Şimdi Ara

ZemZem Cola? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
1.534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: coolx

.......Always Anti Coca Cola......

• Olayı milliyetçiliğe çevirmeyin.Bu konuda yorum bile yazmıycam.

Zem zem kolayı deneriz tabiki.Bu marka İran da üretim yapan ve yıllardır satan bir marka(Arabistan da coca cola içiliyormuş ve 330 ml fiyatı-> 350.000 TL .Yani din ile ilgisi yok)Türkiye de kristal colanın tesislerinde dolumu yapılıyor Umarım kafein katıyorlardır
  • quote:

Orjinalden alıntı: Acharad

Always coca - cola.. diyorum..

zira türklükten dem vurduğunuz o ülker in kolasının kazancı
    buranın kaynaklarıyla amerikan piyonu olan yeşermiş yosunlara gidiyor...

Bende ALwAYS ALWAYS ALWAYS CoCA COLA diorum turka felan anlamam doruya doru Krel Cola Always Coca cola
  • quote:

Orjinalden alıntı: drahte 1905

quote:

Orjinalden alıntı: ImHOTeP

hem turk bayragini tasiyorsun hem turk mali colaturkayi icmiyorsun suhpe etmeye basladim senin turklugunden nese saka bir yana bende merak ettim dogrusu cola turkayi bende sevmedim ama zemzem colayi deenemekte fayda var,.....

Ne demek akılsız kardeşim coca cola da turk işçisi çalıştırıp vergisini ödüyor en azından paranın nereye gitti vede vergisinin verildiği belli.....

quote:

Orjinalden alıntı: Faux_Carnival

Ayrıca lütfen Cola Turka içelim..

Tayyip Erdoğanında oğlu foruma teşrif etti en sonunda.....

Babanın şirketimi reklamını yapıyorsun kardeşim yoksa golf reklamlarındaki yarım akıllı kamyon söförü senmişsin...

quote:

Orjinalden alıntı: Besiktasli

quote:

Niye cola turka içelm ikdidar başkanı 50 bin dolarlık saatinimi değiştirmeye karar verdi ????

Tabii Coca Cola'nın parasının nereye gittiği belli... Vietnam, Paraguay, Irak vs.. savaşlarının sponsoru Coca-Cola. İsrail'e yapılan milyonlarca dolarlık yardımın arkasındaki şirket.

Arkadaş öyle bir anlatmışki Coca-Cola'yı sanırsınız , % 100 Türk bir markası.. Bütün dünya, Coca-Cola'yı Amerikan markası olarak ve Amerika'nın simge şirketlerinden biri olduğunu bilir, emperyalizmin simgelerinden biri olduğunu da bilir ama arkadaşın nedense bundan haberi yok? Türkiye'de fabrikası olması yetmiş onun için...

Türkiye'de fabrikası var diye ve vergisini veriyor diye , arkadaş Coca-Cola'yı Türk yapmış zihninde... Oldu be vergisini de vermeseydi bari.. Buradaki işçilerede Amerika'dakiler gibi maaş veriyormuymuş Coca-Cola, bir onuda sor bakalım??? Türkiye'bin kara kaşı, kara gözü içinmi buraya fabrika yapmış??

Neden Cola Turka içelim demiş arkadaş... Peki biz neden Coca-Cola içelim... Irak'ta , Vietnam'da dünyayı teröre bulayan, adeta dünyayı bataklığa sürükleyen Amerika'ya yardım etmek için mi içelim????

Asla Coca-Cola içmem ve buna da kimseyi karıştırtmam...

Always Anti Coca-Cola

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolx -- 1 Eylül 2004, 22:10:59 >

• Aßi daHa neLer çıkıCAk ßakaLım!!!::::.........
  • ya neden bu kadar cola manyaklığı? sanki başka içecek bişey yok
    gazoz , ayran , buzluçay ,meyvasuyu nebilim tekirdağ rakı ,efes dark , redbull+wotka
  • ZemZEM İran malıdır.Tatmak gerekir ama tahminim İranlılar bizden çok üstün birşey yapacaklarını tahmin etmiyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ikista

ya neden bu kadar cola manyaklığı? sanki başka içecek bişey yok
    gazoz , ayran , buzluçay ,meyvasuyu nebilim tekirdağ rakı ,efes dark , redbull+wotka

şalgam tek geçerim
  • denemek lazım
  • quote:

quote:

quote:

hem turk bayragini tasiyorsun hem turk mali colaturkayi icmiyorsun suhpe etmeye basladim senin turklugunden nese saka bir yana bende merak ettim dogrusu cola turkayi bende sevmedim ama zemzem colayi deenemekte fayda var,.....

Ne demek akılsız kardeşim coca cola da turk işçisi çalıştırıp vergisini ödüyor en azından paranın nereye gitti vede vergisinin verildiği belli.....

quote:

Babanın şirketimi reklamını yapıyorsun kardeşim yoksa golf reklamlarındaki yarım akıllı kamyon söförü senmişsin...

quote:

quote:

Niye cola turka içelm ikdidar başkanı 50 bin dolarlık saatinimi değiştirmeye karar verdi ????

Tabii Coca Cola'nın parasının nereye gittiği belli... Vietnam, Paraguay, Irak vs.. savaşlarının sponsoru Coca-Cola. İsrail'e yapılan milyonlarca dolarlık yardımın arkasındaki şirket.

Arkadaş öyle bir anlatmışki Coca-Cola'yı sanırsınız , % 100 Türk bir markası.. Bütün dünya, Coca-Cola'yı Amerikan markası olarak ve Amerika'nın simge şirketlerinden biri olduğunu bilir, emperyalizmin simgelerinden biri olduğunu da bilir ama arkadaşın nedense bundan haberi yok? Türkiye'de fabrikası olması yetmiş onun için...

Türkiye'de fabrikası var diye ve vergisini veriyor diye , arkadaş Coca-Cola'yı Türk yapmış zihninde... Oldu be vergisini de vermeseydi bari.. Buradaki işçilerede Amerika'dakiler gibi maaş veriyormuymuş Coca-Cola, bir onuda sor bakalım??? Türkiye'bin kara kaşı, kara gözü içinmi buraya fabrika yapmış??

Neden Cola Turka içelim demiş arkadaş... Peki biz neden Coca-Cola içelim... Irak'ta , Vietnam'da dünyayı teröre bulayan, adeta dünyayı bataklığa sürükleyen Amerika'ya yardım etmek için mi içelim????

Always Anti Coca-Cola

Şimdi iyi güzel hoş...

Ben Coca Cola içlim dedimmi hayır sanmıyorum sadece cola turka içmeyelim dedim...

Olay şöyle devam ediyor şu an kullandığın bilgisayar türk malı dimi yada duş ılırken kullandığın musluk hı ???

Cola turka %100 türk malıdır ama para nereye gidiyor meçhul....

Vergisini ödeyip ödemediği bile belli değil...

Sorarım size yılda bir ülker reklamı çıkarken AKP hükmeti ile reklam sayısı attı nasıl oluyor bu iş hükmet değişince paramı aktı ülkere...

Ülkerin böyle bir şeye ihtiyacı yyok şünki arap yarım adasında kuyuları varmış...

Yani ülkerde %100 türk değil parasını bu kuyulara yatırıma ayrabilir...

Her neyse sen git cola turka iç arkadaşım....

Sen zeki aklı başında sarığı kafasında biri olarak yap bu işi....

Beyler başbakan tonlarca hediye vede devlette 5 milyardan fazla para alıyor çoçuklarını biriyle everdi yada burslu ABD de okuyor bir tek karısı kendi ayda 5 milyara geçinemiyorlar hatta başbakan açıklama yaptı be ticaret yapmassam geçineme diye 50 000 dolarlık 2 saatide taktı koluna 100 000 dolarlık wv araba hediye edildi kim ederd yahu çıkarı olmassa açaba hangi kamu arsasını verdidde aldı wv yaaa....

Bu ticaret olayında bişi daha millet bütün gün çalışıyor ticarette başbakan ise hem ülke hemde fabrikalar yönetiyor sence nasıl yetişiyor bu tempoya ???

Bu arda başbakanın oturduğu sokak hergün temizleniyor yeni asfalt atılıp mini bir çiflik kuruldu park açıldı birde mini göl anlıyormusun...

Trabzon ziyareti sırasında hani komutanlı resmini asan akrabası varya erdoğanın mersedes s600 biniyor evi 500metrakareden buyuk vede amerikan sidingli işi halkekmekten sorumlu mudurmüş emekli olup maaş alıyormuş elindede 1milyarlık telefon bu kişi bolgesel ekmek fabrikası müdürü...

Sen iç millet sefasını sürsün....

Birde misliman kişilerin süper dondurası dondurma ile pakete hava basmışlar paket kocaman dondurma miniçik reklamdada diş macunu kılıklı bir animasyon ve salak kamyon şöförü ile gözü yaşlı prof....

• Zem Zem kutsal isminide para için kullanıyorlar, bide ayni firma alkolsüz biramı ne çıkartacakmış. Çarpılacaklar haberleri yok
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Always Anti Coca-Cola

Şimdi iyi güzel hoş...

Sen zeki aklı başında sarığı kafasında biri olarak yap bu işi....

Ya demek sarığımla bu işi yapayım.. Ha ha haaa... Demek hakaret etmeden tartışmayı öğrenememişsin daha.. O zaman sende Amerikan uşaklığı yapan bir yalaka olmaktan kurtul dostum...

Coca-Cola'yı Türk sermeyesi olarak görmeye devam et... Hatta yarın birgün bir Fransız yada Alman turist görürsen, onlara % 100 Türk sermayesi olduğunu falan anlat Coca Cola'nın da sana nereleriyle gülecekler , onuda buraya yaz bir zahmet....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolx -- 2 Eylül 2004, 12:42:57 >

• anasını satiiym işi hemen milliyetçiliğe çevirmişsiniz ya helal olsun size
    bu nasıl mantık nasıl düşünce ya
    ben türk olduğum için colaturka içmek zorunda değilimki kardeşim
    ayrıca coca colaya da bayıldığımı söylemedim
    yani nerenden nasıl uydurdun helal olsun sana
    zaten ayda bi cola içerim onun da taaaaaaa içine ediyorsunuz

yorum yapmiyim dedim dayanamadım

zemzem cola nasıl bişi içmediniz mi yafs?

• 20 ZemZem Kola alın, açma kapaklarındaki şifreleri Turkcell 2585'e yollayın, Cennetten 5 dönüm arazi kazanma fırsatını yakalayın.... Not: Kolaturka için ise 30 açma kapağı gereklidir...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sauron®

20 ZemZem Kola alın, açma kapaklarındaki şifreleri Turkcell 2585'e yollayın, Cennetten 5 dönüm arazi kazanma fırsatını yakalayın.... Not: Kolaturka için ise 30 açma kapağı gereklidir...

çok komik birisin

• quote:

Orjinalden alıntı: fubo

quote:

Orjinalden alıntı: Sauron®

20 ZemZem Kola alın, açma kapaklarındaki şifreleri Turkcell 2585'e yollayın, Cennetten 5 dönüm arazi kazanma fırsatını yakalayın.... Not: Kolaturka için ise 30 açma kapağı gereklidir...

çok komik birisin

• Rahmetli babam , dayım ve ben bir gün arabayla ışıkta beklerken dilenci bizden para istedi..Babam "Bu dilenci paraları topladıktan sonra gider kendine içki alır" deyince dayım , "Y..ağımdan akanı içsin p...venk" dedi...
    Anlayana

• Bu linki bi inceleyin.

http://www.boykot.cjb.net/

Bi daha zorunlu kalmadıkça asla bu markayı kullanmam.
  • Coca Cola THE END
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.