Şimdi Ara

Zenfone 4 güncel inceleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bugün zenfone 4 aldım. nette telefon ile ilgili kullanıcı deneyimi görmedim,rem kullanımı çok düşük olmasından ve sadeliğinden dolayı smart launcher kullanıyorum .15 gün boyunca burayı güncelleyeceğim. telefonu iade ettim. bu hali ile kullanılabilir sınırın altında olduğunu düşünüyorum.

*titreşim iyi
    *ahizenin solunda mesaj ve cağrıda yanıp sönen yeşil bildirim ışığı iyi
    *hoparlör(konuşma sesini dışarı vermek) iyi
    *titreşim iyi
    *ağırlık ve büyüklük iyi
    *ekran büyüklük ve kalitesi iyi
    *konuşmayı kayıt etme var ve iyi çalışıyo
    *bildirim çubuğunda ki hızlı ayarlar gayet geniş kapsamlı,iyi
    *rahatsız edilmek istemediğiniz saatleri ayarlayabiliyorsunuz,bu saatte beyaz liste kullanıp bazı çağrıları alabiliyorsunuz,iyi
    *mesaj ve çağrı engellemek için ek birşey kurmak gerekmiyor,iyi
    *gps açtıktan saniyeler sonra 10 uydu buldu ve yerimi belirledi bazen 10 bazen 9 unu kullandı,iyi (Gmd aynı noktadan 6 uydu buldu 5ine bağlandı konum belirlemesi 2 dakika sürdü.)

*arka kapak çok zor çıkıyor,bir gün kesin elde kalır ,kötü
    *telefon ısınıyor( oyun oynamadn sadece güncelleme yaparak dahi) kötü
    *ahize sesi(karşı tarafın sesi) cızırtılı ,kötü
    *telefon kapalı iken alarm çalmıyor yazılımla halletmek lazım,kötü
    *kapasitif tuşlar aydınmıyor ,kötü
    *pusula yok (iki kuruşluk sensör yani), kötü
    *kilit ve ses tuşlarının malzemesi kalitesiz
    *mesajlardan menüye geçiş yaparken bazen yavaşlıyor,sistem kurulalı 24 saat olmadı,kötü.(mesajlaşma için google messenger.sade ve hafif)
    *peş peşe 6-7 mesaj atıp internete bağlanınca telefon ısınmaya başladı,kötü.
    *sanırım bu telefonun ısınma sorunu var,hiç oyun oynamadım.sadece mesaj ve internet kullandım.internet 15 dakikadan fazla açık kalmadı. bu 15 dakika içinde skyp açıktı kameralı görüşme yapılmadı mesaj yazıldı.
    * pil dayanıksız,pilde kalma süresi 8 saat. yapılan işlemler;konuşma yok, 50 sms,yukarıda anlattığım gibi biraz internet.asus programlarının güncellemesi.

Zenfone 4 güncel inceleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi parmen -- 22 Şubat 2015; 0:19:36 >

• Hayirli olsun. Iyi gunlerde kullanin

akilli tellerin cogunda kapaliyken alarm calisma ozelligi yok. Zira artik,incelik kaygisindan dolayi saat pili koymuyorlar, dolayisiyla saat, kapaliyken calismiyor, acilinca sebekeden guncelliyor kendini.

Arayuzde takilma olmamasi lazim. Marketten asus launcheri guncelleyin.

Kapak olarak pencereli orjinal kapak oneririm. Degistirilebildigi icin cizikler falan muhim degil.

Kapasitif isiklar yok, kamera vasat. Katiliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cihazı aldığımız günden beri belirsiz aralıklarla kendi kendine kapanıyor. Bunun bir çözümü var mı?
  • BlackEagle kullanıcısına yanıt
    b u telefonda böyle bir sorun ile karşılaşmadım.diğertelefonumda olmuştu,fabrika ayarlarına geri dönerek düzelttim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.