Bildirim
Zeka Sorusu : Hangisi ölmüş?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
B
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Bende A diyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
A
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ Yorganalti Gercekler -
B’nin ayaklar hareket ediyor.
C kitap tutuyor. Ölümde kas tonusu bozulacağı için yer çekimine karşı bir tutma olayı imkansız
A kalıyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
C ölmüş ölünce kaslar kaskatı kesilmez tamamiyle büyük güç biner vücuda ki bu yüzdendir ki cevap c kitabı almayı deneyin bakalım cden alabilecekmisiniz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
B
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Phanteks P360A Enermax RevDfx1350w // i5 13500 // GB z790 D // Patriot Viper 6000 // Gigabyte 9070xt Aorus Elite // Crucial P3 Plus 1TB // Samsung Odyssey G5 32// Logitech G213 + Razer Deathadder V2 X HyperSpeed // Creative G6 + Takstar GM200 // S24 Ultra 12/256 Tit Black //_______ Odtü Matematik-BÖTE-İktisat-Tıp Fakültesi + Ekonomi YL _______ Life is just life. No more expectation! /b] -
Dediğinin olması için aşırı adrenalin salgılanan bir zamanda ölümün gerçekleşmesi gerekiyor simitle denizde yüzmek pek adrenalin veren bir şey değil
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Ben a derdim b deki gibi bir ölüm şekli dünyada yok
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X