|
Selam. Hem serinin müdavimleri için beyin fırtınası olsun hem de seriyi benim gibi bilmeyenler için başlangıç noktası konusunda faydası bulunsun diye böyle bir başlık açma ihtiyacı duydum. Serinin hemen her oyununu türlü çeşit emülatörler aracılığıyla oynanabilir hale getirdim ancak özetle şunu sormak istiyorum, sizce hepsini boş verip direkt olarak Breath of the Wild ile mi başlamalı? Sonra da belki Switch için çıkan Echoes of Wisdom ve Links Awakening oyunları ile devam edilmeli? Malum o oyunlar günümüz oyunları artık, bütün mekanikleri güncel. Yoksa ne yap et Ocarina of Time, Twilight Princess ve Skyward Sword gibi artık fosilleşmiş olan oyunları da oyna, birkaç saat alışmakla geçse de sonraki 20-30 saatin eşsiz bir deneyim sunacak mı dersiniz? Şimdi tabii 98 yılında Ocarina of Time oynamış birisi pek öyle sağduyulu yaklaşamaz sonuçta ama yakın zamanda serinin eski oyunlarından başlayıp oynayan birisi var mı? Breath of Wild'ı gördükten sonra eski oyunlara dönmek de imkansızlaşacak, onu da denkleme bir koymak lazım. Ocarina of Time'ın hepi topu 30 mblık bir N64 oyunu olmasını halen kabullenemiyorum. N64 donanımına neler sığdırmış adamlar. |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt