuma gelen Güncelleme sonrası telefonum açılmamıştı garantiye gönderdim gerekli sürede yedek Parça temin edilemediği için değişim raporu hazırlanacakmış 2hafta içinde gönderilecekmiş ben telefonu aldığımda telefon 800 tl idi şu an 950 civarı sorunsuz şekilde değiştirirebilirmiyim ? Bide şuan aynı fiyatta zenfone laser var onunla değiştirebilirmiyim bilgisi olan arkadaşlar yardimci olursa sevinirim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Soruyu yanlış anladıysam baştan kusura bakmayın bildiğim kadarıyla cevaplıyım istedim.
    Öncelikle cihaza "ücret iadesi" kararı çıkarsa fatura fiyatında yazan rakam size iade edilir.
    "Değişim talebi" çıkarsa aynı cihazdan size verirler ama aynı cihaz yoksa ellerinde ve temin edemezlerse aynı cihaza yakın özellikli bir cihaz veya bir üst model cihaz yollanır size.Eğer bir üst cihaz yollanırsada size hangi cihazı istediğiniz sorulmaz o karar tamamen teknik servise kalmış bir durum.
  • Çok teşekkür ederim istediğim cevabi aldım :)
  • @alikemal4242 ama şöyle bi durum var teknik servis sadece o raporu gönderecekmiş ben cihazın faturasıyla birlikte aldığım mağazaya gönderecekmişim o raporu . Bu işlemle teknik servisin ilgilenmesi gerekmiyo mu ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.