Şimdi Ara

ZemZem Cola? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
1.534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: Ramazan EREN

quote:

Orjinalden alıntı: byesiler

quote:

Orjinalden alıntı: drahte 1905

tamam
    quote:

Orjinalden alıntı: coolx

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ImHOTeP

hem turk bayragini tasiyorsun hem turk mali colaturkayi icmiyorsun suhpe etmeye basladim senin turklugunden nese saka bir yana bende merak ettim dogrusu cola turkayi bende sevmedim ama zemzem colayi deenemekte fayda var,.....

Ne demek akılsız kardeşim coca cola da turk işçisi çalıştırıp vergisini ödüyor en azından paranın nereye gitti vede vergisinin verildiği belli.....

quote:

Orjinalden alıntı: Faux_Carnival

Ayrıca lütfen Cola Turka içelim..

Tayyip Erdoğanında oğlu foruma teşrif etti en sonunda.....

Babanın şirketimi reklamını yapıyorsun kardeşim yoksa golf reklamlarındaki yarım akıllı kamyon söförü senmişsin...

quote:

Orjinalden alıntı: Besiktasli

quote:

Ayrıca lütfen Cola Turka içelim..

Niye cola turka içelm ikdidar başkanı 50 bin dolarlık saatinimi değiştirmeye karar verdi ????

Tabii Coca Cola'nın parasının nereye gittiği belli... Vietnam, Paraguay, Irak vs.. savaşlarının sponsoru Coca-Cola. İsrail'e yapılan milyonlarca dolarlık yardımın arkasındaki şirket.

Arkadaş öyle bir anlatmışki Coca-Cola'yı sanırsınız , % 100 Türk bir markası.. Bütün dünya, Coca-Cola'yı Amerikan markası olarak ve Amerika'nın simge şirketlerinden biri olduğunu bilir, emperyalizmin simgelerinden biri olduğunu da bilir ama arkadaşın nedense bundan haberi yok? Türkiye'de fabrikası olması yetmiş onun için...

Türkiye'de fabrikası var diye ve vergisini veriyor diye , arkadaş Coca-Cola'yı Türk yapmış zihninde... Oldu be vergisini de vermeseydi bari.. Buradaki işçilerede Amerika'dakiler gibi maaş veriyormuymuş Coca-Cola, bir onuda sor bakalım??? Türkiye'bin kara kaşı, kara gözü içinmi buraya fabrika yapmış??

Neden Cola Turka içelim demiş arkadaş... Peki biz neden Coca-Cola içelim... Irak'ta , Vietnam'da dünyayı teröre bulayan, adeta dünyayı bataklığa sürükleyen Amerika'ya yardım etmek için mi içelim????

Asla Coca-Cola içmem ve buna da kimseyi karıştırtmam...

Always Anti Coca-Cola

Şimdi iyi güzel hoş...

Sen zeki aklı başında sarığı kafasında biri olarak yap bu işi....

Ya demek sarığımla bu işi yapayım.. Ha ha haaa... Demek hakaret etmeden tartışmayı öğrenememişsin daha.. O zaman sende Amerikan uşaklığı yapan bir yalaka olmaktan kurtul dostum...

Coca-Cola'yı Türk sermeyesi olarak görmeye devam et... Hatta yarın birgün bir Fransız yada Alman turist görürsen, onlara % 100 Türk sermayesi olduğunu falan anlat Coca Cola'nın da sana nereleriyle gülecekler , onuda buraya yaz bir zahmet....

Cola turka nın parasının nereye gitti mechul kardeşim ülkerde %100 türk değil zati....

Cola Turka'nın parasının nerelere gittiğini merak ediyorsun ama Coca Cola'nın paralarının nereye gittiğini meraktmiyorsun bakıyorum?

Ben sana söyleyeyim o zaman... Irak'ta masum halkın üzerine düşen bombalar, atılan her kurşunda, Afganistan'da düğün evini bombalayıp 40'ın üzerinde kişiyi üldüren füzede, İsrail'de halkın üzerine yağdırılan füzelerde, yine Vietnam'da atılan Napalm bombalarının hepsinde diğer Amerikan şirketlerinin olduğu gibi Coca Cola'nın da payı var tamammı???

Sor bakalım dünyada herhangi birisine bunu inkar edebilecekmi???

Bu arada Cola Turka'nın %100 Türk olmadığından bahsetmişsin? Söyle bakalım şu yabancı ortaklarını da öğrenelim bakalım???

Bab amerikayı niye sevmiyorsun amerika bunları yapmak zorundadır....

1. lik elinden gitmesin dünyanın 1 numaralı gücü olduğunu kanıtlamak için yapmak zorunda...

Amerika ekonomisi silaha dayanır savaş olmalıki ABD para kazansın....

Yani sen coca cola içmesende o savaşlar olucak güçsüzü gine vuracak ABD....

Yoksa ABD de insanlar rahat ferah yaşayamaz....

Bu bir politikadır anlatabiliyormuyum...

Ben bu sözler üzerine artık birşey demeyeceğim... Eğer bu görüşteysen, haklısın diyerek tartışmayı bitireyim... Benden bu kadar..

Tamamdır...

yeteee artık ya

gmail cılgınlıgından sonra quote cılgınlıgı :)

ne çılgınlığı anlamadım

• Mesajınız flood koruması tarafından engellenmiştir. Sebebi; 15'ten fazla alıntı yapılamaz. Bunun bir hata olduğunu düşünüyorsanız forum destekten geri bildirimde bulununuz
  • Mesajınız flood koruması tarafından engellenmiştir. Sebebi; 15'ten fazla alıntı yapılamaz. Bunun bir hata olduğunu düşünüyorsanız forum destekten geri bildirimde bulununuz
  • bencede yoksa ceza gelıyorum dıyor :)
  • cezası.
  • quote:

Orjinalden alıntı: barkinx

hmm zaten o yüzden türkiyede olması garip karşılanıyor...
    zira türkiye müslüman bir ülke değildir, laiktir

TÜRKİYE LAİKTİR FAKAT HERKESİN DİNİNE SAYGILI OLUNMALIDIR!!! MÜSLÜMAN LAİK OLAMAZ MI??? LAİK HİRİSTİYAN VE MUSEVİ OLURDA MÜSLÜMAN OLAMAZ MI?? Bİ İNSAN HEM LAİK HEM MÜSLÜMAN HEMDE ATATÜRKÇÜ OLAMAZ MI ÇOK YANLIŞ DÜŞÜNÜYORSUN KARDEŞ !!!!!!!!! -1
  • Zemzem kola gibi ürünler tüketerek çağdaş ve laik yaşantımızı tehlikeye atmayalım Atatürkçü sistemi yıkmaya çalışanların gelir kaynağı sonra çok pişman oluruz gibi geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mirae -- 7 Eylül 2004, 10:46:58 >
  • bence zemzem kola tadında olmuş burası da.. şiti çıkmış..
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.