Şimdi Ara

Fallout hakkında

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • bu aralar sürekli rpg oyunları oynuyorum başka bir şey oynamıyorum diyebilirim ki gerçekten oynamıyorum ama Fallout daha önce oynamadım daha aslında rpg dünyasında yeniyim ve biraz inceledim New Vegas sanırım genel hikayeden sanırım Vault olayı filan tamamen farklı bir oyun ama Fallout3 hikayeye bağlı mı bunu öğrenmek istiyorum takıntım vardır bir hikayeyi bölmek istemem

Orijinalden alıntı: ChernobyL54

bu aralar sürekli rpg oyunları oynuyorum başka bir şey oynamıyorum diyebilirim ki gerçekten oynamıyorum ama Fallout daha önce oynamadım daha aslında rpg dünyasında yeniyim ve biraz inceledim New Vegas sanırım genel hikayeden sanırım Vault olayı filan tamamen farklı bir oyun ama Fallout3 hikayeye bağlı mı bunu öğrenmek istiyorum takıntım vardır bir hikayeyi bölmek istemem

Hikayeye bağlı mı derken neyi kastettiğini anlamadım ama eğer Fallout 3 - Fallout New Vegas birbirine bağlı mı dersen, hayır değil. Şöyle ki her ikisi de post apocalyptic nuclear war dönemde yani nükleer savaş sonrası bir dönemde geçiyor. Fallout 3, 2277 yılında Fallout NV ise 2281 yıllarında geçiyor. Hikaye temeli olarak birbirine bağlıdır ama her bir oyunun kendi içerisinde hikayesi farklıdır.

Sana tavsiyem Fallout 3'den başlaman yönünde. Fırsatın olursa tüm ek paketlerini de oyna sonra Fallout NV'ye geçip onun da tüm ek paketlerini oynarsın. Rahat rahat, sindire sindire oynarım dersen her iki oyun (günlük 1-1,5 saat oynama süresine göre) muhtemelen 6-7 ayını alır

Ben Fallout NV'ye başlayalı 3 hafta oluyor ve 35-40 saatlik bir oyun sürem oldu ve henüz New Vegas'a giremedim bile :)

İyi oyunlar.

• Rpg dünyasına yeniysen fallout 3 veya new vegas ile başlama çok fazla dialog ve rpg ögesi var ağır gelebilir sıkılırsın,borderlands,kingdoms of amalur gibi oyunlardan başlarsan daha iyi olur.
    11 yıl önce açıldı
    Black Ops hikayesi hakkında
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.